- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Insallah hamilesindir canim.Haklısın aynen öyle bu sebeple şuanda özel bir acildeyim 1 saat sonra belli olacak tabi ama çıkan değeri nasıl anlayacağım onu bilmiyorum. Netten değerlere baktım ama 5. Haftada da oluyorum eğer gerçekten hamileysem.
Haklısın aynen öyle bu sebeple şuanda özel bir acildeyim 1 saat sonra belli olacak tabi ama çıkan değeri nasıl anlayacağım onu bilmiyorum. Netten değerlere baktım ama 5. Haftada da oluyorum eğer gerçekten hamileysem.
Kizlar hic halim yok benim grip olucam sanirim bogazim sis ilac da alamiyorum gebelik varsa diye. bir diyorum yapayim test bir diyorum bekliyim bugun test alacaktim acik eczane bulamadim esime test al demek istemiyorum. Vucudum eriyor sanki.
Sagol canim benim insallah senin de isteyen herkesin bebisi olsun.Canım geçmiş olsun inan çok istiyorum bebisin olsun
Canım değerim 933,27 son adet tarihim 11 şubat sanırım hamileyim bir yanımda hala inanmıyor. Siz ne diyorsunuz kızlar? Yarın ultrason için dr gidicem.
Hamilesin tatlim hayirli olsunCanım değerim 933,27 son adet tarihim 11 şubat sanırım hamileyim bir yanımda hala inanmıyor. Siz ne diyorsunuz kızlar? Yarın ultrason için dr gidicem.
Hamilesin tatlim hayirli olsun
Çok teşekkür ederim rabbim devamını nasip eder inş. Sizlerdende güzel haberler bekliyorum. Hala inanamıyorum. Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin inşş. Ben pendikte oturuyorum.
Ben bursadayim canim.kızlar nerede oturuyorsunuz ?
Ben almanyakızlar nerede oturuyorsunuz ?
Nida nasil oldun canim test yapmadin mi daha ben yarn kan testi yaptirmaya gidicm bakalm negatif cikan testm kan testinde ne olacakBen bursadayim canim.
Bence adet belirtileri cunku adetine 5 gun varmis normal daha once baslasaydi hamilelik belirtisi olabilirdi adetin gecikirse o zaman suphelen bence benm adetim bitti 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu o gunden beri agrim var dusun ben bu agriyi ne zamandir cekiyorum yarin gidicm doktora dahaKizlar merhaba lutfen bana bi bakin adetime 5 gunvar ama bi kac gundur kasiklarimda gerilme ara ara igne batiyomus gibi bi agri var bu agri arada bacagimi hissislestiriyo sanki bazen belim agriyo arada siddetli ve biraz surup geciyo kalcalarimda dolgunluk var gogus agrilarimfa var birine sarilirken yururken bile agriyo ama kendi kendime mi kuruntu yapiorum bilmiyorum biraz kafaya takiyorum cunku sizce bu belirtiler normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?