hamileyim ve çaresizim. fikrinizi almak istiyorum.

Canim benim, bir cana kiymak buyuk gunah! Bu adamla evlenip bir denesen diyorum. Olmadi ayrilirsin, belki cocugununkucagina alinca farkli dusunur. Cocuguna bir baba lazim, tek basina cocuk buyutmek kolay mi? Madem anneside aldirma demis, aldirma ve evliligi dene! Bir cana kiyma! Gunah! Elinde seceneklerin belli, evlen dene, olmadi al cocugunu ayril bu adamdan...

acikcasi adamda pek bi suc bulamadim...sizde de bi suc yok bakildigindA. Tek suc bozulmus duzen, dinlerinden uzaklasmis bir toplum, ve Allahdan zerre kadar korkusu kalmamis , yasantisi hayvanlardan hic bir farki olmayib, yeyib icib yatmak ve sehvetini sondurmekden ibaret goren genclikdir...Malesef aci gercek..Allah katindaki su an konumunuz nedir biliyormusunuz? Allah .in kendi kitabnda da dediyi gibi - kendi kendinizi temize cikarmayin !!

vallahi anlamadım. ben bu adamı anlamadım. anlasaydım keşke, temiz kalpli, merhametli, iyi bir ailenin çocuğu diye düşündüm hep. sevdiğimden her ayrılıkta affettim. şimdi anlıyorum ki bu ilişki 100 yıl sürse evlenmezmişiz. ne yazık şimdi anlıyorum.

oysa ailesiyle bile konuşmuştuk, ailesine girmiştim. 4 gözle bekliyordu herkes evlenmemizi.

ben nasıl yaptım bu hatayı? inanamıyorum kendime. ona hiç inanamıyorum.

öyle demeyin. düşmez kalkmaz bir Allah.

Evet düşmez kalkmaz bir Allahtır.Bunun arkasına sığınmaktır bu
Dönüşü olacak hatalar vardır,dönüşü olmayan hatalar vardır.Ben bu yaşıma kadar atacağım adımı bin defa düşünüp atıyorum.

Ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım,herkesin kendi görüşü saygı duyarım.Ama yürüdüğün yolda çocuk engel gibi görünüp karşı tarafta dahil olmak üzere iki tarafta birbirine giriyorsa,zaten ortada ilişki dışında ne saygı,nede sevgi vardı.

bir evladını kaybetmiş ve 1 yıldır tekrar evlat sahibi olmak için her yolu denemiş biri olarak bebeğinize kıymayın derim.
Rabbim size bu sınavı vermiş ve siz sınavı terketmek üzeresiniz.
ne kadar şanslısınız ki doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalabilmişsiniz.
ben 1 yıldır hiç korunmadım ama yinede hamile kalamadım.

nacizana fikrim şudur ki; önce o kişiyi alıp karşınıza konuşun.
sadece kağıt üzerinde evlilik olsun.
bikaç ay sonra ayrılırsınız böylece evlilik dışı hamile kaldığınız anlaşılmaz.
yok işi yokuşa sürerse o kişi, evlenmeyin vazgeçin.
ailenizle aranız nasıldır bilemem ama onlara söylesenizde ya bebeğinizi aldırmak isteyeceklerdir.
Eğer imkanınız varsa evlatlık vermek için araştırma yapın.
Bakın Allah ın verdiği canı babası istemiyor diye, evlilik zoraki olacak diye ya da mutsuz olacaksınız diye almaya kalkmayın.
Allah korusun rabbim ömür boyu evlat kokusuna hasret bırakırda burnunuzun direği sızlar

sakın bana kızmayın ama evlilik dışı ilişki zaten günahken birde bebek katili olmayın. Rabbim onu sizin rahminize gönderdiği andan itibaren hakkını da vermiştir.

biz işlediğimiz günahın hesabını allaha vereceğiz zaten. merak etmeyin. belki de cezamızı böyle bulduk.

bir günah işledik diye, başka bir günah daha işlemek istemedim.

