Bana çok ciddi bir gerekceniz yok gibi geldi. Eğer eşiniz ile bir şeyleri paylaşamiyor, ortak bir yaşam suremiyor, birbirinizi anlamıyor, değer vermiyorsaniz bu çok ayrı. Ancak kayınvalidem gelmedi, yok yemek yapmadı, yok sevmiyorum vs.bunlar çok basit şeyler. Gelse pekala çok güzel olur ama gelmiyorsa da ne yapabilirsin ki? Bana da gelmedi kimse. Ben ise de gidiyordum işimi de hallediyordum hamileyken.Merhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim ve 5 aylık hamileyim . Hamilelik sürecinde eşimden çok soğudum herkes hormonlar diyor ama maalesef asla tahammül edemiyorum . Oda zaten hamileyim diye üstüme titremiyor . Ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim bayramda onlara gittiğimizde ordan dönmek istemedim evime geldiğimde kendımı çok yalnız hissediyorum . Napıcam bilmiyorum . Eşimin ailesinide hıc sevmiyorum annesi beni 5 aydır bir kere bile görmeye gelmedi kötü bi hamilelik geçirdim mide bulantısı kusma falan yeni yeni azaldı hıc demedi ki yemek yapıyım varmı bişeye ihtiyacın diye . Kendimi değerli görmüyorum. Bu yüzdende boşanmak istiyorum sadece yapabilirmiyim güçlü olurmuyum diye çok düşünüyorum . Akıl verirmisiniz
Bence de hormonlardan çünkü bende eşimle pek uyuşmuyorumMerhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim ve 5 aylık hamileyim . Hamilelik sürecinde eşimden çok soğudum herkes hormonlar diyor ama maalesef asla tahammül edemiyorum . Oda zaten hamileyim diye üstüme titremiyor . Ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim bayramda onlara gittiğimizde ordan dönmek istemedim evime geldiğimde kendımı çok yalnız hissediyorum . Napıcam bilmiyorum . Eşimin ailesinide hıc sevmiyorum annesi beni 5 aydır bir kere bile görmeye gelmedi kötü bi hamilelik geçirdim mide bulantısı kusma falan yeni yeni azaldı hıc demedi ki yemek yapıyım varmı bişeye ihtiyacın diye . Kendimi değerli görmüyorum. Bu yüzdende boşanmak istiyorum sadece yapabilirmiyim güçlü olurmuyum diye çok düşünüyorum . Akıl verirmisiniz
Neden bu kadar acele ettiniz ki? Çalışıyor musunuz?Merhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim ve 5 aylık hamileyim . Hamilelik sürecinde eşimden çok soğudum herkes hormonlar diyor ama maalesef asla tahammül edemiyorum . Oda zaten hamileyim diye üstüme titremiyor . Ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim bayramda onlara gittiğimizde ordan dönmek istemedim evime geldiğimde kendımı çok yalnız hissediyorum . Napıcam bilmiyorum . Eşimin ailesinide hıc sevmiyorum annesi beni 5 aydır bir kere bile görmeye gelmedi kötü bi hamilelik geçirdim mide bulantısı kusma falan yeni yeni azaldı hıc demedi ki yemek yapıyım varmı bişeye ihtiyacın diye . Kendimi değerli görmüyorum. Bu yüzdende boşanmak istiyorum sadece yapabilirmiyim güçlü olurmuyum diye çok düşünüyorum . Akıl verirmisiniz
Öncelikle merhaba canım derdime ortak olduğun için . Yani harcama yaptığım zaman sürekli beni kısıtlaması eski hayatımı özlüyorum aslında evlenmeden öncesinde arabam param vs herşeyim mevcuttu ama şuan çok kısıtlanmış kafeste gibiyim sanki . Üstüne birde hormonlar eklenınce çok kötü oldu . Mesela midem ağrıyor diyorum ben ne yapabilirim diye kenara cekılıyor Buda fazlasıyla zoruma gidiyorNasıl evlendiniz, görücü usulü müydü? Hiçbir paylaşımınız yok mu? Kayınvalide gelmesin aramasın problem değil de eşinizle olan ilişkinizi biraz daha objektif yorumlamaya çalışın. Tek sorun hamilelik sürecinde sizi el üstünde tutmaması mı? Öncesinde nasıldı? Bebeğe nasıl karar verdiniz kısa sürede?
Sana ne ki eşinin ailesinden, başını agritmiyorlarsa ne istiyorsun herkes kendi hayatına baksın, senin eşinle ciddi bı problemin var mı, yoksa tekrar düşün biraz daha bekle, gerçekten hormonlardan dolayı bı soğuma geliyor, iyice düşünmeden tepki verme, gebelikte daha fazla ilgi alaka beklediğin için mi bu tepki
Eşimle ciddi problemim varmı dayak vs kötü bi alışkanlığı yok fakat fazla rahat Buda bana batıyor hormonlar duzelir mi doğumdan sonra bilmiyorum ama bayadır soğudum ondan ve sureklı kafamın bi ucunda boşanma varSana ne ki eşinin ailesinden, başını agritmiyorlarsa ne istiyorsun herkes kendi hayatına baksın, senin eşinle ciddi bı problemin var mı, yoksa tekrar düşün biraz daha bekle, gerçekten hormonlardan dolayı bı soğuma geliyor, iyice düşünmeden tepki verme, gebelikte daha fazla ilgi alaka beklediğin için mi bu tepki??
