Hamileyim ve aldatıldım......

iamnewhere

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
4
0
6
30
Selamlar, kimseye anlatamadığım bir derdim var. Hamileliğimin 4. Ayında 2 aydır fiilen aldatıldığımı öğrendim. Daha doğrusu kendim yakaladım yazışmalarını ve videolarını gördüm maalesef. Şimdi ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Eşim bu durumun 2 aylık bir konu olduğunu söyleyerek hatasını kabul etti çok pişman olduğunu ve beni sevdiğini söylüyor. Kızla artık görüşmüyor ama ben bu durumu bir türlü atlatamıyorum. çocuk için onun gelişimi ve mutluluğu için en doğru kararı vermeye çalışıyorum. sizce boşanmak mı affetmek mi doğru :KK43:

Son düzenleme:
Esin bile ayrilmak istiyor yaptiigi hatadan dolayı
Sen hala acaba mi diyorsun
Bazı seyelrin telafisi yok
Aldatma dayak vsvsv
Ayrılmak istemiyor tabiiki ama eğer yapamayacaksan ikimizide yıpratma diyor beni çok sevdiğini ama sürekli aynı şeyleri konuşmanın ona hatırlatıp başına kakmamın rahatsız edici olduğunu söylüyor. Bunun için ayrılmak istiyorsan ayrılalım yada unutalım ben hatamı telafi etmek için elimden geleni yapacağım diyor :/

Yapan tekrar yapar, siz de gururunuzu ayaklar altına aldığınızla kalırsınız. Çocuğunuz için de endişelenmeyin. Aldatılan bir kadın evliliğinde mutlu olamaz. Siz mutlu olmayınca çocuğunuz mutlu olacak mı sanıyorsunuz.
Eşiniz babalığını yapar boşansanız da merak etmeyin. Çocuğu bahane etmeyin ve boşayın bu pisliği. Nasıl mideniz alacak ya gerçekten.

Ayrılmak istemiyor tabiiki ama eğer yapamayacaksan ikimizide yıpratma diyor beni çok sevdiğini ama sürekli aynı şeyleri konuşmanın ona hatırlatıp başına kakmamın rahatsız edici olduğunu söylüyor. Bunun için ayrılmak istiyorsan ayrılalım yada unutalım ben hatamı telafi etmek için elimden geleni yapacağım diyor :/
Ikimizi de yıpratma mi :D kendisi bu duruma sebebiyet verdi. Afedersiniz de eşiniz yüzsüz mü? Ben olsam kesinlikle guvenmezdim bir kere yapan ikiyi üçü yapar. Bazı hataların geri dönüşü olmaz.

Aldatıldığını kabullenmek istemeyen kadınların ama eşim bana çok değer veriyor beni çok seviyor laflarını çok özür diliyorum ama mantığım kabul etmiyor .Seven insan aldatmaz ki:işsiz:denklem bu kadar basit! Seni sevmediğinden sana değer vermediğinden aldatıyor. Lütfen biraz mantıklı düşünelim kendimizi ezdirmeyelim:KK20:

Yüzsüze bak, yapmış yapmış ikimiz de yıpranmayalım diyor..
Aslında ne diyor biliyor musun?
Boşanmasak da olur çünkü ben bu işi gizli yaparım, senle de düzenim devam eder, hem boşanırsak herkes aldattığımı öğrenir
Boşansak da olur kim öğrenirse öğrensin ben sapık bir adamım, hem böylece özgürlüğüme de kavuşmuş olurum.
Eşinizin dedikleri bu, aldatmayı hazmetmek de ne bileyim..
Maddi imkanı olup da boşanmayan kadınlara tek sorum şu: Siz aldatsanız ne olurdu?

Bir daha hiç eşinize güvenemeyeceksiniz, hep bir acaba olacak. Güvensizlik sevgiyi bitirir. Zaten aldatan da tekrar tekrar aldatır. Üzgünüm ama sağlıklı bir ilişkiniz olacağını düşünmüyorum. Seven insan aldatmaz.

gözü kör olmadı, içi pisleşmedi. gayet bile isteye gitti başkasıyla oldu.
sevseydi yapmazdı, yapamazdı. bu kadar net.
çocuk için sizi aldatan kişiyi boşamanız daha doğru bir karar
şartlarınız da gayet iyiymiş.
ben olsam 1 saniye düşünmezdim!
fakat siz affedecek gibi görünüyorsunuz.
affedecek fakat unutmayacaksınız, bu evlilik zehir zıkkım olacak ikinize de, hatta çocuğa da

Son düzenleme:
eşimde maddi açıdan eğer ayrılmak istiyorsan bir korkun olmasın çocuğumla ilgili her şeyi yaparım diyor. diyorsun. Adam bile bosanmak icin yol gostermis sana bu kadar gurursuz durma karsisinda adam pisman degil senin boşanmanı bekliyo.

Allahta bildiği gibi yapsın pislik herif çocuğundanda mı utanmadı 🤬

Selamlar, kimseye anlatamadığım bir derdim var.
3 yıllık evliyim ve 1.5 yıl çocuk sahibi olmak için bekledik sonra nasip oldu. Hamileliğimin 4. Ayında ise 2 aydır fiilen aldatıldığımı öğrendim. Daha doğrusu kendim yakaladım yazışmalarını ve videolarını gördüm maalesef. Şimdi ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Eşim bu durumun 2 aylık bir konu olduğunu söyleyerek hatasını kabul etti çok pişman olduğunu ve beni sevdiğini söylüyor. Gözüm kör olmuş içim pisleşmiş anlayamadım diyor. Kızla artık görüşmüyor ama ben bu durumu bir türlü atlatamıyorum. Beni sevdiğini ve değer verdiğini 1 km ileriden görse biri anlayabilir bu nasıl oldu hiç anlam veremiyorum. Maddi bir korkum yok ailemin durumu iyi eşimde maddi açıdan eğer ayrılmak istiyorsan bir korkun olmasın çocuğumla ilgili her şeyi yaparım diyor. Ama ben çocuk için onun gelişimi ve mutluluğu için en doğru kararı vermeye çalışıyorum. sizce boşanmak mı affetmek mi doğru :KK43:
Onu affettigin icin kendini affedeceksen affet.Ama ısıtıp ısıtıp önünüze koyacaksan hiç gerek yok

Bekara kari bosamak kolay derler ya o yuzden yorumumu net cizgilerle yazmak istemiyorum.
Kendinize zaman taniyin ve bu zaman icerisinde bu duygulari unutabileceginize asabileceginizie ve tekrar guvenmek icin karsi tarafa sans verebileceginize inaniyorsaniz kalin.
Basina gelmeden konusmak kolay olur, o yuzden burda ayril demek bosan demek cok ama cok kolay...

Back
X