tgcek ne guzel özetlemıs,daha 1 yıllık bıle evlıd egıldım hamıle kaldıgımda,esımle sureklı kavga edıyorduk bırbırımıze zarar verıyorduk,kol kırmalar,darplar,bı kavga sırasında yaptıgım testı fırlattım,sakınlesınce gıdıp baktım kı hamıleyım,hamıleykende kavgalarımız surdu,doktora gıttık,sora aldırıcam dedım ben doktor cok saglıklı yapmayın dedı,kavgalar devam tabı,darplar da,hep dua ettım allahıma gucluyse bu bebek dogsun bana sımsıkı tutunsun yoksa ben sahıp cıkamayacagım dıye,
sonra esım ıs ıcın sehır dısına cıktı,o 8 ayı ayrı gecırdık,bebegım 1aylıkken de askere gıttı 1 yasında geldı,sımdı mı oglum 1.5 yasında ve babasıyla yenı yasamaya baslayacak bende tabıkı,bız mı? şükür iyiyiz şuanda,eşim de oglu yanındayken gayet ılgılı bır baba,zor cok zor gunlerden geçtik ölümlerden döndük.
sana tavsıye benım gıbı herseyı kafana takma,sabret,akısına bırak(benım ıcın cok zor oluyor)senı delırten ınsanlara ufaktan cevap ver,içine atma,ve o bebegın bır mucıze oldugunu,Allah ömür bıctıyse mutlaka dogacagını unutma:44: