hamileyim ve çaresizim. fikrinizi almak istiyorum.

Allah bebeğinin babasını ıslah etsin.Malesef böyle insanlar çok var ortalıkta.
Kanamaların ne durumda bu arada?Düşük bekliyorum demiştin?İyi misin?

Bu niye sizin günahınız olsun ki ? Siz bu çocuğu tek başınıza yapmadınız.
Günaha giren sizi bu halinizle ortada bırakan erkek bozuntusu ayyy resmen tiksindim o adamdan.
Sakın kürtajdan sonra affetme işte o zaman çok büyük hata yapmış olursun.Okuyan genç kızlara da
ders olsun.

Sakin aldirma bende aldirdim sevgilim istememisti cahillik ya simdi sevgilimle evlendim yine hamileyim ve karnimi sevemiyorum hep o geliyor aklima sanki aldirdgm bebegime ihanet gibi psikolojisi cok agir allah kimseye yasatmasin simdi bi kahverengi leke geldi elim ayagin titremeye başladı okadar cok bebek sahibi olmak isteyen varki sen mucizeni hic bise icin yok etme hersey yoluna girer zamanla inşallah aldirmazsin burda haberini aliriz canim

İlk olarak belirtmek isterim ki kürtaj yasaklanmadı.10 haftaya kadar yasal. Eskiden de böyleydi şimdi de böyle. İkinci olarak düşük yaptım. Artık bebek yok. Allah beni bu günaha girmekten korudu. Öyle şükrediyorum ki! Çok mutluyum.

Valla işin günah boyutuna girersen hiç çıkamazsın.. Sonuçta o bebeği yapmak da en büyük günahlardan birisi.. Ama Allah seni değil, o bebeği kurtarmış bu yüzden sukret

Valla işin günah boyutuna girersen hiç çıkamazsın.. Sonuçta o bebeği yapmak da en büyük günahlardan birisi.. Ama Allah seni değil, o bebeği kurtarmış bu yüzden sukret
Biliyorum biliyorum, siz asla yapmazdınız. Biliyorum Affedilmek için size günah çıkarmam gerek ama ne yazık Size göre, affı yok. Bir günahla cehennemi hak ediyoruz. Siz elbette kusursuzsunuz. Neyse ki Allah var.

Biliyorum biliyorum, siz asla yapmazdınız. Biliyorum Affedilmek için size günah çıkarmam gerek ama ne yazık Size göre, affı yok. Bir günahla cehennemi hak ediyoruz. Siz elbette kusursuzsunuz. Neyse ki Allah var.

Canım öncelikle geçmiş olsun.Karar vermene gerek kalmamış.Ama burda insanlara saldırman yanlış.Burda konuyu açan sensin ve birsürü insan illaki yorum yapıcak.Derdini buraya açıyorsan olumlu yada olumsuz yorumlara açık olman lazım.Durumun günahının boyutunu hiç kimse bilemez sadece Allah bilir.Umarım birdaha böyle birşey yaşamazsın.

Haklısınız o an öfkelendim. Daha evvel belirtmiştim, oldukça dindar biriyim. namazında niyazında, elinden tesbih düşmeyen biriyken ben bunu nasıl yaptım hala inanamıyorum. Bunun yanında ben şimdiye kadar hiç kimseyi yargılamadım, haddim değil diye. Böyle durumlar kişinin kendisiyle Allah arasındadır diye hiç konuşmam. Eleştirmem dahi. Beşer şaşar. Herkesin kendim gibi olmasını bekliyorum, hatalıyım evet. Neyse, ben kendimi her an yargılıyorum zaten. Hesabımı Allah'a vereceğim. Öte yandan şükrediyorum. yaptığım hatanın karşılığını Allah hemen verdi, acısını çektim ve bu duaya ve tövbeye vesile oldu. insan bazen çektiği acıya şükrediyor, Allaha yakın eden her acıya şükürler olsun. umarım affolunuruz hepimiz. hatta bebeği aldır diyen eski sevgili bile affolunur. Allah beni koruduğu halde ben halen kendi vicdanıma hesap verebilmiş değilim. Bir de böyle yargılanmak hoş değil. Herkesin hesabı kendine, Müslüman olarak, insan olarak sadece telkin etmek bizim görevimiz. O da baskı sınırına dikkat ederek.

Son düzenleme:
Gecmis olsun arkadasim. Konuyu yeni görüp okudum.insanlarin bu kadar rahatlikla baskalarini suclayip ahkam kesmelerine sastim dogrusu. Sen kalkmis bir sıkıntından bahsetmissin, yardim beklemissin,terapiye gidip dogru seyi yapmaya karar vermissin. Insanlar sana vermis veristirmis.Dogrular da yanlislarda insanlar icin. Kisiyle Allah arasinda olan bir mesele bu, yargilamak kimseye dusmez. Sen zaten yeterince sıkıntı çekip, uzulmussun. Allah bundan sonra mutlu etsin insaallah, tekrar gecmis olsun.

