hamileyim ve aldatıldım :(

Ya ben buraya yazan bazı bayanlarla hemcins olduğuma utanıyorum. Ne demek hiçbirşey tek taraflı değildir. senindede suçun vardır. bahsettiğimiz bayan HAMİLE... İnsaf El insaf... Yuh diyorum. Yani bu kadının hormonları normal değil ki hamileliğin son günleri doğuma ramak kalmış. kadın kendini, doğumu, bebeğinin kaygısını taşıyor, canını düşünüyor, bir evlat sahibi olma sorumluluğunu kabullenmeye çalışıyor birde kocasının uçkurunun derdine mi düşsün. O nasıl bir kocaymış ki bunları anlamamış. Kocan halden anlamayacaksa kim halden anlayacak. Yani Bu abaza adamları bile haklı çıkarıyorsunuz ya pes doğrusu.....

Son düzenleme:
canım üzme kendini çık evden git ailenin yanına yada hastaneye git doğuma kadar orda kalmak istediğini söyle yardımcı olurlAR mutlaka sonra kararını verirsin

O evde bir dakika bile kalma bence ...Ya da onu evden at annenler gelsin sen düzenini bozmadan çocuğunu doğur.
Ya ne bileyim baba olmadan insanın doğum yapması bile bir kadını psikolojik olarak çok üzer.
Benim fikrim ayrılıktan yana ama bir babanın hiç görmediği, beraber yaşamadığı bir bebeği sevmesini de bekleme.Babalık öyle hormonal bişey değil sonradan öğrenilen bişey.Bir çocuğu TAMAMEN BABASIZ büyütmek o çocuğa da haksızlık bence.
Çocukların babaya da ihtiyacı var.Yutarım, unuturum diyorsan affet. Boşuna analı babalı büyüsün diye dua etmiyor büyüklerimiz.

kocanı affetsen bile ona hiç bi zaman güvenemiceksin...eskisi gibi olmucak hiç bişey..eski mutluluğunuz(ki eğer mutlı iseniz) olmucak....her zaman şüphe içinde yaşayacaksın....basit bi şeyden bile tartişssanız,belkide bu hatasını defalarca yüzüne vurucaksın...söyle bakalım:Bunlarla yaşayabilicek misin??

boylelerinin topunu toplayip uzaya yollamali.insanin akli var fikri var bile bile insan neden yapar :47: cok sinirlendim.
kednini fazla uzme canim bebisini dusun:59:

doğumuna kadar eşinle görüşme zor ama bu konuyu düşünmemeye çalış şu an bebeğinin sağlığı herşeyden önemli olmalı senin için:31:doğumdan sonra sağlıklı bir şekilde düşünüp kararını verirsin ama bu konuyu daha fazla araştırma bence.eşin zaten ilişkisini itiraf etmiş detay bilsen ne olur bilmesen ne olur ki.şimdi bir süre uzak dur eşinden bunları düşünme:50:hem böylelikle azıcık burnu sürtülmüş olur eşinin:23:
zor bir durum hakkında hayırlısı olsun canım

Katılıyorum...Hem sen niye netten faturasını falan kontrol ettin ki.Teknoloji özürlüyümdür eşim de bilir bunu.Belki yapıyordur böyle şeyler.Allah korusun o ayrı ama detektiflik etmek hiç tarzım değil.
Araştırıp kadını bulsan ne olacak ''KADIN OLUP KOCANA SAHİP ÇIKSAYDIN DİYECEK'' Bu mu duymak istediğin.
Veya kocanın ona yazdığı aşk sözlerini okumak mı şuan senin istediğin.???
HAYIR.....
Olayların detayını bilmek seni ondan iice koparır.
Bir kadın olarak değil de karşı taraftan birisi olarak olaya baksam aldatmaların %80ninin zaten hamileliklerde yaşandığını söylerdim sana.Yani senin kocan diğer aldatan kocalardan daha adi değil sadece onların %80i kadar adi.
Kafana takma demeyeceğim hamilelik insanın herşeyi herzamandan en az 10 kat daha fazla kafaya taktığı bir dönemdir.
TEK TAVSİYEM YALNIZ KALMA.AİLENLE OL.GÜÇLÜ OL.VE BUGÜNLERİ EN KISA ZAMANDA ATLATMAN DİLEĞİYLE.

