sanıyorum kendimi izah edemedim.
adam evlenmiyor. istemiyor. annesi bile ikna edemedi. benden kurtulmaya çalışıyor. formaliteden nikah diyorsunuz ama istemiyor işte! kafasına silah mı dayayayım? sanki ben güle oynaya kürtaj yaptıracağım! mecbur olmayan hangi kadın kürtaj yaptırır!
yeterki yaptırmak iste bi şekilde yaptırırsın ki özel hastanelerin coğuda yapıyodur başka kılıflar altında9 sayfa yorum yapilmis biride cikip kurtaj yasaklandi nasil yaptircan dememis.bende dahil.
Biliyorum biliyorum, siz asla yapmazdınız. Biliyorum Affedilmek için size günah çıkarmam gerek ama ne yazık Size göre, affı yok. Bir günahla cehennemi hak ediyoruz. Siz elbette kusursuzsunuz. Neyse ki Allah var.Valla işin günah boyutuna girersen hiç çıkamazsın.. Sonuçta o bebeği yapmak da en büyük günahlardan birisi.. Ama Allah seni değil, o bebeği kurtarmış bu yüzden sukret
Biliyorum biliyorum, siz asla yapmazdınız. Biliyorum Affedilmek için size günah çıkarmam gerek ama ne yazık Size göre, affı yok. Bir günahla cehennemi hak ediyoruz. Siz elbette kusursuzsunuz. Neyse ki Allah var.
namaz kılıyordum, her anım zikirle geçiyordu. zina etmiyordum.... 2 ay öncesine kadar böyle yaşıyordum. nasıl bu hale geldim. nasıl yoldan çıktım hiç bilmiyorum.
şimdi bir de cana kıyacağım. Allahın yüzüne nasıl bakacağım? insanın kalbi kör oluyor biliyor musunuz? bir anda. Allah kimseyi şaşırtmasın.
Her bir kelimenize gönülden katılıyorum.Cenneti parselleyenler sıfatı ise tam oturmuş.Ayni şeyleri düşündüm hep bu insanların hataları hakkında hüküm veren onu cennete bunu cehenneme yollayan sütten çıkmış ak kaşık insanlar için.Aslinda madem cenneti garantilediler o ve onlar gibiler hep birlikte girecekler cennete ,daha neden bu insanları yargılayıp dururlar anlamam.Rahat olun cennetlikler siz ve sizin zihniyetinizdekiler ile başbaşa kalacaksınız sonsuza kadar.Biz ve bizim gibileri de gormeyeceksiniz misss.Neden bu saldırılar peki?Son olarak şu hadisini yazmak isterim peygamberimizin "Ne de kolay hüküm veriyorsunuz ,açıp da kalbine mı baktınız?"Hanfendi konunun üzerinden yıllar geçmiş aldırdınız mı doğurdunuz mu bilmiyorum ama bunu söylemek istedim burda kimse kimseyi suçlayacak kadar masum değildir bakmayın siz üstteki üyelerin lügat parçalamasına zina etmeyen dedikodu yapmıştır onu etmeyen kötü niyetlidir yalancıdır ikiyüzlüdür haramzadedir bunlar günah değilmi bu insanlar çok mu masum o zaman ..peygamberimiz dışında hiç bir insan dört dörtlük sufi müslüman değil olamaz da insan hayatta yapmam dediği şeyin başrolunde oynarken bulabilir kendini bu günahı işlerken psikolojiniz hayatınız şartlarınız nasıldı. Bilemeyiz yargılama hakkımızda yoktur dolayısıyla peygamberimiz bile zina eden kadınlara merhamet etmiş tövbe edin demiştir biz kimiz ki küçük görüyoruz sizi allah tevbe edenlerin günahlarını bağışlayacağını müjdelemiştir defalarca
Hey siz kınayanlar yargılayanlar önce kendi evinizin önünü süpürün sonra yargılayın başkasını cenneti parsellediniz maşallah hadsizler sizin gibiler asıl cehennemliktir dikkat edin kızlarınız kınadıklarınızla sınanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?