Hamileyim ve aileme nasıl bir açıklama yapacağım?

Merhaba
Lütfen cocugunu aldırma. nasıl ailene söylersen söyle ama gunahsız cocugunu doğur. muhakak ki dunyaya geliş amacı var onun. şimdi belki kara kara dusunuorsun ama ilerde iyi ki dogurmuşum diyeceksin belki.

hızlı yaşamanın sonucu.
çok cesursun gerçekten.
bir maceradan bir maceraya.
ailen neden istemiyıor bu baba adayımızı?
işi gücü vs var mı?
mesele nedir?
adam evlenmeyi kabul ediyor ise evleneceksin artık mecbur.
aileni de ikna edeceksin bir şekilde.
herşeyin bir bedeli var işte.

bune beyhude hayat bu ne sorumsuzluk bune cahillik herşey duygulardan mı ibaret arada bir kafanızın içindekini kullanın
hem boşan hem çocuk düşür daha dört ay olmadan başkasından hamile kal ve bu toplumda
ya çocuğu dünyaya getirmeyin yada biran önce biraz sorumluluk sahibi olup bu çocuğa uygun şartları hazırlayın

4 aydir tanıdığın birinden çocuk yapmak...

Çocuk var diye bu kadar kısa sürede tanıdığın biri için kendini ateşe atma.

kızlar konu sahibi evliliğindeki hamileliğini isteyerek bitirmemiş benim anladığım, top çarptı, düştü diyor.. mesele bence çocuğun düşmesi değil kötü giden bir evlilikte (kötü imiş ki boşanmışsın) korunmayı beceremeyip hamile kalmanın üstüne daha boşanma dilekçesindeki imzanın mürekkebi kurumadan başkasıyla yaşadığın ilişkide hamile kalman... 10 çeşit korunma yöntemi var hiç birini duymamış olamazsın? nedir ısrarla korunmadan birliktelik yaşamanın anlamı?

yaparken aklınıza gelmiyor, sonra vay efendim hamileyim.... günahsız bir yavruyu ya aldıracaksın ya dünyaya getirip az buçuk tanıdığın bir adama baba dedirteceksin. her ikisi de çok kötü....

Herkes istediğini yasamakta özgür tabii ama korunma yöntemleri diye bir şey var be kardeşim!

cok saçma bir durum

Kusura bakmayın ama boşandiktan bu kadar kısa sure sonra ilişkiye girdiyseniz korunmaniz lazım.
Kendi kendinizi ne kadar zor bir duruma dusurmussunuz.

ailene neyi açıklayacaksın anlamadım. sevgilin senle evlenecek mi? daha 4 ay olmuş boşanalı. bence aldırmayı bi düşünç

Yeminle kolilerce kondomu havadan uçakla paraşütle tüm ülkeye bedava dağıtacam...bu ne yaaa...Allah aşkınıza niye korunmuyorsunuz...daha dört ay olmuş ayrılalı,kafan bin olmuş,bari korunsaydın yahu...

Çok zor bir duruma sokmuşsunuz kendinizi. Aceleniz neydi pardon 4 ay olmuş boşanalı erkek arkadaş edinip korunmadan ilişki yaşayacak kadar. Öbür bebeği de ayrılacaksınız diye isteyerek düşürdüğünüzü zannediyorum. Bunu da aldırırsanız bir daha anne olmanız sorun olabilir. Ancak ciddi düşünüyorsanız erkek arkadaşınla, ondan hamile olduğun için evlenebilirsiniz normalde 10 ay evlenemezsin ama başkasından hamile olunca durum değişiyor ancak evlenecek mi bakalım tek çare bu. Yoksa tabii ki erkek arkadaşından olan çocuğu söyleyemezsin doğuramazsın belki kabul etmeyecek.

eskı eşiyle evlıyken bırlıkte aılecek pıknıge gıtmısler iki tarafn aılesı ıle, top gelmıs karnına ısteyerek düşmemıs.
sonra bosanmıslar.
bu sevgılısı de sen ne dersen kabul dıyormus evlenmek ıstıyor da cocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…