Yani beddua etmemeniz lazım siz bile bile lades demiş bu riski almışsın evli bi insanın hapa rağmen gebe kalması başka evlenmeden başka. Bi arkadaşta demil sanki başkasının bebeği gibi bebeğimndeğil de bebek ne kabullenmek istemiyormuşsum bi kadın bu haberi aldığı an nolursa olsun bebeğim der sahiplenir içinde bir can var ve aldırmak istemediğini söylüyorsun.yani evlenmek zorunda kalması için yapmış olabilir misin istemiiyorum demesine rağmen annesini aramışsınız üstelik resmiyette yok söz nişan belki anne zoruyla evlenir mi dedinşz sizce hiç düşünmeden aldır diyen insanda vicdan olur mu annesi istedi diye evlense razı olacaksınız yani anneye deme amacınu anlamadım adamda adamlık yok ki

biz işlediğimiz günahın hesabını allaha vereceğiz zaten. merak etmeyin. belki de cezamızı böyle bulduk.

bir günah işledik diye, başka bir günah daha işlemek istemedim.

her seyin farkinda ola bilmeniz cok guzel. O zaman dua edin, size istediyini her seyi ama her seyi vere bilecek bir Rabbiniz var..baskasindan deyil de Ona el acib isteyin, emin olunki siz pisman oldukdan sonra Rabbiniz bagislayici ve sizi yarimdimsiz koymayacakdir. Selam ve dua ile

açıkçası ne istediğimi ben de bilmiyorum. annesini ne için aradım bilmiyorum. kaybedeceğim bir şey kalmadı, bana geri dönmesin diye mi -o an öyle düşündüm- yoksa bilinçaltımda bebeği kurtarmak için mi?

sevgilime dedim kaç kere bebeğim dedim, içimde can var dedim, merhamet dilendim. hem de hiç utanmadan. gururum incinmedi. bebeğim için merhamet dilendim. allah kimseyi bir kuldan merhamet dilenmek zorunda bırakmasın. çok kötü bişey. bebeğim dedikçe psikolojim bozuluyor.

başta tamam evlenelim dedi zaten. istemiyorum ama sen mutsuz olma dedi. belki bebekle mutlu oluruz dedi. 2-3 gün çok mutluydum. sonra birden ağzına geleni saydı. istemiyorum diye bağırdı çağırdı. iyi konuştum, kötü konuştum, mantıklı konuştum mantıksız konuştum, güldüm ağladım.... her yolu denedim. istemedi.

namaz kılıyordum, her anım zikirle geçiyordu. zina etmiyordum.... 2 ay öncesine kadar böyle yaşıyordum. nasıl bu hale geldim. nasıl yoldan çıktım hiç bilmiyorum.

şimdi bir de cana kıyacağım. Allahın yüzüne nasıl bakacağım? insanın kalbi kör oluyor biliyor musunuz? bir anda. Allah kimseyi şaşırtmasın.

Durumuna gerçekten Çok üzüldüm, Allah yardimcin olsun. İyi ya da kötü bir karar bekliyor seni, en kotu karar kararsizliktir. Madem terapiye gidiyorsun bu iyi bişey. Onlar sana yardimci olurlar, saglikli bir şekilde bir sonuca varirsin. Bol şans

Rabbimiz olan annenin cocuga olan merhametinden kat kat daha merhametlidir kullarina bilesin, zaten oyle olmasaydi hemen cezalandirridi. ama bir tevbe kapisi acmis bizim icin..bu shansi kullan derim.Rabbine yonel..eyer boyle yaparsan hem dunya hem ahiretde kazanan sen, o kopek ise hep kaybeden olub, cezasini cekecekdir.