Hayır canım çalışmıyorum kadınsal bir rahatsızlığım vardı o yüzden planlı olan bir bebek degildi aniden oldu öncesinde zaten korunmadan hamile kalamıyordumNeden bu kadar acele ettiniz ki? Çalışıyor musunuz?
Hormonların bı normale dönsün rahatla sen ondan sonra düşünürsün bunu, inan hamileyim kocama sinir olmadan gebeliği bitirdim diyen kadın sayısı üç-bestir..Eşimle ciddi problemim varmı dayak vs kötü bi alışkanlığı yok fakat fazla rahat Buda bana batıyor hormonlar duzelir mi doğumdan sonra bilmiyorum ama bayadır soğudum ondan ve sureklı kafamın bi ucunda boşanma var
Eski evimi kendimi yaşantımı özlüyorum başka bi şehire gelin geldim ve burda bunalıyorum eşimde fazla rahat . Ee hamileyim bu sürecide pek iyi geçirdim sayılmaz yeri geldi kavga etti yeri geldi ben bagırınca oda bana bagırdı bendede birikti birazBana çok ciddi bir gerekceniz yok gibi geldi. Eğer eşiniz ile bir şeyleri paylaşamiyor, ortak bir yaşam suremiyor, birbirinizi anlamıyor, değer vermiyorsaniz bu çok ayrı. Ancak kayınvalidem gelmedi, yok yemek yapmadı, yok sevmiyorum vs.bunlar çok basit şeyler. Gelse pekala çok güzel olur ama gelmiyorsa da ne yapabilirsin ki? Bana da gelmedi kimse. Ben ise de gidiyordum işimi de hallediyordum hamileyken.
Sende mi hamilesin canımBence de hormonlardan çünkü bende eşimle pek uyuşmuyorum
Umarım öyledir asla yanıma yaklaşsın istemiyorumBende hormonlardan olduğunu düşünüyorum. Biraz sakinleşip yeniden düşünün
Hormonların bı normale dönsün rahatla sen ondan sonra düşünürsün bunu, inan hamileyim kocama sinir olmadan gebeliği bitirdim diyen kadın sayısı üç-bestir..
Sağlıklı karar vermek için sağlıklı bı evre değil
UmarımHormonların bı normale dönsün rahatla sen ondan sonra düşünürsün bunu, inan hamileyim kocama sinir olmadan gebeliği bitirdim diyen kadın sayısı üç-bestir..
Sağlıklı karar vermek için sağlıklı bı evre değil
Yani ben emin olamadım açıkçası geçerli bir sebep mi diye. Tamam evli kalmak zorunda değilsiniz okey de 5 ay önce çocuk yapmaya karar verip de 5 ay sonra eşimden soğudum deyip boşanmak istemekMerhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim ve 5 aylık hamileyim . Hamilelik sürecinde eşimden çok soğudum herkes hormonlar diyor ama maalesef asla tahammül edemiyorum . Oda zaten hamileyim diye üstüme titremiyor . Ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim bayramda onlara gittiğimizde ordan dönmek istemedim evime geldiğimde kendımı çok yalnız hissediyorum . Napıcam bilmiyorum . Eşimin ailesinide hıc sevmiyorum annesi beni 5 aydır bir kere bile görmeye gelmedi kötü bi hamilelik geçirdim mide bulantısı kusma falan yeni yeni azaldı hıc demedi ki yemek yapıyım varmı bişeye ihtiyacın diye . Kendimi değerli görmüyorum. Bu yüzdende boşanmak istiyorum sadece yapabilirmiyim güçlü olurmuyum diye çok düşünüyorum . Akıl verirmisiniz
Görücü usulü mü evlendiniz ,evlilik öncesi flört dönemi oldu mu?Merhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim ve 5 aylık hamileyim . Hamilelik sürecinde eşimden çok soğudum herkes hormonlar diyor ama maalesef asla tahammül edemiyorum . Oda zaten hamileyim diye üstüme titremiyor . Ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim bayramda onlara gittiğimizde ordan dönmek istemedim evime geldiğimde kendımı çok yalnız hissediyorum . Napıcam bilmiyorum . Eşimin ailesinide hıc sevmiyorum annesi beni 5 aydır bir kere bile görmeye gelmedi kötü bi hamilelik geçirdim mide bulantısı kusma falan yeni yeni azaldı hıc demedi ki yemek yapıyım varmı bişeye ihtiyacın diye . Kendimi değerli görmüyorum. Bu yüzdende boşanmak istiyorum sadece yapabilirmiyim güçlü olurmuyum diye çok düşünüyorum . Akıl verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?