- Konu Sahibi Selinbocek
-
Idrarda cikmissa kanda da cikar canim. Hayirli ugurlu olsun inşallah. Darisi bizim gibi bekleyenlerin basina
Amin canim da iste esimin gelmesini bekliyorum gelince gitcez sanki heran adet olacakmisim gibi hissediyorum korkuyorumIdrarda cikmissa kanda da cikar canim. Hayirli ugurlu olsun inşallah. Darisi bizim gibi bekleyenlerin basina
Bende bastan adet olcak gbi agri oldı silik cıktıysa hamilesindir cnm hayrlı olsun insallah benimde siliktiAmin canim da iste esimin gelmesini bekliyorum gelince gitcez sanki heran adet olacakmisim gibi hissediyorum korkuyorum
Benim ilk yaptigim testte ayni cikti bitane hassas test aldim o daha pahali onda daha net cikti.umarim hamilesindir.ben sonuclarin cikmasini bekliyorum simdi
Brnimkiler boyle cikti canim
Ilk aldigim hcg yazan 4 tl diğerinin ki alt resimdeki predictor 16 tl canimPahali olan hangisi marka ne acaba??
Amin canim ben daha once 1 kez yapmistim tek cizgiydi buda boyle ama sitedeki baska yorumlara bakıyorum testte pozitif kanda negatif olanlar varmisNe guzel ya bizde hep tek cizgi deliricem artik. Hayirlisi olsn Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ilk aldigim hcg yazan 4 tl diğerinin ki alt resimdeki predictor 16 tl canim
Amin canim ben daha once 1 kez yapmistim tek cizgiydi buda boyle ama sitedeki baska yorumlara bakıyorum testte pozitif kanda negatif olanlar varmis.saatler gecmiyo simdi catliycam meraktan
Erken gebelik Testi gecikme yok bende tam gününde yaptim yani normaldede zaten 1 gun once yada sonra olurdu adetim yarin olmam gerekiyordu ama agrim yok normalde duramazdim adet olmadan agrikesicilere baslardim sirf merakimdan yaptim bugun.belki dedim.olcak insallah.Adetiniz gecince mi yaptiniz erken gebelik testi degil dime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?