Hani son 7 sayfadir Allah Allah diyosunya Allah diyen insan ZİNA YAPMAZ senin yaptiğin dinimizce ZİNA'ya girer bunu o kafana sok bi kere. Hani sevinmissinya o bebegin dustuğune inan bende sevindim o bebeğin senden kurtulduğuna. Sana denilecek cok sey var ama demicem... Ama artik iki lafindan biri din iman olmasin cunku ALLAH ASKİ SENİN İNDİRGEDİGİN KADAR BASİT DEĞİLDİR.

Sevgilin bir şekilde isteseydi doğuracaktın öyle mi ??? -Hayvan baba- ki bu senin yorumun ; o çocuk o hayvan babayla nasıl bir ilişki kuracaktı sence ? onu istemeyen baba ve karşısındaki adamın kararına göre davranmış ; adam isterse onu kabullenmiş bir anneyle...

Senin sınavınmış demişler.. Bence sen bu sınavdan çaktın güzelim...

O çok muhafazakar çevren sana zinanında günah olduğunu anlatamamış demekki... Ya da yaparken aklın neredeydi??? Birde dştüğüne sevinmişmiş... tövbe yarabbim...

Kürtaja hiçbir zaman karşı olmadım ama bu nasıl bir konu ? Nasıl bir kendini bilmezlik? birde konu açılırken boşanmış kişiler akıl versin diyorsun ???

Hepsini geçtimde şimdi sorum şu : Vakti zamanı gelecek başka biriyle belkide bir evlilik yapacaksın mutlaka ve muhafazakar birini seçeceksindir muhtemelen, ilk gece ne diyeceksin? Bununda önemli bir konu olduğunu atlamayalım????

Sen baya kendi egon icin o sabiye kiyacaksin ha ? Zaten senden bu egon hirsin yuzunden anne olmaz. Ama suan bi sinavdan allahin sinavi benim kanaatim vu cocugu aldirirsan bu sinavi kaybedeceksin. Cok gunah kurandada yaziyor yanilmiyorsam herneolursa olsun o karnindakinin hicbir sucu yok . Sana yuklenmekte anlamsiz hadi birlikte olmaya aklin eriyo neden korunmassin o cocugun gunahi ne ? İnsan oldureceksin bunun gunahini kaldirmaya hazirsan egon icin karar senin !

Hanfendi konunun üzerinden yıllar geçmiş aldırdınız mı doğurdunuz mu bilmiyorum ama bunu söylemek istedim burda kimse kimseyi suçlayacak kadar masum değildir bakmayın siz üstteki üyelerin lügat parçalamasına zina etmeyen dedikodu yapmıştır onu etmeyen kötü niyetlidir yalancıdır ikiyüzlüdür haramzadedir bunlar günah değilmi bu insanlar çok mu masum o zaman ..peygamberimiz dışında hiç bir insan dört dörtlük sufi müslüman değil olamaz da insan hayatta yapmam dediği şeyin başrolunde oynarken bulabilir kendini bu günahı işlerken psikolojiniz hayatınız şartlarınız nasıldı. Bilemeyiz yargılama hakkımızda yoktur dolayısıyla peygamberimiz bile zina eden kadınlara merhamet etmiş tövbe edin demiştir biz kimiz ki küçük görüyoruz sizi allah tevbe edenlerin günahlarını bağışlayacağını müjdelemiştir defalarca
Hey siz kınayanlar yargılayanlar önce kendi evinizin önünü süpürün sonra yargılayın başkasını cenneti parsellediniz maşallah hadsizler sizin gibiler asıl cehennemliktir dikkat edin kızlarınız kınadıklarınızla sınanmasın

Her bir kelimenize gönülden katılıyorum.Cenneti parselleyenler sıfatı ise tam oturmuş.Ayni şeyleri düşündüm hep bu insanların hataları hakkında hüküm veren onu cennete bunu cehenneme yollayan sütten çıkmış ak kaşık insanlar için.Aslinda madem cenneti garantilediler o ve onlar gibiler hep birlikte girecekler cennete ,daha neden bu insanları yargılayıp dururlar anlamam.Rahat olun cennetlikler siz ve sizin zihniyetinizdekiler ile başbaşa kalacaksınız sonsuza kadar.Biz ve bizim gibileri de gormeyeceksiniz misss.Neden bu saldırılar peki?Son olarak şu hadisini yazmak isterim peygamberimizin "Ne de kolay hüküm veriyorsunuz ,açıp da kalbine mı baktınız?"

Kisi dusuk yapmis zaten yazmista kizlar eski konulari hortlatmayalim bende bisi oldu saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…