- Konu Sahibi kalbimdurur
-
gerçekten zor bir durum eğer bebek olmasa idi birbirinizi iyi tanıyıp evliliğinizi rayına oturtana kadar düşünmeyin derdim ancak olan olmuş madem ki bunu da eşinin ailesi biliyor o zaman aldırman zor. sanırım bebeği bekleyeceksiniz ve inşallah bebek sizi daha çok yakınlaştırır ve çk mutlu olursunuz. biraz da bebek ile deneyin inş yoluna girer.
Yorumun için teşekkürler canım eşimin ailesi biliyor evet ama kararı bize bırakıyorlar ama içten asla istemiyorlar önemli olan eşim ve ben bu evliliğin devam edeceği kanaatin de değilim ben bu yüzden ço çaresizim..
bitmek üzere olan bir evlilikte başa gelecek en kötü şey hamile kalmak olmalı..ama eşinizle aranız bu denli kötüyken hamile kalabildiğinize göre aslında aranızda bazı şeyler bitmemiş bence..hala birbirinze dokunabiliyorsunuz sonuçta...
ne sizin ne eşinizin aielesnin ne dediğinin önemi yok,siz ne düşünüyorsunuz bu önemli..eğer kesin boşanacaksanız...
ama ben olsaydım yani kendi adıma konuşuyorum hiçbir şeikde bebeğimi aldırmazdım! iki evladı olan bir anne olarak şunu diyebilirim ki kıyamazdım ona.
"eşimin ailesi bebeği çok istiyor ve ilk torun olacağı için özellikle kaynanam çok seviniyor."
Sizin ilk iletinizde böyle bir cümleniz var ama şimdi de içten asla istemediklerini söylüyorsunuz..Hangisi doğru?
Açtığınız konulara baktım..Ben aranızda çok ciddi bir problem göremedim..
Sizin problemleriniz hep aileler yüzünden çıkmış..
Maalesef bir çok evlilikte en büyük sorun bu..
Bence bebek için sorunsuz bir aile ortamı şart arkadaşım..çünkü bebek,karşılıklı fazlaca bir fedakarlık istiyor kanaatindeyim..
Allah yardımcın olsun...
Eşinizle anlaşamıyorsunuz, tamam. İyi de o yavrunun suçu ne? İyi, her eşiyle anlaşamayan bebeğini aldırsın o zaman. Anlaşamıyorsanız korunsaydınız.
yorumun için teşekkür ederim canım eşimle biara durumumuz düzelmişti karıkoca hayatımız bitmedi ben ne yaşanırsa yaşansın tartışsamda kırılsam da asla yatağımı eşimden ayırmadım benim düşüncem eşime güvenemiyorum şimdi hamileyim diye iyi ama sonrası eminim yine aynı olacak belki daha beter belki çok iyi olacak ama güvenemiyorum çok çaresizim kıyamıyorum çünkü bebeğimin günahı yok rabbimin bir bildiği vardır ki bebeği bize verdi diyorum ama sonrasını düşününce bebeğimi doğurup yazık etmek istemiyorum
canım ne yaşadığını elbette en iyi sen bilirsin..ama eşinle düşman değilsiniz demek ki..yoksa insan sevmediği,istemediği birine dokunabilir mi?
demek istediğim buydu benim..eğer tek sorun ailesiyse bence iyi düşün..belki bu bebek herşeyi değiştirir..
ama sen diyorsan ki değişmez,hep üzülen ben olurum bir de çocuğum çeker o zaman bişey diyemem.
Bir buçuk yıldır bebeği olsun diye uğraşan biri olarak cevap veriyorum asla "ALDIRMAZDIM!"
Şu an senin yerinde olmak isteyen ne kadar çok kadın var biliyor musun?
O günahsız yavrunun hiçbir suçu yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?