- Konu Sahibi kalbimdurur
hepinize gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum yazan herkesin yorumunu itinayla okuyorum ve bana inanın çok iyi geliyor.özellikle birkaç arkadaşın yazdıklarını okuyunca kendimi tutamadım ağladım...haklısınız karnımda benm canım var ki rabbim onu hiç ummadığım biranda nasip etti bize..pazartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz her geçen gün karnımda biraz daha büyüyor benm daha çok canım oluyor bebeğim bana ben ona bağlanıyorum..inanın kürtaj cümlesini bile duymak istemeyen biriyim günlerdir düşündükçe yıpranıyorum nasıl yapacaksın diye kendikendimi yiyorum...1 yıldır evliyim ancak çok şeyler yaşadım çok üzüldüm çok yıprandım zor bir evlilik evresi geçirdim halada öyle...ailemle evliliğim yüzünden aram açıldı onaylamadılar hiçbirzaman bebeğimi doğurursam onların yanına gidersem eminim çocuğumu eşimde bırakmamı isteyeceklerdir yapılarını biliyorum o zaman ben kopamayacağım yanlış kararlar vermek istemiyorum arkadaşlar bebeğime çektiğim yada çekeceğim ağır bedelleri ödetmek hiç istemiyorum ama ona canıma kıyamıyorum da....Allah'ım bana inşl. en kısa zaman da bir yol gösterir...