- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Bu agrilarim yeni baslamadi ama yine bi 5 6 gundur var bakalim adeti beklicez heraldeBence adet belirtileri cunku adetine 5 gun varmis normal daha once baslasaydi hamilelik belirtisi olabilirdi adetin gecikirse o zaman suphelen bence benm adetim bitti 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu o gunden beri agrim var dusun ben bu agriyi ne zamandir cekiyorum yarin gidicm doktora daha
gebelik var canım ama kan testi yaptırmanda fayda var canımKızlar dün ve bugün sabah yaptığım testler adetıme beş gün var hamılemıyım
Nasil gebelik var yahu basbaya tek cizgi ikinci cizgi vardabenmi goremiyorumgebelik var canım ama kan testi yaptırmanda fayda var canım
Nasil gebelik var yahu basbaya tek cizgi ikinci cizgi vardabenmi goremiyorum
Benimde böyle silik çıkmıştı ama teste göre hamileyim. Bencede kan testi yaptır için rahatlar. Muamma daha kötü. Herkes birbirinden çok uzakmış. Ben pendik yazdım ama ist bu arada heyecandan kafayı yedim dün. Bugün güzel haberlerinizi bekliyorum.Kızlar dün ve bugün sabah yaptığım testler adetıme beş gün var hamılemıyım
Öncelikle tebrik ediyorum seniiiii:) hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini.canim bize kendinde farkettigin degisiklikleri belirtileri yazarmisin şöyle detay detayli:)arkadaşlar benim adetim 6şubatta gelmeliydi ama adet yerine 1damla kanamam oldu pembe kahve tonlarında belirli aralıklarlabyine pembe akıntı geldi ertesi gün adet oldum sandım tamm bittim dedim bi baktım su gibi akıntım var ve adet sancısı çekiyorum bügün adetim gecikeli tam 6gün oldu. hiç geçikmezdi hep düzenlidir. 4gün geciktiğinde kann tahlili yaptım 34.7 çıktı sonucum sonra eve geldim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama çok silik değil.
Canim tebrik ederim.bi arkadasa daha yazdim.sende bize ilk belirtilerini simdiki degisikliklerini yazarmisin:)Çok teşekkür ederim rabbim devamını nasip eder inş. Sizlerdende güzel haberler bekliyorum. Hala inanamıyorum. Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin inşş. Ben pendikte oturuyorum.
Canim tebrik ederim.bi arkadasa daha yazdim.sende bize ilk belirtilerini simdiki degisikliklerini yazarmisin:)
12 gün geciktim evde yaptığım test yine negatif sizce var mıdır bişey kasıklarımda agrıyo hafiften kan testi yaptırmaya bir türlü fırsatım olmadı
bugun iş çıkışı yaptırıcam inşallah güzel haberlerle dönerim çokta ümitlenmek istemiyorum aslında ama cok heyecanlıyımbence kan yaptırmalısın, sonuçta idrara çokta güven olmayabiliyor. yaptır rahatla derim. en azından olmasan da stresin biter reglini olursun.
bugun iş çıkışı yaptırıcam inşallah güzel haberlerle dönerim çokta ümitlenmek istemiyorum aslında ama cok heyecanlıyım
bugün gidicem canım. Hala adet olmadim. Idrar testi negatifti. İkinciye yaptım silik çıktı. Çok tuhaf hersey. Acayip baş ağrım var.2-3 gün gecsin kan testi yaptır canım bence.
Benim de basim agriyor cok halsizim bogazim sis bakalim bekliyorum.bugün gidicem canım. Hala adet olmadim. Idrar testi negatifti. İkinciye yaptım silik çıktı. Çok tuhaf hersey. Acayip baş ağrım var.
Bugun gittim saglik ocagina ama 1 hafta gecikirse gel dedi.Nida nasil oldun canim test yapmadin mi daha ben yarn kan testi yaptirmaya gidicm bakalm negatif cikan testm kan testinde ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?