Hamileyim sizce

Canım biraz daha bekle sonra Dr. Git hemen belli olmaz hamileysen

Bende aranıza yeni katilanlardanim sabirsizlikla ve inancla bekledigim annelik hissine kavusacagim insallah
bende bugün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun Rabbim isteyen herkese versin sağ salim kucağıma almayi nasip etsin allahım

Kanama var 2 gun doktora gittim keseyi goremedim. Kan ve idrar testi yaptirdim. Beta hcg degerim 9.32 ml buyuk ihtimal düşük yarin telden konusucam doktorla.

çok geçmiş olsun canım, inan çok üzüldüm. ama lütfen güçlü ol senin sağlığın sonuçta daha önemli. asıl olan herşeyin hayırlısı, rabbim böyle uygun görmüş demek ki. inan bende hazırlıklıyım herşeye her gün o korku ile yaşıyorum ama tabiki üzülmemek elde değil. genciz yine olur. sen kendine dikkat et.

Tesekkur ederim zor bir sey agliyorum ama geri gelmeyecek. Demek ki nasip degilmis hala agrim ve kanamam var ama dunku kadar degil. Herseyin hayirlisi..

Kanama var 2 gun doktora gittim keseyi goremedim. Kan ve idrar testi yaptirdim. Beta hcg degerim 9.32 ml buyuk ihtimal düşük yarin telden konusucam doktorla.
cnm çok geçmiş olsun, Allah hayırlısını versin diye dua etmiyormuyuz hep demekki senin için şu an en hayırlısı böyleymiş, biliyorum burdan söylemek çok kolay ama nolur isyan etme her şer de bir hayır vardır de, kısmetim bir gün mutlak gelecektir sadece zamanı var demekki diye düşün..

Çok şükür
Dr ü aradım üç test yaptım pozitif ne Zaman kan vereyim dedim
Üçüde pozitifse tamam iki hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedim

Canım sen
Biraz zor guclu olmak ama elbet gececek..

Ovulasyon testi al bu ay laboquick marka süper internetten temin et hemen kalırsın merak etme demek sağlıklı gebelik değilmiş

Oyle tabiki isyan etmiyorum zaten sadece uzgunum cok. Bir sure de istemiyorum.

Oyle tabiki isyan etmiyorum zaten sadece uzgunum cok. Bir sure de istemiyorum.

bence de bir toparlan kendini dinle ondan sonra zaten hayırlısı ne ise rabbim nasip eder. inan o kadar çok ki bu tarz durumlar artık ben bile sevinemiyorum her gün aynı korku ile işe gidip geliyorum. zaman her şeyin ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…