merhaba canim, ben o yurtdisindaki dayak yiyen hamile ! yim.. bi arkadas tanimlamisya oyle beni.. neyse cani saolsun:)

evet ben hamileyken esimle cok sorunlar yasadik.. bir cok kez dle getirdim diger konulardada.. ama aldatma yoktu.. hep kavga ederdik, bi defasinda bana vurdu, oyle surekli bi siddet olmadi..ilk ve sondu..sert bir tokat!! bende 8 aylik hamileydim.. ama yasadiklarimdan sonra erken dogum yaptim..
ben ailemin yanindaydim, bi kac gun orda kaldim,,sonra evime dondum.. kocama donmedim ama.. o yokmus gibi davrandim..soguk davrandim... o surekli kendini kanitlamaya calist.. Allah a sukur ufak tefek sorunlar haricinde su an iyiyiz.. ilerde keske ayrilsaymisim demem.. cunku ilerde bi sorun olursa ayrilmam gereken o zaman ayrilirim..ama iyikide hamileyken veya lohusayken ayrilmamisim..cocuguma o kadar iyi baktimki anlatamam.. bide ayrilikla mi ugrasacaktim..

ben senin yerinde olsam ne yapardim biliyormusun..o yokmus gibi davran.. onu bi hic yerine koy.. ne kavga et,, nede yakin ol..yani bildigin yokmus gibi.. evden biriinin gitmesi gerekiyorsa o sen degilsin, o! onun biraz uzaklasmasini iste, ama yanliz kalmamak icin kardesin,arkadasin varsa cagr bi sure senle kalsinlar..ama gitmem diyorsada birak ne hali varsa gorsun..
bebegini dogur, soyle bi guzel bak bebegine.. bu arada bi birikim yap, ev is para butun gerekli ne varsa yavas yavas ayarla.. ne zamanki bebegin soyle ele gelir oldu 6 ay..sen calisabilir hale geldin.. esini al karsina.. ve deki...
seninle biraz gecikmis bir konusma yapiyorum.. hatrliyomusun sen beni aldatmistinya.. hani beni unuttu affetti hersey gecti saniyordunya,, yok canim oyle olmadi.. ben karar verdim ayriliyorum de.. ha neden bu kadar bekledgmi soruyorsan, saygiyi veren, hak eder..sen bana saygisizca davrandin,, bende sana olmayan saygimdan dolayi bebegimin ve benim isime geldigi gibi davrandim,, simdi ne halin varsa gor, intikam soguk yenen bir yemektir.. oyle gurur karin doyurmaz.. simdi ofkeyle kalkarsan zararla oturursun.. sen su anda kendini ve bebegini dusun.. o adamida kocan olarak gorme.. ev arkadasin olarak gor..yani ha var ha yok.. ne zamanki saglikli bi sekilde kendi hayatina yon verecek kivama geldin..o zaman al karsina gerekeni yap..
ha diyorsanki benim maddi acidan sorunum olmaz o zaman simdi yap..ac evini..buyut bebegini bi kac ay sonra annen bakarsa bebegine git calis..ama tabi ailenin bu imkanlari varsa sana karsi..ama sakin baskalarinin eline bakarak ayrilma o evden..yagmurdan kacip doluya tutulma..

