bi şekilde ayrılıp bir süre sonra dönen sevgilinizi kabul ettiniz o zaman herşey güllük gülistanlıktı korunurken gebe kaldınız diyemi bu birbirinize olan öfkeniz. yani çocuk olmasaydı siz bu ilişkiye bir şekilde devam edicektiniz anladığım kadarıylabelki bir süre sonrada evlilik yani işler çok karışık....
öyle demeyin. düşmez kalkmaz bir Allah.
acikcasi adamda pek bi suc bulamadim...sizde de bi suc yok bakildigindA. Tek suc bozulmus duzen, dinlerinden uzaklasmis bir toplum, ve Allahdan zerre kadar korkusu kalmamis , yasantisi hayvanlardan hic bir farki olmayib, yeyib icib yatmak ve sehvetini sondurmekden ibaret goren genclikdir...Malesef aci gercek..Allah katindaki su an konumunuz nedir biliyormusunuz? Allah .in kendi kitabnda da dediyi gibi - kendi kendinizi temize cikarmayin !!
biz işlediğimiz günahın hesabını allaha vereceğiz zaten. merak etmeyin. belki de cezamızı böyle bulduk.
bir günah işledik diye, başka bir günah daha işlemek istemedim.
Yani beddua etmemeniz lazım siz bile bile lades demiş bu riski almışsın evli bi insanın hapa rağmen gebe kalması başka evlenmeden başka. Bi arkadaşta demil sanki başkasının bebeği gibi bebeğimndeğil de bebek ne kabullenmek istemiyormuşsum bi kadın bu haberi aldığı an nolursa olsun bebeğim der sahiplenir içinde bir can var ve aldırmak istemediğini söylüyorsun.yani evlenmek zorunda kalması için yapmış olabilir misin istemiiyorum demesine rağmen annesini aramışsınız üstelik resmiyette yok söz nişan belki anne zoruyla evlenir mi dedinşz sizce hiç düşünmeden aldır diyen insanda vicdan olur mu annesi istedi diye evlense razı olacaksınız yani anneye deme amacınu anlamadım adamda adamlık yok ki
her seyin farkinda ola bilmeniz cok guzel. O zaman dua edin, size istediyini her seyi ama her seyi vere bilecek bir Rabbiniz var..baskasindan deyil de Ona el acib isteyin, emin olunki siz pisman oldukdan sonra Rabbiniz bagislayici ve sizi yarimdimsiz koymayacakdir. Selam ve dua ile
namaz kılıyordum, her anım zikirle geçiyordu. zina etmiyordum.... 2 ay öncesine kadar böyle yaşıyordum. nasıl bu hale geldim. nasıl yoldan çıktım hiç bilmiyorum.
şimdi bir de cana kıyacağım. Allahın yüzüne nasıl bakacağım? insanın kalbi kör oluyor biliyor musunuz? bir anda. Allah kimseyi şaşırtmasın.
istihareye yatsana belki bi yol gösterir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?