- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
- Konu Sahibi parmak_cocuk
aldattığı yerleri kopasıcaaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğumuna kadar eşinle görüşme zor ama bu konuyu düşünmemeye çalış şu an bebeğinin sağlığı herşeyden önemli olmalı senin içindoğumdan sonra sağlıklı bir şekilde düşünüp kararını verirsin ama bu konuyu daha fazla araştırma bence.eşin zaten ilişkisini itiraf etmiş detay bilsen ne olur bilmesen ne olur ki.şimdi bir süre uzak dur eşinden bunları düşünme
hem böylelikle azıcık burnu sürtülmüş olur eşinin
zor bir durum hakkında hayırlısı olsun canım
biz ne desek boş yaşadığın çok büyük travma. şu anda hızlı karar verme malesef erkeklerin hormonları oldukça hayvani. birde bunları azdıran evli erkek düşkünü kaltaklar mevcut. ağzımıda bozdum ikisinede aklıma gelen tüm küfürleri saydım. ama bunu yaşayan ne ilk nede son kişisin.ilk önce derin bir nefes al hatta imkanın varsa doğuma kadar psikolojik destek al. eğer affedemeyeceğinden eminsen çocuk için devam etmek ancak çocuğuna karşı içsel bir öfke büyütmene neden olur çocuğada bir faydası olmaz.şayet affetmeye karar verirsen evlilğini devam ettirmeyi düşünürsen beraber ilişki terapistinden yardım isteyin. çünkü sende hergün bu olayı düşünür vede başına kakarsan zaten yine ikinizede bir faydası olmaz. affetmekte terketmekte lütfen senin karaın olsun ben olsam şunu yapardım diyenleri kaale alma çünkü onlar sen değil ve senin hissetiklerini hissetmiyor.bunu yapman çok zor ama çocuğunu bu olayın dışında tutmaya çalış .çok büyük geçmiş olsun ..
bu nasıl bir boşanmama inadıdır, nasıl bir boşanma fobisidir anlamıyorum.
doğum yaparken gözünün önünde ebeyle kırıştırsa hala boşanma ama süründür, kız ama yıkma yuvanı falan denecek.
doğuma 2 hafta kala pişkin pişkin "itiraf ediyorum başkasından hoşlandım" diyen adamdan da, "niye ikimiz gezip vakit geçirmiyoruz" diye tartışan 8 aylık karısına osmanlı tokadı indiren adamdan da koca o-l-m-a-z. olamaz.
kanaması başlasa, bebek aşağı düşse bunları hiç düşünen yok
. adamın biri yavrunuzun canıyla oynuyor siz hala affetmekten bahsediyorsunuz.
üstelik adam özür dilemiyor bile. yurtdışında şiddet gören arkadaşın kocası "başkası olsa bacaklarını kırardı dua et" gibisinden birşeyler bile söylemişti dün gibi hatırlıyorum.
doğumu sağlıklı ve sakin bir ortamda gerçekleştirip, o canavardan boşanmanızı öneririm. sevip evlendiğiniz için o size canavar gelmiyor tabi, sadece haylaz bir koca gibi görünüyor yakından.
aldattıysa "bir daha olmaz inşallah", vurduysa "ama bende onu çok kızdırdıydım" deyip devam ediyorsunuz.
ama bir de uzaklaşıp da bakın o adamlara, dışarıdan biri gözüyle.
sözüm gidecek yeri-seçeneği-alternatifi olmayanlara değil.
neden kaale almicakmis onu anlamadim.. arkadas konu acmis.. zor durumdayim ne yapmam gerek bilmiyorum akil verin diyor.. bizde soyle yaparsan soyle olur yada boyle olur diye fikir veriyoruz..hatta ben senin yerinde olsaydim yapardim yine en iyi tabir.. sunu yap!..bunu yap! demekten daha iyidir herhalde..
arkadasta aklina yatan fikir neyse onu yapar ..kaale alir veya almaz..klasik, affedersen soyle affetmezsen boyle laflarini arkadasta biliyor.daha yaratici fikirlerle gelelim..daha detayli seyler yazin..cek git ,,ee ereye gidecek bu bayan??? veya kocasi hem suclu hem guclu olanlardanmi..simdi ben gidiyorum dediginde iyi gule gule deyip birakacakmi, yoksa ben hata yaptim bitti ama cocugumu benden alamazsin diye hir gur mu cikaracak? bunlarin konusulmasi lazim bence..
adamn karakterini bilmiyoruz..arkadasin ailesini bilmiyoruz,destek olurlarmi yoksa ilerde laf mi isitir onlardan? maddi durumu ne boyutta..[/QUO
zaten elimizdeki çok az verilerle arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz. ama biz onun yerinde değiliz . 6 sene öncesinde yaklaşık bir yıl süren psikiyatri eğitimim olmuştu. vede türkiyenin en büyük ruhsağlığı merkezinde çalışma sürecim. ben o süreçteki deneyimlerim doğrultusunda bu şekilde öneride bulunabiliyorum. yazdıklarımı siz üzerinize alınmayın çünkü burası sanal bir süreç . şu anda arkadaşımız bu konuyu henüz yakınlarıyla paylaşamamış durumda ve bizimle paylaşarak rahatlamaya çalışıyor.asıl endişem yakın çevresinin önerileri o yüzdende eğer imkanı varsa profösyonel destek alması en doğrusu olur. umarım kendisinin bebebeğinin ve eşinin adına en doğru kararı verir.çünkü bu süreç üç insanın süreci.
