Hamileyim sizce

bende öyleyim canım beklemek en iyisi.. hayırlısı olsun..

evet kesinlikle. ne zormuş ya çocuk yapmak :):) düşünmeden önce gayet rahattım. hemencecik olsun bitsin istiyorum. şimdi başta olduğu için çok stres değilim ama çok uzarsa bilmiyorum nasıl psikolojide olurum. inş seninki de tutar. bekleyen herkesi çok merak ediyorum :) hayırlısı olsun.

amin hayırlısıyla inşallah. sonuç ne olursa olsun burada paylaşacağım zaten.

çok umutlanmak istemiyorum ama içimden bir ses de var diyor. Ay çok zormuş kızlar dışardan ahkam kesmek kolaymis çok teşekkür ederim desteğin için. İnşallah tüm bekleyenler güzel haberler alır.
bende aynı durumdayım canım. amin inşallah herkes güzel haberler alsın.

Kızlar bhcg 65 çıktı sat 11 şubattaydi sanırım kimyasal gebelik üzülmedim diyemem ama hersey Allahtan

Canım artması gerekiyor biliyorum ama 11 subat son adet tarihim 9 martta 65 cıktı bhcg normal değil bence bana öyle geliyor .regl tarihi gecipte dusuk degerle gören var mı keseyi ? arkadaslar degerlerini yazarlarsa sevinirim
Benimki dördüncü haftada 3200 du ama kese görünmedi daha kucukmus önümüzdeki hafta tekrar gitcem inşallah kimyasal değildir çünkü esimde bende çok mutluyuz allahım inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip eder ve bütün bebek istiyenlerin insallah

Merhaba kızlar. Gecen ay 4'ünde adet oldum suan 7 gun gecti adetim duzenlidir 2 gün oynar/oynamaz.. Ne adet belirtim var ne hamilelik. Sanki adetim bitmiste guslumü almısım :) Allah'ım memeler kasıklar normal... Arada kasıgıma hafif sancı giriyor okadar.. 2 senedir istiyoruz.. Kafamı kurcalayan tek şey durmadan akıntısı olan vajinam kupkuru ve benden adet oncesi kahverengi akıntı gelir ama gram akıntım yok belki bikere azcık beyaz geliyor okadar oysa benden hep fosur foşur gelir!! Birde durmadan yalancı hamilelik geciren ben dis agrısından bile hamilemiyim diyen ben degilim ya diye tutturdum.. Cok ilginc sizin bi fikriniz var mı?

kızlar cumanız hayırlı olsun rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. adet olmadım daha ama hamile olmadığımı hissediyorum sanki. adet olacakmışım gibi ağrım var yine de belli olmaz ama umudum az namaz kılıp dua edeceğim...

Canım adet olcak gibi ağrı oluyor zaten inşallah olur canım .benimde regl ağrım var gibi kimyasal galiba

Canım test yapman gerekiyor bişey diyemeyiz ki kan testi yada idrar testi yaptın mi

Arkadaşlar sat 11 Şubat adet olacak gibi sizlamalarim var belim ağrıyor bhcg 65ti acaba adet mi olcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…