Hamileyim sizce

Merhaba arkadaşlar benim her ay düzenli 28 gün reglim olur reglime 3 gün var ovilasyon testimde bu şekilde çıkti sizde hamilelik varmi (dün bir arkadaşım böyle çıktı kan verdi hamileymiş )
Benimde 4 gün kala böleydi ümitlendim hcg yaptım negatif snra bekledim 2 gün kala yaptım ovulasyon tek çizgi çıktı yıkıldım Bi daha yapmadım zaten yarın bat büyük ihtimalle bebiş yok bi gün snra aynı saatte tekrarla git gide koyulaştsa olabilr

anladım çok ümitlenmiyorum zaten rabbim den hayırlısı ya

Merhaba arkadaşlar benim her ay düzenli 28 gün reglim olur reglime 3 gün var ovilasyon testimde bu şekilde çıkti sizde hamilelik varmi (dün bir arkadaşım böyle çıktı kan verdi hamileymiş )

Gebelik testi değil mi? Bu

Canm pazartesi baktırdm değer kendini katlamisti 540,4 olmuştu benimde bi haftadır lekelenmelerim var korkma inşallah miniklerimiz bizimle kalicak

SancıM da var gibi canıM çözemedim bu işi ole ilaçta kullanmadım progestAn falan geciktiroo ya sancin var mı senin

arkadaşlar benim adetim 6şubatta gelmeliydi ama adet yerine 1damla kanamam oldu pembe kahve tonlarında belirli aralıklarlabyine pembe akıntı geldi ertesi gün adet oldum sandım tamm bittim dedim bi baktım su gibi akıntım var ve adet sancısı çekiyorum bügün adetim gecikeli tam 6gün oldu. hiç geçikmezdi hep düzenlidir. 4gün geciktiğinde kann tahlili yaptım 34.7 çıktı sonucum sonra eve geldim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama çok silik değil.

Hamilesin canım benimde 33.26 çıkmısti kan testi ama adetim bi gün geçmişti :) seninde geç döllenme oldu sanırım

inşallah hamileyimdir. sağlık ocağındaki doktor pozitif dedi. pazartesi doktora gideceğim

Arkadaşım yumurtlama döneminden tahmini adet
Kusura bakma önceki sayfalari okuyamadim Bas agrim Mideme vurmaya basladi
kaşıntı yok. Kokuda öyle rahatsız edeçek yogunlukta
benim yumurta kıvamı akıntım krem gibi oldu ve üç gün fena griptim sanırım bebiş yok yoksa akıntı yoğun oluyordu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…