anlik yapilan bir hatadan bahsetmyoruz..1 anlik bir aldatma degil.. uzun sureli bir sey.. o yuzden malesef olumlu bakamiyorum.. ole erkeklerin esleri genelde 3 maymunu oynamali yada bitirmeli.. ama oyle gurulu takilip al catani cik,,vay onun ekmegini yemem suyunu icmem laflari bos! o evi kendi basina yapmadi degilmi.. hatali olan o,sen degil! o yuzden sende menfaatinin gerektirdigi gibi,isine geldigi gibi,ve senin en kolay sekilde KENDI hayatini saglayabilmen en mantiklisi.. ailenin yanina gitmekle olmaz..helede evlenip bir bebegin olunca donmesi oyle kolay degil.. ne kadar ailen iyide olsa..
benim sana tavsiyem bunlar canim... Allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallah.. lutfen kimse icin kendini ve bebegii uzme! hayatta kimse buna degmez!

biz ne desek boş yaşadığın çok büyük travma. şu anda hızlı karar verme malesef erkeklerin hormonları oldukça hayvani. birde bunları azdıran evli erkek düşkünü kaltaklar mevcut. ağzımıda bozdum ikisinede aklıma gelen tüm küfürleri saydım. ama bunu yaşayan ne ilk nede son kişisin.ilk önce derin bir nefes al hatta imkanın varsa doğuma kadar psikolojik destek al. eğer affedemeyeceğinden eminsen çocuk için devam etmek ancak çocuğuna karşı içsel bir öfke büyütmene neden olur çocuğada bir faydası olmaz.şayet affetmeye karar verirsen evlilğini devam ettirmeyi düşünürsen beraber ilişki terapistinden yardım isteyin. çünkü sende hergün bu olayı düşünür vede başına kakarsan zaten yine ikinizede bir faydası olmaz. affetmekte terketmekte lütfen senin karaın olsun ben olsam şunu yapardım diyenleri kaale alma çünkü onlar sen değil ve senin hissetiklerini hissetmiyor.bunu yapman çok zor ama çocuğunu bu olayın dışında tutmaya çalış .çok büyük geçmiş olsun ..

bu nasıl bir boşanmama inadıdır, nasıl bir boşanma fobisidir anlamıyorum.
doğum yaparken gözünün önünde ebeyle kırıştırsa hala boşanma ama süründür, kız ama yıkma yuvanı falan denecek.

doğuma 2 hafta kala pişkin pişkin "itiraf ediyorum başkasından hoşlandım" diyen adamdan da, "niye ikimiz gezip vakit geçirmiyoruz" diye tartışan 8 aylık karısına osmanlı tokadı indiren adamdan da koca o-l-m-a-z. olamaz.
kanaması başlasa, bebek aşağı düşse bunları hiç düşünen yok
. adamın biri yavrunuzun canıyla oynuyor siz hala affetmekten bahsediyorsunuz.
üstelik adam özür dilemiyor bile. yurtdışında şiddet gören arkadaşın kocası "başkası olsa bacaklarını kırardı dua et" gibisinden birşeyler bile söylemişti dün gibi hatırlıyorum.

doğumu sağlıklı ve sakin bir ortamda gerçekleştirip, o canavardan boşanmanızı öneririm. sevip evlendiğiniz için o size canavar gelmiyor tabi, sadece haylaz bir koca gibi görünüyor yakından.
aldattıysa "bir daha olmaz inşallah", vurduysa "ama bende onu çok kızdırdıydım" deyip devam ediyorsunuz.
ama bir de uzaklaşıp da bakın o adamlara, dışarıdan biri gözüyle.

Allah yardımcın olsun. Sorunlardan bebeğini uzak tutmaya çalış, biliyorsun ki bebekler anne karnında dahi olsa annesinin hislerine çok duyarlıdır.

