- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 53
- 38
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Ya kahverengi gelmeye başladı bel ve karın ağrım var acaba sökülemiyor muyum 6-7mart gibi olmam lazımdı kasıklarim adet olcak gibi agrio ya
Bende cok merak ediyorumBen seni çok merak ediyorum ya umarım minigin seninledir
Bugün olmazsan yarın idrar testi yap bence
Adet belirtisi de olabilir daha onceden de oluyor muyduKizlar ya adet olmadan once normalde incelemiodm bu kadar goguslerimi ama sanki etrafindaki damarlar belirginlesmis gibi boyle bisey icin cokmu erken adetime iki gun var
Kizlar bi yarinim kaldı gunler gecmiyor valla sistim artik
Kizlar bi yarinim kaldı gunler gecmiyor valla sistim artik
Tatlim idrar testinde cift ciktiysa doktora git pztsi. Insallah hamileyimdir yoruldum beklemekten.Canım inşallah gebissindir .. bende hala sancı çekiyorum ama sokulemedim galiba anlamadım bü işi idrar testi yaptim bariz çift çıktı az önce yaptım fotosunü yollayamadim yüklenmio gösterecektim
Nida seni merakla Bekliyorum Insallah Hamilesindir Bende pazartesi doktora gidicemTatlim idrar testinde cift ciktiysa doktora git pztsi. Insallah hamileyimdir yoruldum beklemekten.
Yarin pazar eczaneler kapali mecbur pztsiye kaliyor tabi yarin ve bu gece adet olmazsam. Beklemekten yoruldum artik cok merak ediyorum.Ben adetim bi gün geçti hemen yaptım dayanamadım sende yarın yap bence :)
Amin insallah. bende pztsi kan testi yaptircam.Nida seni merakla Bekliyorum Insallah Hamilesindir Bende pazartesi doktora gidicem
Canim Bugun Kaynanama Gittim Yuzume bakti sen hamilemisin diye sordu bende Yok dedim goz bebeklerim buyumus ordan bilmis bende yok oyle birsey dedim ama icim icimi yiyo pazartesiyi iple cekiyorumAmin insallah. bende pztsi kan testi yaptircam.
Duymustum onu hadi insallah. Sen cift cizgiyi gormussun ama. Hayirli haberlerini bekliyoruz..Canim Bugun Kaynanama Gittim Yuzume bakti sen hamilemisin diye sordu bende Yok dedim goz bebeklerim buyumus ordan bilmis bende yok oyle birsey dedim ama icim icimi yiyo pazartesiyi iple cekiyorum
Tatlim idrar testinde cift ciktiysa doktora git pztsi. Insallah hamileyimdir yoruldum beklemekten.
Yarin pazar eczaneler kapali mecbur pztsiye kaliyor tabi yarin ve bu gece adet olmazsam. Beklemekten yoruldum artik cok merak ediyorum.
Yok tatlim resmini attim tek cizgi cikti bende insallah dogrudur kayinvalidemin soyledigiDuymustum onu hadi insallah. Sen cift cizgiyi gormussun ama. Hayirli haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?