- 17 Mart 2009
- 502
- 360
- 103
- Konu Sahibi Selinbocek
-
9 martta yaptirdim canıM ama sanki belirtiler değişti hafif hafif kanamam olcak gibi belirtiler olmaya başladı moralim bozuldu bhcg 9 marta göre 65 değeri az değil mi
geç döllenme olmuş olabilir yeniden kan tahlili yaptır artma varsa problem olacağını sanmıyorum içini ferah tut lekelenme kanama vb. olursa dr. git. inşAllah sağlıkla kucağına alırsın
Suana kadar hic bir test yapmadım ama yarın yapıcam kismetse binlerce test yaptim hepsi negatifti oyuzden elim teste gitmiyot bir turlu..Canım test yapman gerekiyor bişey diyemeyiz ki kan testi yada idrar testi yaptın mi
biliyorum ama ne bileyim inşallah hamileyimdir test yapmadım yapmayacağım bekleyeceğim olursam da kısmet dicem allah hayırlısını versin..Canım adet olcak gibi ağrı oluyor zaten inşallah olur canım .benimde regl ağrım var gibi kimyasal galiba
canım yerleşme olabilir belki..Canım kahverengiler gelmeye başladı sanırım kısmet değilmiş
inşallah hamilesindir...Suana kadar hic bir test yapmadım ama yarın yapıcam kismetse binlerce test yaptim hepsi negatifti oyuzden elim teste gitmiyot bir turlu..
olabilir canım ama enfeksiyon gibi birşey de olabilir kötü kokulu mu akıntın yada kaşıntın var mı yoksa normal bir durumdur yada gebelik varsa ondan da olabilirKızlar adet belirtisi değişiklik gösteriyor herkeste elbette. Ama adetten hemen önce akıntı devam eder mi? Test yaptim negatif çıktı. Ve bacaklarımda üst kısmında aşırı bir sıcaklık var. Yaaaa vücudum mu yapıyor bunu acaba?
kaşıntı yok. Kokuda öyle rahatsız edeçek yogunlukta yok. Bi ıslaklık var sanki oldum olacağım . Test negatif çıktı. Dün konuşmuştuk sanki seninle☺olabilir canım ama enfeksiyon gibi birşey de olabilir kötü kokulu mu akıntın yada kaşıntın var mı yoksa normal bir durumdur yada gebelik varsa ondan da olabilir
Hep bir umut içindeyiz ole değil mi kanamada olsa acaba yerleşme mi hep umut umut yerleşme için geç değil mi arkadaşımcanım yerleşme olabilir belki..
anladım canım evet konuşmuştuk ama dün müydü hatırlamıyorum. biraz daha bekle bakalım. ben bekliyorum hala. bugün biraz agrım var regl olacak gibi issediyorum ama hayırlısı olmam umarım.kaşıntı yok. Kokuda öyle rahatsız edeçek yogunlukta yok. Bi ıslaklık var sanki oldum olacağım . Test negatif çıktı. Dün konuşmuştuk sanki seninle☺
aynen umudu kesmemek lazım ama ve hayırlısını dilemek lazım regl olursan da üzülme bir daha ki sefere olur diyeceksin canım.Hep bir umut içindeyiz ole değil mi kanamada olsa acaba yerleşme mi hep umut umut yerleşme için geç değil mi arkadaşım
aynen umudu kesmemek lazım ama ve hayırlısını dilemek lazım regl olursan da üzülme bir daha ki sefere olur diyeceksin canım.
Kizlar ben birşey okudum.yumurtlama dönemine girdikten sonra ilişki sonrası kan testi yaptirisak ve yumurtlama olumlu olduysa sonuç bir günde çıkıyor muşcanım biraz daha bekle istersen. olabilir geç döllenme.
bu arada yerleşme için geç değil mi demişsin yani yerleştikten çok sonra da gelebilir benim kuzenimin hamileliğinin 3.ayında lekelenmesi olmuş mesala olmaz diye birşey yok tamamen bünyeyle alakalı tekrar test yaptıracak mısın kan tes
canım gönderilerini okudum bat aynı bnimde 13 mart 25 gnde bir oluyrum fakat bnde bazen kendimi hamile hssedyrm kasık ağrım bel ağrım var göğüslerim hassas ve ara ara çarpıntım oluyo ama sabah ilk idrarla test yaptım sonuç negatifff inşallah sende vardır bebişbiliyorum ama ne bileyim inşallah hamileyimdir test yapmadım yapmayacağım bekleyeceğim olursam da kısmet dicem allah hayırlısını versin..
bakalım ben bekliycem sabredicem test yapayım diyorum bazen ama korkuyorum o yuzden bekliycem inşallah canım yoksa da nasip bir dahakine ne yapalım..canım gönderilerini okudum bat aynı bnimde 13 mart 25 gnde bir oluyrum fakat bnde bazen kendimi hamile hssedyrm kasık ağrım bel ağrım var göğüslerim hassas ve ara ara çarpıntım oluyo ama sabah ilk idrarla test yaptım sonuç negatifff inşallah sende vardır bebiş
ben inanmıyorum o kadar çok bu tarz şeylwr varki bende okudum ama zaten yerleşmesi 5-6 gün sonra oluyor genelde hadi 3-4 gün olsun ama ilişki sonrası yapılan teste olumlu çıkması çok zor bence.Kizlar ben birşey okudum.yumurtlama dönemine girdikten sonra ilişki sonrası kan testi yaptirisak ve yumurtlama olumlu olduysa sonuç bir günde çıkıyor muş
eee kadın olmak zor canım herşeyde sabır gösteriyoruzYok stres adet olana kadar aslında olacaksamda hemen olsaM sa serüven başlasa tekrar
Bence de yapma ben sabah çok üzüldümbakalım ben bekliycem sabredicem test yapayım diyorum bazen ama korkuyorum o yuzden bekliycem inşallah canım yoksa da nasip bir dahakine ne yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?