şu erkeklere evlendiğiniz gibi çocuk yapmayın,evliliğin sorumluluğu ve üstüne bebek erkeklerin bünyesi kaldırmıyor.bir kaç sene bekleyin,bakın eşiniz bu duruma hazırmı?sadece bayanlar kendilerini hazır hissedince çocuk yapıyor,eşinize sorun buna hazırmı?bu adamdan koca olurmu,baba olur mu bi bakın.sonra hayal kırıklığına uğramayın.hiçbirşeyin garantisi yok biliyorum ama yinede bir şeyleri ölçüp tartmanın da zararı yok.
Bence ailenizden birine bu durumu anlatın,ben olsam sülalemin bütün erkeklerini toplar kulağını çektirir,gözünü korkuturdum yok öle tv seyredip ta..k keyfi yapmak.
neden kaale almicakmis onu anlamadim.. arkadas konu acmis.. zor durumdayim ne yapmam gerek bilmiyorum akil verin diyor.. bizde soyle yaparsan soyle olur yada boyle olur diye fikir veriyoruz..hatta ben senin yerinde olsaydim yapardim yine en iyi tabir.. sunu yap!..bunu yap! demekten daha iyidir herhalde..
arkadasta aklina yatan fikir neyse onu yapar ..kaale alir veya almaz..klasik, affedersen soyle affetmezsen boyle laflarini arkadasta biliyor.daha yaratici fikirlerle gelelim..daha detayli seyler yazin..cek git ,,ee ereye gidecek bu bayan??? veya kocasi hem suclu hem guclu olanlardanmi..simdi ben gidiyorum dediginde iyi gule gule deyip birakacakmi, yoksa ben hata yaptim bitti ama cocugumu benden alamazsin diye hir gur mu cikaracak? bunlarin konusulmasi lazim bence..
adamn karakterini bilmiyoruz..arkadasin ailesini bilmiyoruz,destek olurlarmi yoksa ilerde laf mi isitir onlardan? maddi durumu ne boyutta..[/QUO
zaten elimizdeki çok az verilerle arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz. ama biz onun yerinde değiliz . 6 sene öncesinde yaklaşık bir yıl süren psikiyatri eğitimim olmuştu. vede türkiyenin en büyük ruhsağlığı merkezinde çalışma sürecim. ben o süreçteki deneyimlerim doğrultusunda bu şekilde öneride bulunabiliyorum. yazdıklarımı siz üzerinize alınmayın çünkü burası sanal bir süreç . şu anda arkadaşımız bu konuyu henüz yakınlarıyla paylaşamamış durumda ve bizimle paylaşarak rahatlamaya çalışıyor.asıl endişem yakın çevresinin önerileri o yüzdende eğer imkanı varsa profösyonel destek alması en doğrusu olur. umarım kendisinin bebebeğinin ve eşinin adına en doğru kararı verir.çünkü bu süreç üç insanın süreci.
KONU SAHIBINI TABI TANIMIYORUM GERCEK HAYATTA AMA BIR AN OKADAR UZULDUMKI..HAMILELIGINDE SORUN YASAYAN BAYANLAR GENELDE ZOR DOGUM YAPIYOR.. BUNU YASAMASINI ASLA ISTEMEM.. O YUZDEN DEDIM SU AN BISEY YAPMA KENDINI DUSUN BIRAK ADAMI SU AN BI KENARA YEDIGI HALTLA OTURSUN..
ABLAMDA HAMILEYKEN ALDATILMISTI..COK KOTU GUNLER YASADI..TABI BOSANDI..AMA ODA DIYORKI KESKE KENDIMI BEBEGIMI DUSUNSEYMISIM.. O ADAMI NIYE O KADAR ONEMSEYIP KENDIMI UZDUM STRESSE SOKTUM BEBEGIMLE BEN YASADIM,ZOR DOGUM YAPTIM DIYOR..
TABI EN GUZELI DESTEK ALMASI KI DOGUMUDA KOLAY OLSUN,PSIKOLOJISI DUZGUN OLSUN,BEBEK GELINCE COK ENERJI GEREKTIREN BI SUREC OLACAK..INSALLAH IMKANI VARDIR..
EVET AKRABASI AILESI NE DICEK ACABA..INSALLAH YARDIMCI OLURLARDA KLASIK HADI BOSAN VEYA UNUT KOCANLA ARANI DUZELT SEN KADINSIN TARZI YAKLASIMLAR OLMAZ..ALLAH YARDIMCISI OLSUN...
evet evlenır evlenmez cocuk olması malesef cok yıpratıcı.. Ben ıstemeden hamıle kaldım..rabbımın gucune gıtmesın oglum ıcın olurum tabı ama butun sorunların yanına bıde hamılelık eklenınce ısler ıyıce sarpa sarıyor malesef..erkeklerde bunu hıııııc kaldıramıyor..
Ahh ne ısterdım bı abım olsun soyle bodyguard gıbı..ama yok malesef( babamda anca konsalım halledelım..adamın ıcınde ufacık bı sertlık yok..fazla pasıf bazen..
Ama neolursa olsun ıs bız bayanlarda bıtıyor.. Her zaman dıyorum.. Az da olsa kocanın bılmedıgı maddı bır bırıkım olmalı bı kenarda bu gıbı durumlar ıcın,,azar azar bırıktırmelı bayan..
Ne hayallerle evlenıyoruz.. Ufacık bı sorun yok,evlenınce neler degısıyor..hatta 5 yıl hıc bı sorunu yokken pat dıye aldatılanıda oluyor hamıleyken..malesef hıcbıseyın garantısı yok.. En ıyısı herzaman bı garantın olcak hayatta kendı adına.. Ahhh ahhhhhhhh