Hamileyim sizce

Bu agrilarim yeni baslamadi ama yine bi 5 6 gundur var bakalim adeti beklicez heralde

Kizlar ya bnm bugun 10nuncugumum gebelik tstini tekrara taptim ve gine tek cizgi nedn hala adet olmadim yardimci olun

Benimkide bu o zaman bende hamileym

Eklentiler

• image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar dün ve bugün sabah yaptığım testler adetıme beş gün var hamılemıyım
Benimde böyle silik çıkmıştı ama teste göre hamileyim. Bencede kan testi yaptır için rahatlar. Muamma daha kötü. Herkes birbirinden çok uzakmış. Ben pendik yazdım ama ist bu arada heyecandan kafayı yedim dün. Bugün güzel haberlerinizi bekliyorum.

12 gün geciktim evde yaptığım test yine negatif sizce var mıdır bişey kasıklarımda agrıyo hafiften kan testi yaptırmaya bir türlü fırsatım olmadı

Öncelikle tebrik ediyorum seniiiii:) hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini.canim bize kendinde farkettigin degisiklikleri belirtileri yazarmisin şöyle detay detayli:)

Çok teşekkür ederim rabbim devamını nasip eder inş. Sizlerdende güzel haberler bekliyorum. Hala inanamıyorum. Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin inşş. Ben pendikte oturuyorum.
Canim tebrik ederim.bi arkadasa daha yazdim.sende bize ilk belirtilerini simdiki degisikliklerini yazarmisin:)

Canim tebrik ederim.bi arkadasa daha yazdim.sende bize ilk belirtilerini simdiki degisikliklerini yazarmisin:)

teşekkür ederim. tabi ki seve seve yazarım. şuandaki değere göre sanırım 2-3 haftalık hamileyim. işyeri hekimimiz kesenin görünmesi için 1 nisana kadar bekle dedi. artık biraz daha dayanacağım şuandaki belirtilerim geceleri özellikle regl ağrısı gibi karnımda batmalar oluyor. dar pantolonlarımı giyemiyorum en azından kapatınca canım yanıyor. göğüsleri hiç sorma zaten bildiğin füze oldular ve çok acıyorlar. şimdilik bende durum bu :) çokta sevinmek istemiyorum ilk çocuk evlilik yeni kimyasal fln olur diye oluruna bıraktım artık.

12 gün geciktim evde yaptığım test yine negatif sizce var mıdır bişey kasıklarımda agrıyo hafiften kan testi yaptırmaya bir türlü fırsatım olmadı

bence kan yaptırmalısın, sonuçta idrara çokta güven olmayabiliyor. yaptır rahatla derim. en azından olmasan da stresin biter reglini olursun.

bence kan yaptırmalısın, sonuçta idrara çokta güven olmayabiliyor. yaptır rahatla derim. en azından olmasan da stresin biter reglini olursun.
bugun iş çıkışı yaptırıcam inşallah güzel haberlerle dönerim çokta ümitlenmek istemiyorum aslında ama cok heyecanlıyım

bugun iş çıkışı yaptırıcam inşallah güzel haberlerle dönerim çokta ümitlenmek istemiyorum aslında ama cok heyecanlıyım

inş inşş olur rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize. bence de umutlanmamak laızm sonra maalesef üzülebiliyoruz. ben hiç inanmadım, hatta hala inanamıyorum. çok takınca cidden olmuyor. güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Kizlar gunaydin. Saglik ocagina gittim bugun bogazim sis yutkunamiyorum. Ilac verdi kan testi de yaptirmak istiyorum supheleniyorum gebelik icin dedim 1hafta gecsin oyle gel dedi. Dun o kadar test icin eczane aradim bulamadim bugun test istedim olmadi mecbur bekliycem vardir bunda da bir hayir degil mi kizlar

İnşallah güzel haberlerini duyariz canım. Benimde gecikti ama bekleyemeyecegim o kadar sabirsizim bugün 2 bucukta randevu aldım. Bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…