Hamileyim ve eşimin aklında başka bi kadın var!

Bunların hiçbiri önemli değil. Ben mi soktum kafasına diye de düşünme. Hatan susmak. Bidaha asla o kızın profiline bakmayacaksin yoksa beni kaybedersin de. Sen ayni seyi yapsan ne hissederdi diye sor. Suclamamak adina basta birde demedigini, uzun süredir baktığına emin olduğunu ve buna tahammul etmeyeceğini kesin ve sert bir dille söyle bence.

Bence çok yumuşak davranıyorsun. Sabrettim falan diyorsun. Adam da tabiki bakıyor tepki görmüyor sonuçta. Yarın birgün işi ilerletebilir nasılsa senden büyük bir tepki almamış. Yüz verme. Bu ne genişlik bu ne rahatlik. İyice bir yerin dibine sok çıkar.

Size bu kadar düşkün olan bir kocanın aklında başka bir kadın olduğunu bir kaç fotoğrafa bakmasından nasıl anladınız?
Bence siz daha önce yaşanan olayların etkisinde kalarak hamileliğin verdiği psikolojiyle paranoya yapıyorsunuz.
Bu şekilde bebeğinizi de mutsuz edersiniz kendinizide mutsuz edersiniz.
Hamileliğin tadını çıkarın derim.Ve kendinize bir uğraş edinin kendinizi dinlemek etrafı ruh halinize göre algılamak daha zarar verici.

Bu konunun üstünü kapatmak yerine üstüne gitmelisin kendi kendini yiyecegine kocana şöyle o kendini yesin hic doğru deill yaptığı doğuma girmene bi gün bile kalsa soyle kurtul aklinada kotu şeyler getirme rabbim hayirlisiyla kurtarsin

Çok sabırlısınız gerçekten. Ben şimdiye kadar o telefonu ona yutturmuştum. Tez canlıyımdır ben asla bekleyemem. Ben üzüleceğime o üzülsün der resmen dünyayı başına yıkardım.

genelleme yapmayı sevmem ama bazı erkekler eşlerinin hamileliğinde böyle saçma sapan arayışlara girebiliyorlar. eşleriyle beraberliklerini sürdürseler de sürdürmeseler de artık onu eskisi gbi cnsel anlamda çekici bulmak yerine daha ziyade annelik kavramıyla özdeşleştiriyorlar. bu sebeple cinsel yönden başka arayışlara girebiliyorlar. bana göre tamamen saçmalık ama bunu yaşayan çok kişi var.

bu arada konu sahibinin sabrına da hayran kaldım maşallah. teelfonu alıp eşinin kafasına çalmadığı için tebrik ediyorum.

Kesinlikle kocam masum diye bir şey söylemedim. Eşine ve çocuğuna bu kadar düşkün görünen bi adamın aklında neden bi başkası olur onu anlayamıyorum. Sonuçta karşıdaki hemcinsim kocamı elde edebilmek için her şeyi yaptı ve hala elde etmeye çalışıyor. hoppakelimesi az bile kalır amacına ulaşmak üzere ve bu düşünce beni çıldırtıyor kocamın suçu sürekli onu takip etmesi ve çılgın bir kız olduğu için onu etkilemiş olduğunu düşünüyorum. Telefon şifresini dahi bilmediğimi zannediyor o kadar habersiz davranıyorum bir iki gün daha sabredip uzaktan izlemek istiyorum görüşüp görüşmediğini internet ortamından takip edeceğim ve daha sonra o bilmediğim şifreden tutup hepsini bir bir getireceğim burnundan.

Yanlis düşünüyorsun. Alakası yok genellemen doğru olmamış. Tecrübeyle sabit.