öncelikle yaptığın şeyin doğru olmadığının farkında olman senin için güzel bir şey hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok insanın başına ne geleceği hiç belli değil insanlar hata yaparlar fakat hatayı tekrar etmek yanlıştır eğer o bebeğe kıyarsan yanlış yapmış olursun günahını günahla kapatma derim ben işin de varmış gayette bakabilirsin babası madem doğur diyor nüfusuna alsın yeter eğer ona kıyarsan bunu asla kaldıramazsın

Çok üzüldüm durumunuza inanın hele bazı yorumlara çok sinirlendim kimse büyük konuşmamalı ben yapmam etmem ben herşeyi en iyi bilirim havalarında olanlar Allah utandırmasın inşallah sizleri
Konu sahibi anladığım kadarıyla siz inançlı ve bilinçli birisiniz bir hata yapmış pişman olmuşsunuz ama bundan sonra adımlarınızı dikkatli atmalısınız . Babasız evlilik dışı olan bir çocucuğu büyütmek çok ağır bir yük ama bu sizin bu dünyadaki sınavınız karşınıza burda yorum yapanlar gibi acımasız insanlar çıkacak ve daima bu hatanız size hatırlatılacak çocuğunuz öğrenecek aileniz vs... Evlensenizde bu evlilikten hayır gelmeyecek belli ancak bu kişiyle anlaşmalı evlilik yapmanızı öneririm çalışıyormuşsunuz bebeğiniz olsun kazancınız daha da bereketlenir evlenin ve bir süre sonra ayrılın kim ne diyebilirki o zaman size kıymayın yeterki yavrunuza

Bugün kesinlikle evlenmek istemediğini, anlaşmalı, anlaşmasız hiçbir şekilde istemediğini söyledi. Dün arkadaşlarımı arayıp son bir kez konuşalım diye yalvarmıştı ağlayarak. Geçen hafta tam bir romantik, saatlerce sarılıp aptal gibi yüzüme bakmıştı hayran hayran. Ben artık iyi değilim. Dengesizlikleri delirtti beni. Sinir hastası olucam. Annesiyle konuştum şimdi. Kadıncağız perişan. Sürekli dua ediyor. Üzülmesin artık diye yarın kürtaj olucam dedim. Üzülme artık dedim. Öyle bilsinler. Allah şahit, bu sınavı geçebilmeyi çok isterdim. Ama hiç gücüm yok. Yapamam. Tek başıma yapamam. Tüm topluma, aileme karşı gelecek gücüm yok. Çocuğum dışlansın istemiyorum. Ona bu durumu izah edemem, ben üstesinden gelemiyorsam minicik çocuk nasıl gelecek? O nasıl bir çocuk olacak? Nasıl terbiye vereceğim, nasıl Allah'ı öğreteceğim? Bu ülkede mevlana geçinenler bile o çocuğu dışlar. O çocuk neler yaşayacak? Doğumdan önce doğumdan sonra çalışmadığım zamanlar o çocuğu nasıl besleyeceğim? Gücüm yok. Cesaretim yok. Bu sınav, hayatımın en önemli sınavı. Kaybediyorum.

durumun çok zor allah yardımcın olsun senin için çok üzüldüm dua ediyorum bol bol annen biliyor mu bu durumu

Kıyıda köşede birikmiş 3 kuruş param olsaydı. Keşke olsaydı. Yurtdışına giderdim. Çok uzak yerlere giderdim. Bebeğimi alıp giderdim

Birkaç yakın arkadaşım dışında kimse bilmiyor.allah sizden razı olsun. Duaya o kadar ihtiyacım var ki

Son düzenleme:
istihareye yatsana belki bi yol gösterir bilmiyorum

Kaç gündür yapamadım istihare. Aklımda hep, rüya görmesem bile Allah kalbimi ferahlatıp doğru yola yönlendirir diyorum ama aklımı başıma toplayamıyorum. Nasip olmadı. Bu gece inşallah. Sürekli dua ediyor, sürekli beddua ediyorum. Ben böyle bir durumda nasıl kaldım inanamıyorum. Hamileliğimi öğrenince sevinir sanmıştım bi de! Nasıl aptalım! Nasıl kör oldum böyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…