Hamileyim sizce

Tatlim idrar testinde cift ciktiysa doktora git pztsi. Insallah hamileyimdir yoruldum beklemekten.

İnşallah hepimiz gebisizdir ☺
Ben hala sokulemedim sende bugün nöbetçi eczaneden al test umarım çift çizgi çıkar dualarım tüm bebek isteyenlere

Olabilir gebelik ama yine bir gorun doktora gel demis zaten

Yok tatlim ilk olacak ins.

Benim 26 aylık oğlum var Rabbim sanada nasip eder inşallah bak ben hep ovulasyon testiyle hamile kaldım gittigidiyordan al laboquich mi markası ne içinde gebelik testi paketleri de oluyor hediye bu ay olmazsa ondan ver siparis

Benim 26 aylık oğlum var Rabbim sanada nasip eder inşallah bak ben hep ovulasyon testiyle hamile kaldım gittigidiyordan al laboquich mi markası ne içinde gebelik testi paketleri de oluyor hediye bu ay olmazsa ondan ver siparis
Allah bagislasin canim. Insallah bakalim. Nobetci eczane buldum dayanamiycam bugun alicam test yarin sabah yapicam.. Insallah regl uzak durur benden.

Merhaba. Benimde reglim 4 gün gecikti. Dayanamadım test yaptım sonuç bu tabi ama yarın dr gidicem. İnş hamileyimdir ^.^ ilk deneme olduğu için olacağını hiç düşünmüyordum bu sebeple çokta sevinmek istemiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 57
Benimde böle çıktı ama sancim başladı 4 gündür bişey anla adım bhcg de 65ti ikmisti

Selam kızlar ben 24 25 gün arayla adet goruyrm bgn 24. Gunum kaskta batma var bi haftadr gogusum agryo ve şiş baş agrimda var sizce hamilemiyim yarn idrar testi yapsam mi

Benimde böle çıktı ama sancim başladı 4 gündür bişey anla adım bhcg de 65ti ikmisti

Ben resmen regli gıbıyım bir tek kan yok. Göğüslerim feci acıyor ve hiç gecikmezdi umutlanmadığım içinde strestende olmadığımı düşünmüyorum. Yarın ilk idrarımda tekrar deneyeceğim sonra tahlil yaptırmaya gideceğim? Sende şimdi son durum ne?

Ben hala olmadım ama ağrım var maalesef olmadı gidip acile kan vericem canıM , inşallah bebek vardır canım

İnş cnm inşşş vardır mıtlu haberlerini alırız inş. Bende acilemi gitsem yakın bana. Devlette yaparlarmı ve sonuc hemen çıkarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…