Hamileyim ve aldatıldım......

Hep diyordum aldatılırsam asla affetmem kesinlikle boşanırım diye. Sonra başıma geldi=) çocuk olmasaydı yine düşünmezdim, içinde bulunduğum durum ve psikolojiden ötürü sağlıklı düşünebildiğimi de sanmıyorum o yüzden dışarıdan fikir almak istedim

Yazışmalar videolar görmüşsün. Okuduklarını, o kızın yüzünü nasıl unutacaksın? Üstelik hamileyken aldatılmak.. ne bileyim sen o adamın çocuğunu taşırken onun bu kadar çirkinleşmesi.. Beni seviyor ama aldattı lafına zaten hiç anlam veremiyorum. Son zamanlarda burada okuduğum aldatılma olaylarında kadınlar hep bunu söylüyor. Oysa seven insan nasıl aldatır? Tam tersi incitmekten, kaybetmekten ödü kopmaz mı?

Selamlar, kimseye anlatamadığım bir derdim var.
3 yıllık evliyim ve 1.5 yıl çocuk sahibi olmak için bekledik sonra nasip oldu. Hamileliğimin 4. Ayında ise 2 aydır fiilen aldatıldığımı öğrendim. Daha doğrusu kendim yakaladım yazışmalarını ve videolarını gördüm maalesef. Şimdi ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Eşim bu durumun 2 aylık bir konu olduğunu söyleyerek hatasını kabul etti çok pişman olduğunu ve beni sevdiğini söylüyor. Gözüm kör olmuş içim pisleşmiş anlayamadım diyor. Kızla artık görüşmüyor ama ben bu durumu bir türlü atlatamıyorum. Beni sevdiğini ve değer verdiğini 1 km ileriden görse biri anlayabilir bu nasıl oldu hiç anlam veremiyorum. Maddi bir korkum yok ailemin durumu iyi eşimde maddi açıdan eğer ayrılmak istiyorsan bir korkun olmasın çocuğumla ilgili her şeyi yaparım diyor. Ama ben çocuk için onun gelişimi ve mutluluğu için en doğru kararı vermeye çalışıyorum. sizce boşanmak mı affetmek mi doğru :KK43:
Bende hamileyim benim basima gelse dogmamis cocugum icin affetmek isterdim ama kadinlik gururumu cigneyip yapabilir miydim bilmiyorum😔 Sanirim yapamazdim

Yazışmalar videolar görmüşsün. Okuduklarını, o kızın yüzünü nasıl unutacaksın? Üstelik hamileyken aldatılmak.. ne bileyim sen o adamın çocuğunu taşırken onun bu kadar çirkinleşmesi.. Beni seviyor ama aldattı lafına zaten hiç anlam veremiyorum. Son zamanlarda burada okuduğum aldatılma olaylarında kadınlar hep bunu söylüyor. Oysa seven insan nasıl aldatır? Tam tersi incitmekten, kaybetmekten ödü kopmaz mı?
Evet doğru söylüyorsun. kafamda hep gördüklerimi, burda yazılan herşeyi zaten tartıyorum ve doğacak çocuğumun geleceğini düşünmekten En son buraya yazmaya karar verdim. Kimseyede anlatamıyorum henüz kesin boşanma kararı alamadığım için. Birilerine anlatıp yorumlarını dinlemek iyi gelecek diye düşündüm

Adam seninle evliyken başka bir kadınla aşk yaşamış, onu öpmüş koklamış, aşk mesajları atmış hatta videoları bile var ve sen hala acaba diyorsun ? Aldatılmak değil de aptal yerine konmak insanı deli eder en başta.Bunu hazmedecek psikolojin varsa helal olsun arkadaşım ne diyim. Bu arada hikaye eşinin anlattığı gibi değildir ben sana anlatıyım kızı tavlamak için baya bi uğraşmıştır kızın evli olduğundan haberi bile yoktur ilişki ilerleyince kız ya evli olduğunu öğrenmiştir ya da başka bi sebepten tekmeyi koymuştur eşin de o zaman vicdan yapmaya başlamıştır. ben bitirdimler, hata yaptımlar hikaye yani en ufak fırsatta bi başkası ile bu naneyi tekrar yer. aldatmanın tadına varıp affedilen bi erkek 2. yi ne zaman yapsam diye saniyesinde düşünmeye başlar buna emin ol.