Arkadaşlar yalnız bazılarınız cinsel ilişki muhabbetinden dolayı mı bakıyor o kıza gibi bir şeyler demişsiniz ama konu sahibesinin eşi ocakta açtığı ilk konuda da söylemiş bakıyormuş bu kıza ki o zaman kadın hamile değil çocuk düşünüyorlarmış.Ee konu sahibesi desenize ocaktan beri aynı terane.... Ocaktan beri sesiniz çıkmadıysa o adamı bakmasından vazgeçirecek daha da çıkmaz adam bakar durur ama ne için baktığını anlayamayız ki...

Şu BDV okumasam böyle insanlarin varligindan haberim olmucak.
Yok kadin kocasini elde etmeye çalışır. Adamlar karilarini aldatir. Dovmeler Sovmeler diz boyu olur.
Allah aşkına tüm samimiyetimle soruyorum nerden bulunuyonuz boyle insanlari. Cevreniz hep mi böyle.
Neyse buyuk konusmiyim kimsenin basina gelmesin.
Tek diyecegim ezik olursan ezerler tepene biner cigner de gecerler üstünden. Az sesin çıksın. Sen o adamin karısı cocugunun annesi olcaksin. 7 kat yabancı gibi niye cekinip susuyon.

Yanlis düşünüyorsun. Alakası yok genellemen doğru olmamış. Tecrübeyle sabit.

Siz kendi tecrubenizle bu gozleme yanlis demissiniz ancak psikologlar boyle bir hissiyatin varligindan eminler.

Arastirmalar da aynisini soyluyor. Anne ve es ayrimi yapamayan ve esini artik cekici bulmayan erkek sayisi cok bu arastirmalara gore.

Ekleme: Konunun bununla alakali oldugunu iddia etmiyorum. Bence adam hamilelikten once de o kadini dusunuyormus gibi gorunuyor. O halde nicin cocuk yapiliyor anlamak mumkun degil.

Insan oyle durumlarda,yalniz kaldiginda bi an once kucagna alip bagrina basmak istiyor ..bence de hic pisman olmayin. Cocuk sizin cocugunuz..bosverin adami..

Daha yeni evliyken aynı şikayetlerle 11 ocakta konu açmışsınız,
Üstelik durumunuzda hiç bir değişiklik olmamasına rağmen hemen hamile kalmışsınız.

Kusura bakmayın ancak doğacak çocugunuzu yeterince düşünseydiniz ne hamile kalırdınız ne de güvenin olmadıgı bir evliligi sürdürürdünüz.

insanlar sevgililerinin facebook instagram twitter bütün hesaplarının en ufak hareketlerine kadar takip ediyor bütün şifrelerini biliyor. siz eşim benim telefonunun şifresini bildiğimi bilmiyor diyosunuz. Sizin komple ilişkinizde bir hata var bence. bu olayın dışında sizin ilişkinizde güven problemi var. ben evli olucam kocamın telefon şifresini bilmeyecem hadi onu geçtim bide şifre koyacak? aynı evde benim hayat arkadaşım olmuşken neyi saklıyo? adamın ümmüğünü sıkarım valla

Konuyu açtığım zaman yani eşimin kızı takip ettiğini öğrendiğim zaman hamileymişim zaten kızlar şuan hamileliğimin son zamanlarını yaşıyorum dediğim gibi. Çok şeye göz yummuşum gerçekten onu farkettim şifresini bilmiyormuş gibi davranarak, telefonunu sürekli cebinden ayırmadığında hesap sormayarak çok hata etmişim yakın zamanda açacağım konuyu ya inceldiği yerden kopacak yada bu adam aklını başına alacak!

Acaba yazdığınız mesajda bir tezatlık olabilir mi ? Hani eşlerinin herşeyini takip eden bütün şifrelerini bilen ailelerde olmasın o güven problemi? Yoksa niye herseyi takip ve kontrol etme gereksiniminde bulunsunlar ? Konu sahibinin hatalı olduğu nokta ise Eşine güvenip onu bu kadar serbest bırakmasıdır . İpleri eline alma vakti çoktan gelmiş de geçiyor bile !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…