biz ne desek boş yaşadığın çok büyük travma. şu anda hızlı karar verme malesef erkeklerin hormonları oldukça hayvani. birde bunları azdıran evli erkek düşkünü kaltaklar mevcut. ağzımıda bozdum ikisinede aklıma gelen tüm küfürleri saydım. ama bunu yaşayan ne ilk nede son kişisin.ilk önce derin bir nefes al hatta imkanın varsa doğuma kadar psikolojik destek al. eğer affedemeyeceğinden eminsen çocuk için devam etmek ancak çocuğuna karşı içsel bir öfke büyütmene neden olur çocuğada bir faydası olmaz.şayet affetmeye karar verirsen evlilğini devam ettirmeyi düşünürsen beraber ilişki terapistinden yardım isteyin. çünkü sende hergün bu olayı düşünür vede başına kakarsan zaten yine ikinizede bir faydası olmaz. affetmekte terketmekte lütfen senin karaın olsun ben olsam şunu yapardım diyenleri kaale alma çünkü onlar sen değil ve senin hissetiklerini hissetmiyor.bunu yapman çok zor ama çocuğunu bu olayın dışında tutmaya çalış .çok büyük geçmiş olsun ..

neden kaale almicakmis onu anlamadim.. arkadas konu acmis.. zor durumdayim ne yapmam gerek bilmiyorum akil verin diyor.. bizde soyle yaparsan soyle olur yada boyle olur diye fikir veriyoruz..hatta ben senin yerinde olsaydim yapardim yine en iyi tabir.. sunu yap!..bunu yap! demekten daha iyidir herhalde..

arkadasta aklina yatan fikir neyse onu yapar ..kaale alir veya almaz..klasik, affedersen soyle affetmezsen boyle laflarini arkadasta biliyor.daha yaratici fikirlerle gelelim..daha detayli seyler yazin..cek git ,,ee ereye gidecek bu bayan??? veya kocasi hem suclu hem guclu olanlardanmi..simdi ben gidiyorum dediginde iyi gule gule deyip birakacakmi, yoksa ben hata yaptim bitti ama cocugumu benden alamazsin diye hir gur mu cikaracak? bunlarin konusulmasi lazim bence..
adamn karakterini bilmiyoruz..arkadasin ailesini bilmiyoruz,destek olurlarmi yoksa ilerde laf mi isitir onlardan? maddi durumu ne boyutta..

bu nasıl bir boşanmama inadıdır, nasıl bir boşanma fobisidir anlamıyorum.
doğum yaparken gözünün önünde ebeyle kırıştırsa hala boşanma ama süründür, kız ama yıkma yuvanı falan denecek.

doğuma 2 hafta kala pişkin pişkin "itiraf ediyorum başkasından hoşlandım" diyen adamdan da, "niye ikimiz gezip vakit geçirmiyoruz" diye tartışan 8 aylık karısına osmanlı tokadı indiren adamdan da koca o-l-m-a-z. olamaz.
kanaması başlasa, bebek aşağı düşse bunları hiç düşünen yok
. adamın biri yavrunuzun canıyla oynuyor siz hala affetmekten bahsediyorsunuz.
üstelik adam özür dilemiyor bile. yurtdışında şiddet gören arkadaşın kocası "başkası olsa bacaklarını kırardı dua et" gibisinden birşeyler bile söylemişti dün gibi hatırlıyorum.

doğumu sağlıklı ve sakin bir ortamda gerçekleştirip, o canavardan boşanmanızı öneririm. sevip evlendiğiniz için o size canavar gelmiyor tabi, sadece haylaz bir koca gibi görünüyor yakından.
aldattıysa "bir daha olmaz inşallah", vurduysa "ama bende onu çok kızdırdıydım" deyip devam ediyorsunuz.
ama bir de uzaklaşıp da bakın o adamlara, dışarıdan biri gözüyle.

arkadasm sen ne durumdasin evlimisin bekarmisin hamilemisin degilmisin bilmiyorum..ama bahsettigin konular ve durumlar 8 aylik hamile bayanlarin basindan gecen durumlar. benim konum coktan kapandi durup durup acmanin didiklemenin ne anlami var anlamiyorum illa bosanmammi gerekiyordu?? ben sucluyum mu dedim? ben kocamin ayaklarina kapandim ozurmu diledim? benim ona yapacagim en guzel ceza onu bosamakmi olacakti sizin sabit bosanin diyen beyninize gore? hayir canim oyle degil. ben o zaman DURUMUMUN GEREKTIRDIGI EN MANTIKLI SEY NEYSE ONU YAPTIM!!! TEKRARLIYORUM IYIKIDE YAPMISIM!!! COCUGUMLA SIGINMA EVLERINDE KALMAKTANSA ,,KOSE BUCAK KACMAKTANSA BEBEGIMLE BABASI BULMASIN DIYE,,EVIMDE OTURUO KOCAMIN BURNUNDAN GETIRMEYI VE BU ARADA HAYATIMDA DAHA SGLAM ADIMLAR ATMAYI VE EN DOGRU ZAMAN NEYSE O ZAMAN GITMEYI TERCIH ETTIM! BOSANMAK HER ZAMAN COZUM DEGILDIR!!! BI ARKADAS DEMISYA ZARAR KAR HESABI AYNEN O ISTE..
BENDE ARKADASA DIYORUMKI..SU AN IL OLARAK KENDINI DUSUN BEBEGINI DUSUN! AYRILMAYA FILAN KALKMA..SEN 2 AY DURDUN DIYE NE OLACAK YANI? ADAMIN BASI GOGEMI ERECEK? VARSN AFFETI SANSIN? BEBEGIN VE KENDI SAGLIGINDAN ONEMLIMI? STRESSE GIRMEYE NE LUZUM VAR SU ANDA SUCSUZKEN BAYANIN? MAHKEME KACIYORMU???????????????????????????

sözüm gidecek yeri-seçeneği-alternatifi olmayanlara değil.

yorumunda benım konumu ornek verdıgın ıcın,basındada bu nasıl bır bosanmama fobısıdır dedıgın ıcın bende sana onu yazdım.. Nıyetım asla kırıcı olmak degıl..ama herkesın durumuda bır degıl..bosanmama fobısı ımkanı olduu halde,aldatıldıgı halde defalarca dayak oldgu halde sırf o adamı kaybbetmemek ısteyen,yuvamı nasıl kurtarırım dıye soran bayanlar ıcındır..ama konu sahıbı hamıle ve ıcınde bulundugu fızıksel acızlıgınden dolayıda caresız..o yuzden kullandıgımız sozlere bıraz dıkkat edelım.. Sankı bayan ılla yarın bosanmalı da bosanmadıgı ıcın bızler anlam veremıyormusuz gıbı olmasın..zaten onun derdı ona yetıyor su an..
Dedıgım gıbı avukatlarda mahkemelerde hepsı yerınde duruyor..hıcbırı kacmıyor..guclu ve saglamken en dogru adımı atmaktır bence dogru olan..
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
Ve ozellıkle hamıleyken bu durumda olanlara..rabbım butun bu erkek mılletıne vıcdan merhamet akıl versın!

şu erkeklere evlendiğiniz gibi çocuk yapmayın,evliliğin sorumluluğu ve üstüne bebek erkeklerin bünyesi kaldırmıyor.bir kaç sene bekleyin,bakın eşiniz bu duruma hazırmı?sadece bayanlar kendilerini hazır hissedince çocuk yapıyor,eşinize sorun buna hazırmı?bu adamdan koca olurmu,baba olur mu bi bakın.sonra hayal kırıklığına uğramayın.hiçbirşeyin garantisi yok biliyorum ama yinede bir şeyleri ölçüp tartmanın da zararı yok.
bence ailenizden birine bu durumu anlatın,ben olsam sülalemin bütün erkeklerini toplar kulağını çektirir,gözünü korkuturdum yok öle tv seyredip ta..k keyfi yapmak.

neden kaale almicakmis onu anlamadim.. arkadas konu acmis.. zor durumdayim ne yapmam gerek bilmiyorum akil verin diyor.. bizde soyle yaparsan soyle olur yada boyle olur diye fikir veriyoruz..hatta ben senin yerinde olsaydim yapardim yine en iyi tabir.. sunu yap!..bunu yap! demekten daha iyidir herhalde..

