Böyle bir durumda iken keske hic çocuk yapmasaydiniz devamlı bu kuşku ile yaşanmaz siz çocuğunuzu kendiniz için dogurun.ama aklında başka birisi olduğuna emin olduğunuz bur adamı da hayatınızdan çıkarın ömür boyu şüphe ile yaşanmaz o çocukta çok sağlıklı bir birey olmazMerhaba hanımlar. Daha önce konu açıp uzunca anlatmıştım derdimi. Evliliğimde 2. Seneyi doldurma yolundayız ve şuan hamileliğimin son aylarını yaşıyorum. Eşim özünde çok iyi bir insan sorumluluk sahibi dışarıdan bakıldığında örnek gösterilecek bi koca. Üzerime titriyor şimdiden bebeğimize gereken ilgiyi zamanı veriyor. Sıkıntımız eşimin yıllar önce peşinden koşan hoppa kızın şuan aklında olması. Anlam veremiyorum bize bu kadar düşkün bir adam nasıl olurda aynı zamanda aklında içinde başka birine yer verir? Kızla görüşmediğine eminim ama sürekli telefon numarasını erkek ismiyle kaydedip whatsap vb yerlerde fotoğraflarına bakıp takip ediyor. Her seferinde gördüğümde içim yandı haykırmak bağırmak istedim ama sustum bu kezde sus dedim sessizce ağladım hamilelik günlerim hep öyle geçti ama artık dayanamıyorum doğum psikolojisine de girdim ve bana bi şey olursa o kadına yönelecek, bebeğim perişan olacak düşünceleri beni mahvediyor. Uzun oldu ama bana akıl verin nolur eşim neden bu kadını aklından çıkaramıyor???? Nerede hata yapıyorum kafayı yemek üzereyim(((
Ama eşinle konuşmalısın, yanlış anlama ihtimalin var mı? Kız eşinin peşinden koşmuş adam istese onunla evlenirdiÇocuk yaptığıma hiçbir zaman pişman olmadım aksine şimdiden o bana yoldaş oldu her ağladığımda kendini hissettirmesiyle beni rahatlattı. Onun için güçlü durmaya çalıştım. Her seferinde eşim değişir düzelir diye elimden gelen sabrı gösterdim ama olmuyor değişmiyor ne zamana kadar böyle gizliden kadını takip edecek aklımda bir sürü soru var kafam çok karışık derdimi kimseye anlatamıyorum kendime yediremiyorum bu durumu
Ama eşinle konuşmalısın, yanlış anlama ihtimalin var mı? Kız eşinin peşinden koşmuş adam istese onunla evlenirdi
Çocuk tabiki pişmanlık değil ama bu sekilde de olmaz evlilik mutlu olmayınca çocukta sağlıklı bir kişilikte olmayacaktır bu yuzden ya işi eşinizle konuşup düzemeesini yada bu isin sonu yoksa ayrilin çocuğunuz size yeterÇocuk yaptığıma hiçbir zaman pişman olmadım aksine şimdiden o bana yoldaş oldu her ağladığımda kendini hissettirmesiyle beni rahatlattı. Onun için güçlü durmaya çalıştım. Her seferinde eşim değişir düzelir diye elimden gelen sabrı gösterdim ama olmuyor değişmiyor ne zamana kadar böyle gizliden kadını takip edecek aklımda bir sürü soru var kafam çok karışık derdimi kimseye anlatamıyorum kendime yediremiyorum bu durumu
Bence oyle kesin unutamadi diye dusunmeyin unutmamasida ihtimal dahilinde ama bakmak aliskanlim olmus olabilir mwraktan olabilirMerhaba hanımlar. Daha önce konu açıp uzunca anlatmıştım derdimi. Evliliğimde 2. Seneyi doldurma yolundayız ve şuan hamileliğimin son aylarını yaşıyorum. Eşim özünde çok iyi bir insan sorumluluk sahibi dışarıdan bakıldığında örnek gösterilecek bi koca. Üzerime titriyor şimdiden bebeğimize gereken ilgiyi zamanı veriyor. Sıkıntımız eşimin yıllar önce