- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Kız ayran gönüllü bi insan canım zamanında eşimin kapısına kadar gidip kayınvalidemden numarasını istemeler telefonlarda ağlamalar falan evlendiğimiz ilk aylarda kayınpederimin yoluna çıkıp gelininizden memnun musunuz diye sormalar falan o kadar rahat bir insan. Eşim hep uzak durdu ondan kendi de söyledi en yakın arkadaşımın sevgilisiydi nasıl hakkımda böyle düşünür diye. Tartışmaya götürdüğüm zamanlar da isteseydim onunla evlenirdim seni sevdim seni istedim diyordu. Ama şimdi ne oldu anlamıyorum Evlendikten sonra mı eşimin aklına düştü Ben mi zamanında kafasına çok soktum kızı sürekli gündemde tutarak bilmiyorum
hem eşine Hemde doğmamış çocuğuna düşkün olan bir Ada'm yuvasını böyle bir uçuruma sürüklemez diye düşünüyorum . Hem hamile insanlarda cinsel hayatlarını belli bir zamana ve belli bir şekilde sürdürebiliyor . Konu sahibinin özeli olacak ama cinsel anlamda kocasının bir arayış içinde olduğunu düşünüyor mu ?
Yanlis düşünüyorsun. Alakası yok genellemen doğru olmamış. Tecrübeyle sabit.="katrina_89, post: 47767807, member: 356222"]genelleme yapmayı sevmem ama bazı erkekler eşlerinin hamileliğinde böyle saçma sapan arayışlara girebiliyorlar. eşleriyle beraberliklerini sürdürseler de sürdürmeseler de artık onu eskisi gbi cnsel anlamda çekici bulmak yerine daha ziyade annelik kavramıyla özdeşleştiriyorlar. bu sebeple cinsel yönden başka arayışlara girebiliyorlar. bana göre tamamen saçmalık ama bunu yaşayan çok kişi var.
Yanlis düşünüyorsun. Alakası yok genellemen doğru olmamış. Tecrübeyle sabit.
Çocuk yaptığıma hiçbir zaman pişman olmadım aksine şimdiden o bana yoldaş oldu her ağladığımda kendini hissettirmesiyle beni rahatlattı. Onun için güçlü durmaya çalıştım. Her seferinde eşim değişir düzelir diye elimden gelen sabrı gösterdim ama olmuyor değişmiyor ne zamana kadar böyle gizliden kadını takip edecek aklımda bir sürü soru var kafam çok karışık derdimi kimseye anlatamıyorum kendime yediremiyorum bu durumu
Kesinlikle kocam masum diye bir şey söylemedim. Eşine ve çocuğuna bu kadar düşkün görünen bi adamın aklında neden bi başkası olur onu anlayamıyorum. Sonuçta karşıdaki hemcinsim kocamı elde edebilmek için her şeyi yaptı ve hala elde etmeye çalışıyor. hoppakelimesi az bile kalır amacına ulaşmak üzere ve bu düşünce beni çıldırtıyor kocamın suçu sürekli onu takip etmesi ve çılgın bir kız olduğu için onu etkilemiş olduğunu düşünüyorum. Telefon şifresini dahi bilmediğimi zannediyor o kadar habersiz davranıyorum bir iki gün daha sabredip uzaktan izlemek istiyorum görüşüp görüşmediğini internet ortamından takip edeceğim ve daha sonra o bilmediğim şifreden tutup hepsini bir bir getireceğim burnundan.
Acaba yazdığınız mesajda bir tezatlık olabilir mi ? Hani eşlerinin herşeyini takip eden bütün şifrelerini bilen ailelerde olmasın o güven problemi? Yoksa niye herseyi takip ve kontrol etme gereksiniminde bulunsunlar ? Konu sahibinin hatalı olduğu nokta ise Eşine güvenip onu bu kadar serbest bırakmasıdır . İpleri eline alma vakti çoktan gelmiş de geçiyor bile !insanlar sevgililerinin facebook instagram twitter bütün hesaplarının en ufak hareketlerine kadar takip ediyor bütün şifrelerini biliyor. siz eşim benim telefonunun şifresini bildiğimi bilmiyor diyosunuz. Sizin komple ilişkinizde bir hata var bence. bu olayın dışında sizin ilişkinizde güven problemi var. ben evli olucam kocamın telefon şifresini bilmeyecem hadi onu geçtim bide şifre koyacak? aynı evde benim hayat arkadaşım olmuşken neyi saklıyo? adamın ümmüğünü sıkarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?