- 17 Mart 2016
- 11
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Geçmiş olsun canim üzüldüm: (Kanama var 2 gun doktora gittim keseyi goremedim. Kan ve idrar testi yaptirdim. Beta hcg degerim 9.32 ml buyuk ihtimal düşük yarin telden konusucam doktorla.
Canım biraz daha bekle sonra Dr. Git hemen belli olmaz hamileysenKasiklarimda batma oluyor özellikle geceleri belimde sürekli ağrı ayakta çok durunca bacaklarim ağrıyor ama test yaptım sonuç negatif çıktı adetime dört gün var ama ben hiç adet öncesi ağrı cekmezdim aşırı yorgunluk hissi var göğüslerim dokununca agriyo sizce hamilemiyim
Rabbim inşallah hayirlisini nasip etsin hepimize :)Kızlar bende cook istiyorum.bebek
Kiyamam...Siyah parcalar geldi hep.. Cok halsizim cok kanama oldu.. Cok üzgünüm...
Bende aranıza yeni katilanlardanim sabirsizlikla ve inancla bekledigim annelik hissine kavusacagim insallah
bende bugün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun Rabbim isteyen herkese versin sağ salim kucağıma almayi nasip etsin allahımhoşgeldin aramıza
Canm benm cok gecmis olsun. Sende kimyasal gebelik gecirmissin ayni durumdayiz degerin sifira dusucek kan ver yine baktirSiyah parcalar geldi hep.. Cok halsizim cok kanama oldu.. Cok üzgünüm...
Kanama var 2 gun doktora gittim keseyi goremedim. Kan ve idrar testi yaptirdim. Beta hcg degerim 9.32 ml buyuk ihtimal düşük yarin telden konusucam doktorla.
Tesekkur ederim zor bir sey agliyorum ama geri gelmeyecek. Demek ki nasip degilmis hala agrim ve kanamam var ama dunku kadar degil. Herseyin hayirlisi..çok geçmiş olsun canım, inan çok üzüldüm. ama lütfen güçlü ol senin sağlığın sonuçta daha önemli. asıl olan herşeyin hayırlısı, rabbim böyle uygun görmüş demek ki. inan bende hazırlıklıyım herşeye her gün o korku ile yaşıyorum ama tabiki üzülmemek elde değil. genciz yine olur. sen kendine dikkat et.
Biraz zor guclu olmak ama elbet gececek..Geçmiş olsun canim gerçekten üzüldüm geçer elbette kendini güçlü tut yeter ki
cnm çok geçmiş olsun, Allah hayırlısını versin diye dua etmiyormuyuz hep demekki senin için şu an en hayırlısı böyleymiş, biliyorum burdan söylemek çok kolay ama nolur isyan etme her şer de bir hayır vardır de, kısmetim bir gün mutlak gelecektir sadece zamanı var demekki diye düşün..Kanama var 2 gun doktora gittim keseyi goremedim. Kan ve idrar testi yaptirdim. Beta hcg degerim 9.32 ml buyuk ihtimal düşük yarin telden konusucam doktorla.
Çok şükür
Dr ü aradım üç test yaptım pozitif ne Zaman kan vereyim dedim
Üçüde pozitifse tamam iki hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedim
Biraz zor guclu olmak ama elbet gececek..
Bir sure istemiyorum. Atlatana kadar..Canım sen
Ovulasyon testi al bu ay laboquick marka süper internetten temin et hemen kalırsın merak etme demek sağlıklı gebelik değilmiş
Oyle tabiki isyan etmiyorum zaten sadece uzgunum cok. Bir sure de istemiyorum.cnm çok geçmiş olsun, Allah hayırlısını versin diye dua etmiyormuyuz hep demekki senin için şu an en hayırlısı böyleymiş, biliyorum burdan söylemek çok kolay ama nolur isyan etme her şer de bir hayır vardır de, kısmetim bir gün mutlak gelecektir sadece zamanı var demekki diye düşün..
Oyle tabiki isyan etmiyorum zaten sadece uzgunum cok. Bir sure de istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?