Bal kat canım balın bir sakıncası olacağını sanmıyorum.Yimede bir soktoruna danışArkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve maalesef hiç süt içemiyorum midemi bulandırıyor. Ama bol bol yoğurt yiyorum ayran içiyorum. Sütü hep ılıtıp içine azcık türk kahvesi katarak içiyordum. Şimdide okuyorum hiç bişey katmayın diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Tavsiye verebilecek olan var mı.
Yoğurt ayran peynir tüketiyosan süt içmek zorunda değilsin kasma kendiniArkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve maalesef hiç süt içemiyorum midemi bulandırıyor. Ama bol bol yoğurt yiyorum ayran içiyorum. Sütü hep ılıtıp içine azcık türk kahvesi katarak içiyordum. Şimdide okuyorum hiç bişey katmayın diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Tavsiye verebilecek olan var mı.
içmeyın illa sut sart degıl ya peynır yıyın yogurt tuketın saglıklı beslenın ılla sut sart degıl..Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve maalesef hiç süt içemiyorum midemi bulandırıyor. Ama bol bol yoğurt yiyorum ayran içiyorum. Sütü hep ılıtıp içine azcık türk kahvesi katarak içiyordum. Şimdide okuyorum hiç bişey katmayın diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Tavsiye verebilecek olan var mı.
kim demiş iyi birşey değil diye ? böyle bir araştırma mı var?süt iyi birşey değil ki zaten içmek için ısrar etmeye gerek yok..
kim demiş iyi birşey değil diye ? böyle bir araştırma mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?