- 10 Mart 2016
- 38
- 36
- 3
- Konu Sahibi Selinbocek
-
inşallah canım. Burada ilk üye olduğumda seninle iletişime geçmiştim. Bende bursadayim. İKimiZinde gecikmisti adeti. Ama negatifti. İnanıyorum güzel olacak.Kizlar gunaydin. Saglik ocagina gittim bugun bogazim sis yutkunamiyorum. Ilac verdi kan testi de yaptirmak istiyorum supheleniyorum gebelik icin dedim 1hafta gecsin oyle gel dedi. Dun o kadar test icin eczane aradim bulamadim bugun test istedim olmadi mecbur bekliycem vardir bunda da bir hayir degil mi kizlar
Insallah canim ya hakkimizda hayirlisi bakalim. Bursanin neresindesin?inşallah canım. Burada ilk üye olduğumda seninle iletişime geçmiştim. Bende bursadayim. İKimiZinde gecikmisti adeti. Ama negatifti. İnanıyorum güzel olacak.
benimde geçen hafta boğazım çok kötüydü, her bahar kronik faranjit olurum zaten. bilmediğim için ilaç fln almadan nane limon ıhlamur atlattım. şimdi biraz kalkınca çok hafif acıyor. sende benim gibi atlatmayı dene, ben çalışıyorum bu sebeple dinlenmek zor. bol bol zencefilli limon nane fln içiyorum. peki kan yapmadımı boğaz ile ilgilimi 1 hafta dedi?Bugun gittim saglik ocagina ama 1 hafta gecikirse gel dedi.
Seninde güzel haberlerini duyarız insallah Canimİnşallah güzel haberlerini duyariz canım. Benimde gecikti ama bekleyemeyecegim o kadar sabirsizimbugün 2 bucukta randevu aldım. Bakalım.
niluferdeyim canimInsallah canim ya hakkimizda hayirlisi bakalim. Bursanin neresindesin?
Merkezdesin ne guzel. Göçmen konutlarindayim bende İzmir yolu uzerinde.niluferdeyim canim
Yumurtlama günün yaklaşıyor canimGünaydın adetim biteli bir hafta oldu affedersiniz ara ara sümük gibi seffaf akintim oluyor neden olur acaba kızlar ?
Anladım canım sagol bu ay erken adet oldugum icin bilmiyorum gerci gün asırı birliktelik oluyor tutar insallah .Yumurtlama günün yaklaşıyor canim
Benimkide bu o zaman bende hamileym
Yok gebelik için 1 hafta dedi boğaz için antibiyotik verdi. Ha!ailelerin kullanabileceği ilaclar verdi zaten. Ama sınır oldum kan testi yapmadi diye. Yine beklemedeyim anlayacagin canım
Yok gebelik için 1 hafta dedi boğaz için antibiyotik verdi. Ha!ailelerin kullanabileceği ilaclar verdi zaten. Ama sınır oldum kan testi yapmadi diye. Yine beklemedeyim anlayacagin canım
Hersey nasip kismet dedigin dogru canim biraz beklemek lazim. Insallah yukselmistir degerin.kızlar ben hala regl olmadım 4 gun önce az lekelenmem oldu regl oldum zannettim ama hala agrılarım var bugun hastaneye gttim kadın dogumcuya bhcg ve progestron için kan aldırdım tekrar baktırıcam bakalım degerde yukselme var mı 16:00 gibi cıkıcak o zaman kadın dogumcuya da göstericem kendimi bende merak içersindeyim.Anladım ki kısmetten öte yol yok eger bu bebiş dunyada nefes alacaksa olur almayacaksa da olmaz .
Valla aklima gelmedi. Biraz daha bekleyecegim.. Yakinda da eczane yok zaten. Sabredicem..Keşke gecikti deseydin canıM yaparlardı yada idrar testi alsana 1 hafta bekleme bence
Cok sagol canim bende oyle avutuyorum kendimi insallah vardir beklememe deger. Yoksada artik nasip derim ne yapalim. Sende dikkat et kendine iki canlisin artik. Bu arada bisey sorucam benim goguslerimde suan aci sizi yok sadece karincalanma var adet gecikmesinden sonra mi basliyor goguslerdeki aci sertlesme falan.bu bekleme işi insanı deli ediyor gerçekten.neyse artık sonuç hayırlı olsun da biz sabrederiz. geçmiş olsun,dikkat et kendine ^.^
Insallah hayirlisi olsun.Anladım canım sagol bu ay erken adet oldugum icin bilmiyorum gerci gün asırı birliktelik oluyor tutar insallah .
Cok sagol canim bende oyle avutuyorum kendimi insallah vardir beklememe deger. Yoksada artik nasip derim ne yapalim. Sende dikkat et kendine iki canlisin artik. Bu arada bisey sorucam benim goguslerimde suan aci sizi yok sadece karincalanma var adet gecikmesinden sonra mi basliyor goguslerdeki aci sertlesme falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?