arkadasta aklina yatan fikir neyse onu yapar ..kaale alir veya almaz..klasik, affedersen soyle affetmezsen boyle laflarini arkadasta biliyor.daha yaratici fikirlerle gelelim..daha detayli seyler yazin..cek git ,,ee ereye gidecek bu bayan??? veya kocasi hem suclu hem guclu olanlardanmi..simdi ben gidiyorum dediginde iyi gule gule deyip birakacakmi, yoksa ben hata yaptim bitti ama cocugumu benden alamazsin diye hir gur mu cikaracak? bunlarin konusulmasi lazim bence..
adamn karakterini bilmiyoruz..arkadasin ailesini bilmiyoruz,destek olurlarmi yoksa ilerde laf mi isitir onlardan? maddi durumu ne boyutta..[/QUO

zaten elimizdeki çok az verilerle arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz. ama biz onun yerinde değiliz . 6 sene öncesinde yaklaşık bir yıl süren psikiyatri eğitimim olmuştu. vede türkiyenin en büyük ruhsağlığı merkezinde çalışma sürecim. ben o süreçteki deneyimlerim doğrultusunda bu şekilde öneride bulunabiliyorum. yazdıklarımı siz üzerinize alınmayın çünkü burası sanal bir süreç . şu anda arkadaşımız bu konuyu henüz yakınlarıyla paylaşamamış durumda ve bizimle paylaşarak rahatlamaya çalışıyor.asıl endişem yakın çevresinin önerileri o yüzdende eğer imkanı varsa profösyonel destek alması en doğrusu olur. umarım kendisinin bebebeğinin ve eşinin adına en doğru kararı verir.çünkü bu süreç üç insanın süreci.

şu erkeklere evlendiğiniz gibi çocuk yapmayın,evliliğin sorumluluğu ve üstüne bebek erkeklerin bünyesi kaldırmıyor.bir kaç sene bekleyin,bakın eşiniz bu duruma hazırmı?sadece bayanlar kendilerini hazır hissedince çocuk yapıyor,eşinize sorun buna hazırmı?bu adamdan koca olurmu,baba olur mu bi bakın.sonra hayal kırıklığına uğramayın.hiçbirşeyin garantisi yok biliyorum ama yinede bir şeyleri ölçüp tartmanın da zararı yok.
Bence ailenizden birine bu durumu anlatın,ben olsam sülalemin bütün erkeklerini toplar kulağını çektirir,gözünü korkuturdum yok öle tv seyredip ta..k keyfi yapmak.

evet evlenır evlenmez cocuk olması malesef cok yıpratıcı.. Ben ıstemeden hamıle kaldım..rabbımın gucune gıtmesın oglum ıcın olurum tabı ama butun sorunların yanına bıde hamılelık eklenınce ısler ıyıce sarpa sarıyor malesef..erkeklerde bunu hıııııc kaldıramıyor..

Ahh ne ısterdım bı abım olsun soyle bodyguard gıbı..ama yok malesef:(( babamda anca konsalım halledelım..adamın ıcınde ufacık bı sertlık yok..fazla pasıf bazen..
Ama neolursa olsun ıs bız bayanlarda bıtıyor.. Her zaman dıyorum.. Az da olsa kocanın bılmedıgı maddı bır bırıkım olmalı bı kenarda bu gıbı durumlar ıcın,,azar azar bırıktırmelı bayan..
Ne hayallerle evlenıyoruz.. Ufacık bı sorun yok,evlenınce neler degısıyor..hatta 5 yıl hıc bı sorunu yokken pat dıye aldatılanıda oluyor hamıleyken..malesef hıcbıseyın garantısı yok.. En ıyısı herzaman bı garantın olcak hayatta kendı adına.. Ahhh ahhhhhhhh

adamn karakterini bilmiyoruz..arkadasin ailesini bilmiyoruz,destek olurlarmi yoksa ilerde laf mi isitir onlardan? maddi durumu ne boyutta..[/QUO