Adam seninle evliyken başka bir kadınla aşk yaşamış, onu öpmüş koklamış, aşk mesajları atmış hatta videoları bile var ve sen hala acaba diyorsun ? Aldatılmak değil de aptal yerine konmak insanı deli eder en başta.Bunu hazmedecek psikolojin varsa helal olsun arkadaşım ne diyim. Bu arada hikaye eşinin anlattığı gibi değildir ben sana anlatıyım kızı tavlamak için baya bi uğraşmıştır kızın evli olduğundan haberi bile yoktur ilişki ilerleyince kız ya evli olduğunu öğrenmiştir ya da başka bi sebepten tekmeyi koymuştur eşin de o zaman vicdan yapmaya başlamıştır. ben bitirdimler, hata yaptımlar hikaye yani en ufak fırsatta bi başkası ile bu naneyi tekrar yer. aldatmanın tadına varıp affedilen bi erkek 2. yi ne zaman yapsam diye saniyesinde düşünmeye başlar buna emin ol.
yuru be kim tutar seni🙈 sakin ol sampiyon kiza da yazik napsin babasiz buyuyecek bebegi dusunuyor

yuru be kim tutar seni🙈 sakin ol sampiyon kiza da yazik napsin babasiz buyuyecek bebegi dusunuyor
kuzu en başta bebek için bence bitirmeli bi kadın o psikolojiyi asla atlatamaz her şeyden nem kapacak sürekli kavga gürültü bebesi öyle bi evde büyüyecek kağıt üzerinde ilişki sürdürmenin manası yok zaten evlilik bitmiş sadakatsizlik ile. babalık yapmak istiyorsa bebeğini belli zamanlarda görür bu da ona yeterince güzel bi hayat dersi olur. benim hiç acımam yok bu konularda bilmiyorum :sinirli:

Niye babasız büyüsün? Babası ölmemiş ki yine babalığını yapmaya devam edecek. Sadece babası annesinin kocası olmayacak. Adam zaten sorumluluklarının farkında. Çocuğuma bakarım diyor. İnsan gururunu ayaklar altına almalı mı çocuk için? o çocuk o ortamda mutlu büyür mü? bunları da düşünmek gerek.

naçizane fikrim. evlılık cerceve gıbı bısey aslında. cızgı vardır bı ne sesın o cızgıden yukarı cıkmalı ne elın kolun ne sosyal yasamın ne de aıle sırrın.. var ıste bı sınır.. o gecılmemelı. uyarız. cook genel aldatılma olayalrı ıcın yazıcam ..nedense dızılerde de yorumlarda ve alıntı yasanmıs hıkayelerde de erkegın bıyolojısınden kaynaklandıgı yatsa aldatsa bısey hıssetmedıgı bla bla anlatılıyo ondan dolayı sanırım kadınlarda bı affetme merakı basladı ıcıne ıslıyorlar ınsanın tv den sosyal medyadan vesselam... sadece cınsel ılıskı ıcın mı aldatıyolar yanı ? hayır degıl oyle olsa esıyle yapar? fantazı mı ıstıyo?? esıne anlatmıs mı sunu bunu deneyelım mı dıye teklıf etmıs mı yoooo?? neden evdekı kadın sümsük bakımsız fantezıden anlamıyo gıbı davranıp aldatmaya kılıf uyduruyolar ve kadın sureklı kendını yetersız hıssedıyo.? daral geldı artık.. sebep kadın degıl unutun bunu. herkes kendı ıcın de yasar kendı nefsı kendı ahlakı kendı karakterı gecınemıyosan esını begenmıyosan ayrılırsın bıttı gıttı...o bı sapkınlık.. cesıt sevdası baska bısey degıl. . aldatmak hastalıktır. tedavı edılmedıgınde (bunun muhasebesını kendı kendıne verıp mı duzelıyo doktorla mı bılmem ) tekrarlar devam eder. hatta cozuta da bılır... bı kere goz yumarsan bıdaha yapmayacagına emın olur musn ? bu supheyle ona bıdaha nasıl dokunursun...... nasıl..

Niye babasız büyüsün? Babası ölmemiş ki yine babalığını yapmaya devam edecek. Sadece babası annesinin kocası olmayacak. Adam zaten sorumluluklarının farkında. Çocuğuma bakarım diyor. İnsan gururunu ayaklar altına almalı mı çocuk için? o çocuk o ortamda mutlu büyür mü? bunları da düşünmek gerek.
ayni evde hem anne hem babayla buyumeyi kastetmistim yanlis bi tabir olmus

Hep diyordum aldatılırsam asla affetmem kesinlikle boşanırım diye. Sonra başıma geldi=) çocuk olmasaydı yine düşünmezdim, içinde bulunduğum durum ve psikolojiden ötürü sağlıklı düşünebildiğimi de sanmıyorum o yüzden dışarıdan fikir almak istedim
=)

