- Konu Sahibi Selinbocek
-
2-3 gün gecsin kan testi yaptır canım bence.evet tatlım dün akşam yaptım.
bende öyleyim canım beklemek en iyisi.. hayırlısı olsun..
amin hayırlısıyla inşallah. sonuç ne olursa olsun burada paylaşacağım zaten.evet kesinlikle. ne zormuş ya çocuk yapmak :):) düşünmeden önce gayet rahattım. hemencecik olsun bitsin istiyorum. şimdi başta olduğu için çok stres değilim ama çok uzarsa bilmiyorum nasıl psikolojide olurum. inş seninki de tutar. bekleyen herkesi çok merak ediyorum :) hayırlısı olsun.
çok umutlanmak istemiyorum2-3 gün gecsin kan testi yaptır canım bence.
bende aynı durumdayım canım. amin inşallah herkes güzel haberler alsın.çok umutlanmak istemiyorumama içimden bir ses de var diyor. Ay çok zormuş kızlar dışardan ahkam kesmek kolaymis çok teşekkür ederim desteğin için. İnşallah tüm bekleyenler güzel haberler alır.
Maalesef alamadım daha cıkmadı intenretten bakıcam ,senin ne oldu son durum okuyorum yorumları
hayırlısı olsun àrkadasim. Herşeyin hayırlısı. İnşallah gönlüne göre olur herseyKızlar bhcg 65 çıktı sat 11 şubattaydi sanırım kimyasal gebelik üzülmedim diyemem ama hersey Allahtan
Kızlar bhcg 65 çıktı sat 11 şubattaydi sanırım kimyasal gebelik üzülmedim diyemem ama hersey Allahtan
artması gerekiyor canım zaman gectikçe.Sizlerin sat ve bat ve bhcg değerleriniz nedir normal mi benim değeriM sizce
değerleriniz[/QU
artması gerekiyor canım zaman gectikçe.
Benimki dördüncü haftada 3200 du ama kese görünmedi daha kucukmus önümüzdeki hafta tekrar gitcem inşallah kimyasal değildir çünkü esimde bende çok mutluyuz allahım inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip eder ve bütün bebek istiyenlerin insallahCanım artması gerekiyor biliyorum ama 11 subat son adet tarihim 9 martta 65 cıktı bhcg normal değil bence bana öyle geliyor .regl tarihi gecipte dusuk degerle gören var mı keseyi ? arkadaslar degerlerini yazarlarsa sevinirim
kızlar cumanız hayırlı olsun rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. adet olmadım daha ama hamile olmadığımı hissediyorum sanki. adet olacakmışım gibi ağrım var yine de belli olmaz ama umudum aznamaz kılıp dua edeceğim...
Canım test yapman gerekiyor bişey diyemeyiz ki kan testi yada idrar testi yaptın miMerhaba kızlar. Gecen ay 4'ünde adet oldum suan 7 gun gecti adetim duzenlidir 2 gün oynar/oynamaz.. Ne adet belirtim var ne hamilelik. Sanki adetim bitmiste guslumü almısım :) Allah'ım memeler kasıklar normal... Arada kasıgıma hafif sancı giriyor okadar.. 2 senedir istiyoruz.. Kafamı kurcalayan tek şey durmadan akıntısı olan vajinam kupkuru ve benden adet oncesi kahverengi akıntı gelir ama gram akıntım yok belki bikere azcık beyaz geliyor okadar oysa benden hep fosur foşur gelir!! Birde durmadan yalancı hamilelik geciren ben dis agrısından bile hamilemiyim diyen ben degilim ya diye tutturdum.. Cok ilginc sizin bi fikriniz var mı?
Arkadaşlar sat 11 Şubat adet olacak gibi sizlamalarim var belim ağrıyor bhcg 65ti acaba adet mi olcam ben ya
9 martta yaptirdim canıM ama sanki belirtiler değişti hafif hafif kanamam olcak gibi belirtiler olmaya başladı moralim bozuldu bhcg 9 marta göre 65 değeri az değil mine zaman kan testi yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?