zaten elimizdeki çok az verilerle arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz. ama biz onun yerinde değiliz . 6 sene öncesinde yaklaşık bir yıl süren psikiyatri eğitimim olmuştu. vede türkiyenin en büyük ruhsağlığı merkezinde çalışma sürecim. ben o süreçteki deneyimlerim doğrultusunda bu şekilde öneride bulunabiliyorum. yazdıklarımı siz üzerinize alınmayın çünkü burası sanal bir süreç . şu anda arkadaşımız bu konuyu henüz yakınlarıyla paylaşamamış durumda ve bizimle paylaşarak rahatlamaya çalışıyor.asıl endişem yakın çevresinin önerileri o yüzdende eğer imkanı varsa profösyonel destek alması en doğrusu olur. umarım kendisinin bebebeğinin ve eşinin adına en doğru kararı verir.çünkü bu süreç üç insanın süreci.

KONU SAHIBINI TABI TANIMIYORUM GERCEK HAYATTA AMA BIR AN OKADAR UZULDUMKI..HAMILELIGINDE SORUN YASAYAN BAYANLAR GENELDE ZOR DOGUM YAPIYOR.. BUNU YASAMASINI ASLA ISTEMEM.. O YUZDEN DEDIM SU AN BISEY YAPMA KENDINI DUSUN BIRAK ADAMI SU AN BI KENARA YEDIGI HALTLA OTURSUN..
ABLAMDA HAMILEYKEN ALDATILMISTI..COK KOTU GUNLER YASADI..TABI BOSANDI..AMA ODA DIYORKI KESKE KENDIMI BEBEGIMI DUSUNSEYMISIM.. O ADAMI NIYE O KADAR ONEMSEYIP KENDIMI UZDUM STRESSE SOKTUM BEBEGIMLE BEN YASADIM,ZOR DOGUM YAPTIM DIYOR..
TABI EN GUZELI DESTEK ALMASI KI DOGUMUDA KOLAY OLSUN,PSIKOLOJISI DUZGUN OLSUN,BEBEK GELINCE COK ENERJI GEREKTIREN BI SUREC OLACAK..INSALLAH IMKANI VARDIR..
EVET AKRABASI AILESI NE DICEK ACABA..INSALLAH YARDIMCI OLURLARDA KLASIK HADI BOSAN VEYA UNUT KOCANLA ARANI DUZELT SEN KADINSIN TARZI YAKLASIMLAR OLMAZ..ALLAH YARDIMCISI OLSUN...

evet evlenır evlenmez cocuk olması malesef cok yıpratıcı.. Ben ıstemeden hamıle kaldım..rabbımın gucune gıtmesın oglum ıcın olurum tabı ama butun sorunların yanına bıde hamılelık eklenınce ısler ıyıce sarpa sarıyor malesef..erkeklerde bunu hıııııc kaldıramıyor..

Ahh ne ısterdım bı abım olsun soyle bodyguard gıbı..ama yok malesef:(( babamda anca konsalım halledelım..adamın ıcınde ufacık bı sertlık yok..fazla pasıf bazen..
Ama neolursa olsun ıs bız bayanlarda bıtıyor.. Her zaman dıyorum.. Az da olsa kocanın bılmedıgı maddı bır bırıkım olmalı bı kenarda bu gıbı durumlar ıcın,,azar azar bırıktırmelı bayan..
Ne hayallerle evlenıyoruz.. Ufacık bı sorun yok,evlenınce neler degısıyor..hatta 5 yıl hıc bı sorunu yokken pat dıye aldatılanıda oluyor hamıleyken..malesef hıcbıseyın garantısı yok.. En ıyısı herzaman bı garantın olcak hayatta kendı adına.. Ahhh ahhhhhhhh

5 yıl diyorsun ya,işte o beş yılı bekleyip çocuk yapan çok az.5 ay sonra hamile kalmaya çalışıyorlar.zaten adamın kanı bozuksa bir iki senede ne halt olduğu çıkıyor ortaya.konu sahibi arkadaşımız için demiyorum,ne kadarlık evli onu da bilmiyorum amacım yeni evlenen arkadaşlarımıza bir tavsiye sadece.

Back
X