Hamileyim sizce

Olsun sakin moralini bozma kirmzielma1987 belli olmuyor bazen bende test falanda yapmadim bekliyorum her an adet olacakmisim gibi yaptrmayada esime demeyede korkuyoorum onuda umutlandrmak istemiyorum bi 5 gun falanda gecerde olmazsam ins ozaman yaptrcamda soylycemde

Kizlar yaa Ben evde test yaptm cift cikti Doktora gttm moralimi bozdu biraz. Silikmis cizgi hamilelik olmayablrsn dedi . Fotosunu gonderyrm bi yardm edin yaaa

Eklentiler

• IMG-20160301-WA0003.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 180
E Oha daha nasıl belli olsun yani benim bukadar çıksa can kurban valla hamilesin işte 40 tanemi çizgi çıkması lazım daha nasıl doktorMuş o oyle

Sende acikca cikmis iste kan tahlilinide yaptirinca icin daha cok rahatlar hadi gozun aydin

Benim ilk yaptigim testte ayni cikti bitane hassas test aldim o daha pahali onda daha net cikti.umarim hamilesindir.ben sonuclarin cikmasini bekliyorum simdi

Brnimkiler boyle cikti canim

Eklentiler

• 20160301_162228.webp
    7 KB · Görüntüleme: 163
  • 20160301_165156.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 166
Ne guzel ya bizde hep tek cizgi deliricem artik. Hayirlisi olsn Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin canim ben daha once 1 kez yapmistim tek cizgiydi buda boyle ama sitedeki baska yorumlara bakıyorum testte pozitif kanda negatif olanlar varmis.saatler gecmiyo simdi catliycam meraktan

Adetiniz gecince mi yaptiniz erken gebelik testi degil dime
Erken gebelik Testi gecikme yok bende tam gününde yaptim yani normaldede zaten 1 gun once yada sonra olurdu adetim yarin olmam gerekiyordu ama agrim yok normalde duramazdim adet olmadan agrikesicilere baslardim sirf merakimdan yaptim bugun.belki dedim.olcak insallah.

Sizce bu silik cizgi pozitifmi demek ? 3 martta adet olmam gerekiyor bu testi dun yaptim .

Eklentiler

• 20160229_205848-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 145
Kızlar ben hasta old.ama bende dün ve bugün mide bulantısı var bel ağrısı var sizce adet olupta hamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…