Hamileyim sizce

Kizlar ya adet olmadan once normalde incelemiodm bu kadar goguslerimi ama sanki etrafindaki damarlar belirginlesmis gibi boyle bisey icin cokmu erken adetime iki gun var

Kizlar bi yarinim kaldı gunler gecmiyor valla sistim artik

Canım inşallah gebissindir .. bende hala sancı çekiyorum ama sokulemedim galiba anlamadım bü işi idrar testi yaptim bariz çift çıktı az önce yaptım fotosunü yollayamadim yüklenmio gösterecektim

Canım inşallah gebissindir .. bende hala sancı çekiyorum ama sokulemedim galiba anlamadım bü işi idrar testi yaptim bariz çift çıktı az önce yaptım fotosunü yollayamadim yüklenmio gösterecektim
Tatlim idrar testinde cift ciktiysa doktora git pztsi. Insallah hamileyimdir yoruldum beklemekten.

Amin insallah. bende pztsi kan testi yaptircam.
Canim Bugun Kaynanama Gittim Yuzume bakti sen hamilemisin diye sordu bende Yok dedim goz bebeklerim buyumus ordan bilmis bende yok oyle birsey dedim ama icim icimi yiyo pazartesiyi iple cekiyorum

Canim Bugun Kaynanama Gittim Yuzume bakti sen hamilemisin diye sordu bende Yok dedim goz bebeklerim buyumus ordan bilmis bende yok oyle birsey dedim ama icim icimi yiyo pazartesiyi iple cekiyorum
Duymustum onu hadi insallah. Sen cift cizgiyi gormussun ama. Hayirli haberlerini bekliyoruz..

Adet olmama 9-10 gun var. Bugun pembe bir akinti geldi. Cok acik bir pembe.. doktorumu aradim ara kanama olabilir.. yumurtlama donemi olabilir adetin gecikirse hemen gel dedi.. uzulmeyim diye boyle soyledi biliyorum ama gecen hafta yumurta aki kivaminda uzayan akintim vardi ve son adet tarihim 24 Şubat.. yani gecen hafta yumurtlama haftamdi ve biz sıkı takip ettik. Acaba mi diyorum?? Ne dersiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…