3 yıllık evliyim ve 1.5 yıl çocuk sahibi olmak için bekledik sonra nasip oldu. Hamileliğimin 4. Ayında ise 2 aydır fiilen aldatıldığımı öğrendim. Daha doğrusu kendim yakaladım yazışmalarını ve videolarını gördüm maalesef. Şimdi ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Eşim bu durumun 2 aylık bir konu olduğunu söyleyerek hatasını kabul etti çok pişman olduğunu ve beni sevdiğini söylüyor. Gözüm kör olmuş içim pisleşmiş anlayamadım diyor. Kızla artık görüşmüyor ama ben bu durumu bir türlü atlatamıyorum. Beni sevdiğini ve değer verdiğini 1 km ileriden görse biri anlayabilir bu nasıl oldu hiç anlam veremiyorum. Maddi bir korkum yok ailemin durumu iyi eşimde maddi açıdan eğer ayrılmak istiyorsan bir korkun olmasın çocuğumla ilgili her şeyi yaparım diyor. Ama ben çocuk için onun gelişimi ve mutluluğu için en doğru kararı vermeye çalışıyorum. sizce boşanmak mı affetmek mi doğru :KK43:
Bazı şeylerin telafisi yok ! Ailene geri dönmelisin inan iki cümle yeter sana uzatmanın detaya girmenin hiç anlamı yok biran evvel bitirsen senin için çok daha iyi bebeğinle mutlu ol

Videolar görmüşsün . Ne tarz videolar bilmiyorum. Ama o görüntüler ne olursa olsun cikacakmi aklından. 😔😔 Gerçekten üzüldüm hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Yapan yine yaparr yine yapar yine yeniden yapar. Şunu artik ogrenin allah askina. Kadınlık gururunuzuda ayaklar altina almayin. Cocuk icin kotu birndurum.belki ama sizin kirilmaniz psikolojinizin yerle bir olmasi zaten cocuguda etkilicek ilerde. Aldatilmak affedilmicek suçlar icinde. Birde esinizde ayrilirsak magdur etmem seni diyor bu lafdan sonra 5 dk tutmazdim onu evde diyecegim tek şey su olurdu 👇🏽
Bilinmeyen numara_ turuncu, bizim okuldaki turuncu tüyleri olan kedi,… #mizah # Mizah # amrea...webp

Yazan arkadaşlara bir yerde katılıyorum güven problemi hep olacaktır ama bir bebek dünyaya gelecek gönül ister anne ve baba ile büyüsün bence şans verin ama kesin bir dille bir daha olduğu taktirde affetmeyeceğiniZi söyleyin

Bekara kari bosamak kolay derler ya o yuzden yorumumu net cizgilerle yazmak istemiyorum.
Kendinize zaman taniyin ve bu zaman icerisinde bu duygulari unutabileceginize asabileceginizie ve tekrar guvenmek icin karsi tarafa sans verebileceginize inaniyorsaniz kalin.
Basina gelmeden konusmak kolay olur, o yuzden burda ayril demek bosan demek cok ama cok kolay...
Bencede eger isitip isitip her kavgada öne sürecekseniz zaten bir süre sonra bitecektir. Ama unutabilirim denerim en azindan diyorsaniz sans verin. Aldatmanin Sevip sevmemeyle alakasi yok. Kadinlarda erkeklerde anlik farkli duygular yasamak heyecan yasamak isteyebiliyor. Onayliyorum demiyorum bu davranisi sadece olani söylüyorum. Hemen bosayiver demis herkes sana , bence hayir hemen bosama. Karsindaki adam senin gözünün icine bakarken kendini kötü hissedecek ona yapacagin her güzel seyde kötü hissedecek zaten o vicdan yapacak ve vicdani onu rahatsiz edecek. Ama sen de cektirmek isteyip daha cok bu konuyu dile getirirsen Adam hakli gibi üste cikacak cünkü kaldiramaz bu kadarini. Sen onu birakip kendine sormalisin sen onu affedebilecek misin gercekten? Yoksa sadece cocuk icin mi ? Sadece cocuk icin evli kalinnaz ki . Cocugunu bosanipta güzel yetistiren binlerce kadin var. Sen sevgisiz davranacaksan affedenwyeceksen kocani bu bence cocuguna daha kötü yansir. O yüzden kendine sormalisin bir sans verebilecek misin bunu en iyi kendin cevaplarsin baskasi kendine göre cevap verir ama sen kendini en iyi sen bilebilirsin . Mesela ben verememistim kocam deildi sevgilimdi ama olsun verememistim. O yüzden ayrilmistik. Üstelik arkadasimla aldatmisti beni.

Aldatmak sevgiyle alakalı bir durum değildir. "Seven insan aldatmaz. " değildir olay.
Bakın aldatmak bir kişilik problemidir ve siz affedince bir anda kişiliği düzelmeyecektir.
Çok zor bir durum.
Hamilesiniz ve eşiniz böyle bir döneminizde bu davranışı gerçekleştirmiş.
Üzgünüm değişmeyecek.
Ve çocuğunuz için değil ayrılmak istemediğiniz devam edeceksiniz.
Kadınlar hep kendilerini çocuk için diyerek ikna ediyor ancak asıl sorun evliliğinden vazgeçmeye cesaret edememek.
Emin olun tekrar aldatılacaksınız.
Çünkü eşiniz hem merhametsiz hemde karakter bozukluğuna sahip.
Üstelik kendisi de ayrılmak istiyor.
Mideniz kaldırabilecekse devam edin.
Ama ben olsaydım ne yapardım diye düşünüyorum.
Çocuğum için bile olsa kendimi kimseye feda edemem.

Back
X