Hamileyim sizce

inşallah canım. Burada ilk üye olduğumda seninle iletişime geçmiştim. Bende bursadayim. İKimiZinde gecikmisti adeti. Ama negatifti. İnanıyorum güzel olacak.

Bugun gittim saglik ocagina ama 1 hafta gecikirse gel dedi.
benimde geçen hafta boğazım çok kötüydü, her bahar kronik faranjit olurum zaten. bilmediğim için ilaç fln almadan nane limon ıhlamur atlattım. şimdi biraz kalkınca çok hafif acıyor. sende benim gibi atlatmayı dene, ben çalışıyorum bu sebeple dinlenmek zor. bol bol zencefilli limon nane fln içiyorum. peki kan yapmadımı boğaz ile ilgilimi 1 hafta dedi?

Yok gebelik için 1 hafta dedi boğaz için antibiyotik verdi. Ha!ailelerin kullanabileceği ilaclar verdi zaten. Ama sınır oldum kan testi yapmadi diye. Yine beklemedeyim anlayacagin canım

Günaydın adetim biteli bir hafta oldu affedersiniz ara ara sümük gibi seffaf akintim oluyor neden olur acaba kızlar ?

Yok gebelik için 1 hafta dedi boğaz için antibiyotik verdi. Ha!ailelerin kullanabileceği ilaclar verdi zaten. Ama sınır oldum kan testi yapmadi diye. Yine beklemedeyim anlayacagin canım

bu bekleme işi insanı deli ediyor gerçekten.neyse artık sonuç hayırlı olsun da biz sabrederiz. geçmiş olsun,dikkat et kendine ^.^

Keşke gecikti deseydin canıM yaparlardı yada idrar testi alsana 1 hafta bekleme bence

kızlar ben hala regl olmadım 4 gun önce az lekelenmem oldu regl oldum zannettim ama hala agrılarım var bugun hastaneye gttim kadın dogumcuya bhcg ve progestron için kan aldırdım tekrar baktırıcam bakalım degerde yukselme var mı 16:00 gibi cıkıcak o zaman kadın dogumcuya da göstericem kendimi bende merak içersindeyim.Anladım ki kısmetten öte yol yok eger bu bebiş dunyada nefes alacaksa olur almayacaksa da olmaz .

Hersey nasip kismet dedigin dogru canim biraz beklemek lazim. Insallah yukselmistir degerin.

bu bekleme işi insanı deli ediyor gerçekten.neyse artık sonuç hayırlı olsun da biz sabrederiz. geçmiş olsun,dikkat et kendine ^.^
Cok sagol canim bende oyle avutuyorum kendimi insallah vardir beklememe deger. Yoksada artik nasip derim ne yapalim. Sende dikkat et kendine iki canlisin artik. Bu arada bisey sorucam benim goguslerimde suan aci sizi yok sadece karincalanma var adet gecikmesinden sonra mi basliyor goguslerdeki aci sertlesme falan.

sana şöyle söyleyebilirim ki aslında nasıl regl olacağın zaman atıyorum 1 hafta önce başlar benimde aynı öyle oldu. yani regli de ne yaşıyorsam başlangıç olarak aynılarını yaşadım diyebilirim. ama öncekinden çok daha fazla canım yanıyor ve hassas. birde çok büyük değil göğüslerim 75 fln ama şuanda sütyen den taşıyorlar. yani regli zamanındaki gibi acıyor ama büyüklüğü çok daha fazla. belki sende daha farklı oluyordur, kişiden kişiye de değişebilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…