peşinden koşan hoppa kızın şuan aklında olması. Anlam veremiyorum bize bu kadar düşkün bir adam nasıl olurda aynı zamanda aklında içinde başka birine yer verir? Kızla görüşmediğine eminim ama sürekli telefon numarasını erkek ismiyle kaydedip whatsap vb yerlerde fotoğraflarına bakıp takip ediyor. Her seferinde gördüğümde içim yandı haykırmak bağırmak istedim ama sustum bu kezde sus dedim sessizce ağladım hamilelik günlerim hep öyle geçti ama artık dayanamıyorum doğum psikolojisine de girdim ve bana bi şey olursa o kadına yönelecek, bebeğim perişan olacak düşünceleri beni mahvediyor. Uzun oldu ama bana akıl verin nolur eşim neden bu kadını aklından çıkaramıyor???? Nerede hata yapıyorum kafayı yemek üzereyim(((
Merhaba hanımlar. Daha önce konu açıp uzunca anlatmıştım derdimi. Evliliğimde 2. Seneyi doldurma yolundayız ve şuan hamileliğimin son aylarını yaşıyorum. Eşim özünde çok iyi bir insan sorumluluk sahibi dışarıdan bakıldığında örnek gösterilecek bi koca. Üzerime titriyor şimdiden bebeğimize gereken ilgiyi zamanı veriyor. Sıkıntımız eşimin yıllar önce peşinden koşan hoppa kızın şuan aklında olması. Anlam veremiyorum bize bu kadar düşkün bir adam nasıl olurda aynı zamanda aklında içinde başka birine yer verir? Kızla görüşmediğine eminim ama sürekli telefon numarasını erkek ismiyle kaydedip whatsap vb yerlerde fotoğraflarına bakıp takip ediyor. Her seferinde gördüğümde içim yandı haykırmak bağırmak istedim ama sustum bu kezde sus dedim sessizce ağladım hamilelik günlerim hep öyle geçti ama artık dayanamıyorum doğum psikolojisine de girdim ve bana bi şey olursa o kadına yönelecek, bebeğim perişan olacak düşünceleri beni mahvediyor. Uzun oldu ama bana akıl verin nolur eşim neden bu kadını aklından çıkaramıyor???? Nerede hata yapıyorum kafayı yemek üzereyim(((
Canım bence kadının ne yaptığını sadece merak ediyor. Biz bile evliyken eskiden tanıdıgmz kisilere faceden falan bakmıyor muyuz. Bence icini rahat tut. Hamileligin tadını cıkar yoksa bebeginde stresli olur.Merhaba hanımlar. Daha önce konu açıp uzunca anlatmıştım derdimi. Evliliğimde 2. Seneyi doldurma yolundayız ve şuan hamileliğimin son aylarını yaşıyorum. Eşim özünde çok iyi bir insan sorumluluk sahibi dışarıdan bakıldığında örnek gösterilecek bi koca. Üzerime titriyor şimdiden bebeğimize gereken ilgiyi zamanı veriyor. Sıkıntımız eşimin yıllar önce peşinden koşan hoppa kızın şuan aklında olması. Anlam veremiyorum bize bu kadar düşkün bir adam nasıl olurda aynı zamanda aklında içinde başka birine yer verir? Kızla görüşmediğine eminim ama sürekli telefon numarasını erkek ismiyle kaydedip whatsap vb yerlerde fotoğraflarına bakıp takip ediyor. Her seferinde gördüğümde içim yandı haykırmak bağırmak istedim ama sustum bu kezde sus dedim sessizce ağladım hamilelik günlerim hep öyle geçti ama artık dayanamıyorum doğum psikolojisine de girdim ve bana bi şey olursa o kadına yönelecek, bebeğim perişan olacak düşünceleri beni mahvediyor. Uzun oldu ama bana akıl verin nolur eşim neden bu kadını aklından çıkaramıyor???? Nerede hata yapıyorum kafayı yemek üzereyim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?