Hamileyim sizce

Haklısın aynen öyle bu sebeple şuanda özel bir acildeyim 1 saat sonra belli olacak tabi ama çıkan değeri nasıl anlayacağım onu bilmiyorum. Netten değerlere baktım ama 5. Haftada da oluyorum eğer gerçekten hamileysem.

Kizlar hic halim yok benim grip olucam sanirim bogazim sis ilac da alamiyorum gebelik varsa diye. bir diyorum yapayim test bir diyorum bekliyim bugun test alacaktim acik eczane bulamadim esime test al demek istemiyorum. Vucudum eriyor sanki.

Insallah hamilesindir canim.

Sen yaz değeri Son adet tarihini falan yaz yorumlarız kesin birsey var sende de değerin kaç bakalım merak ettim şimdi inşallah bebislerimiz gelir ☺

Kizlar hic halim yok benim grip olucam sanirim bogazim sis ilac da alamiyorum gebelik varsa diye. bir diyorum yapayim test bir diyorum bekliyim bugun test alacaktim acik eczane bulamadim esime test al demek istemiyorum. Vucudum eriyor sanki.

Canım geçmiş olsun inan çok istiyorum bebisin olsun

Canım değerim 933,27 son adet tarihim 11 şubat sanırım hamileyim bir yanımda hala inanmıyor. Siz ne diyorsunuz kızlar? Yarın ultrason için dr gidicem.

Canım değerim 933,27 son adet tarihim 11 şubat sanırım hamileyim bir yanımda hala inanmıyor. Siz ne diyorsunuz kızlar? Yarın ultrason için dr gidicem.

Canım tebrikler çok sevindim tatlım ultrasonda daha görünmez ama doktora git kesinLike ilaç verir sana bakalım benim nolcak .benim pek umudum yok sat 11 Şubat 9 martta 65 ti degerim az gibi gelio bana

Çok teşekkür ederim rabbim devamını nasip eder inş. Sizlerdende güzel haberler bekliyorum. Hala inanamıyorum. Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin inşş. Ben pendikte oturuyorum.

KIZLAR BU IKINCI TESTIM IKISINDEDE COK SILIK BIR CIZGI VAR SIZDE GORUYOMUSUNUZ PAZARTESI KAN VERCEM AMA ADET TARIHIME 5 GUN VAR

Eklentiler

• IMG_20160311_113122.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 46
Kizlar merhaba lutfen bana bi bakin adetime 5 gunvar ama bi kac gundur kasiklarimda gerilme ara ara igne batiyomus gibi bi agri var bu agri arada bacagimi hissislestiriyo sanki bazen belim agriyo arada siddetli ve biraz surup geciyo kalcalarimda dolgunluk var gogus agrilarimfa var birine sarilirken yururken bile agriyo ama kendi kendime mi kuruntu yapiorum bilmiyorum biraz kafaya takiyorum cunku sizce bu belirtiler normal mi ?

Bence adet belirtileri cunku adetine 5 gun varmis normal daha once baslasaydi hamilelik belirtisi olabilirdi adetin gecikirse o zaman suphelen bence benm adetim bitti 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu o gunden beri agrim var dusun ben bu agriyi ne zamandir cekiyorum yarin gidicm doktora daha

Kızlar dün ve bugün sabah yaptığım testler adetıme beş gün var hamılemıyım

Eklentiler

• _20160313_214725.webp
    31 KB · Görüntüleme: 50
  • _20160313_214646.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…