Hamileyim ve eşimin aklında başka bi kadın var!

Evli insanların bunu yapması hos değil. Ama merak da bazen sınırları zorluyor.
Eşine sormaliydin. Ya da engelle kızın numarasını whatsappadan da görünmez hem ne yapacak sana mi sorucak

Bu kadar icinizde yasamaniz takdir edilesi.Ben olsam coktan patlamistim. Ikinizden birini secsin gerekiyorsa ona gitsin. Ama boyle yaşanmaz.

Esinle konus ve kacamak cevaplar veriyorsa resti cek. Benim yapacagim sey bu olurdu.

Çok teşekkür ederim hepinize cevaplarınız beni olumlu - olumsuz olsa da rahatlattı. Görüşmediğine eminim çünkü o iş yerndeyken evden günlerce whatsaptan takip ettim onu. Sadece rehberine kaydediyor resmine bakıp siliyor tekrar. İlk gördüğüm zaman uygun bir dille söyledim sinirlendi inkar etti. İkinci de tekrar söyledim bu kez tartıştık tekrar inkar etti renkten renge girdi yüzü. Tüm arkadaşlarına baktığını söyledi ama kızdan başka kimsenin numarasını ezbere bilmediğini söylediğimde sustu. Şimdi doğumuma az bi zaman kaldı konuyu açarsam kendime hakim olamayacağım biliyorum tartışacağım o bunu bildiğimi bilerken eskisi gibi davranamayacağım çantamı alıp annemlere de gidemeyeceğim bu süreçte. Aynı evin içinde kavgalı olduğum bi adamla bulunduğum durum bebeğimi etkileyecek. Başka şeylerle uğraşıyorum unutmaya çalışıyorum şimdilik ama bu yaptığını Allah nasip ederse doğum sonrası onun yanına bırakmayacağım çünkü hamilelik sürecimde bunu yaşatmaya hakkı yoktu

Bence esınınkı meraak sadece yada ego tatmını ve sen bunu esınle knusmayarak kendı kendıne buyutmussun ve hem kendını hem bebegını bsuna uzmussun sımdı yapacagın tek sey su hemen acılen bagrırp cagırıp ıcınde tuttugun herseyı haykıracaksın hem sen rahatlayacaksın hemde kocana gozdagı vereceksın bırak bırdaha telden resmıne bakmayı o kadını aklına bıle getremeyecek sende kafa rahat evlılıgının tadını sureceksn ... Yaptıgın yanlıs senın adam ılk merak edıp baktıgında kparacaktın kıyametı ne beklıysun hergun baksın alıskanlık olsun snra kızı arasın knussun snra bunlar takılmaya baslasın bunu mu beklıyrsun ??? Höt de ben burdayım de vur masaya yumrugunu gercekten gurultulu bı kavga cıkar delırmıs gıbı bagır adamaa ofkenın cıddıyetını ve uzgunlugunun derınlıgını anlasın

ben doğum sonrasını beklemem mevzunun bir benzeri evliliğimin ilk dönemleri ve hamileliğimde başıma geldi.iki kere tartıştık üçüncüde çok ciddi bir adım attım o gün bugündür bakıyorum yok..
bu arada sadece merak olduğunu adım gibi biliyorum..en son kızın yanına gidip (kızın hiçbir günahı yok bitmiş gitmiş) seni altın tepside kendim teslim edeceğim bile dedim .Ben eski sevgilime bakıyor muyum hiç

kesinlikle al karşına konuş içine atma evli çocuklu bi adam niye hala bi başkasını merak eder bakar ki

doğumdan sonra da luğusa sendromuna girersin. bence doğumdan önce konuşmalı iki gün küs kalmayı göze almalı ve konuyu kapatmalısınız. görüşmediğine eminseniz herkes ara ara eski saçma sapan kişilere bakma gereği duyar böyle düşünün.
şu zamanlar en az stresle geçirmeniz gereken zamanlar içinize atıp çocuğuda stres sahibi yapmayın

eşin cinsellik peşinde sanırım. sen de hamilesin malum. cinselliği en koly yaşayaibleceği kişi kim, zamanında kendisinin peşinde koşmuş rahat tavırlı kız. bunu anlamak için alim olmaya gerek yok.
İşi direk cinselliğe bağlamamak lazım tabi ama hamile eşine yaptığı yenilir yutulur cinsten değil . Kesinlikle size bunu yapması çok yanlış ciddi bir konuşma yapma zamanınız gelmiş de geçiyor bile .. Bu içinizdeki kuşkunun sizi daha fazla yıpratmasına izin vermeyin konuşmaktan ,sormaktan çekinmeyin çekinmesi gereken biri varsa oda eşiniz .

iş direk cinsellikle alakalı zaten. zamanında adam bu kadını seviyor olsaydı onla olurdu zaten ama beraberlik düşünmemiş. bunca zamandır da kendisini geri çekiyormuş. tam da eşinin hamileliği döneminde durduk yere bu kızın aklına düşmesinin başka nasıl bir açıklaması olacak ki?

Böyle bir durum benim basima gelse sakin duramaz once bir bahanesi neymis onu dinlerdim eger o bahane bana mantıklı gelmiyorsa o telefonu adamin kafasinda kırardım. Ona zaman verirdim yeniden guvenimi saglarsa ne mutlu ona der yoluma bakar kendime secenekler olustururdum. Ha bunu soylemek kadar kolay degil yapmak tabiki. Allah sabır versin size..

Ortak kanaat eşine açıkca sorman yönünde
Yoksa başka türlü bunu çözemezsin
Kendine belki de eziyet ediyorsun o yüzden konuş ve rahatla

hem eşine Hemde doğmamış çocuğuna düşkün olan bir Ada'm yuvasını böyle bir uçuruma sürüklemez diye düşünüyorum . Hem hamile insanlarda cinsel hayatlarını belli bir zamana ve belli bir şekilde sürdürebiliyor . Konu sahibinin özeli olacak ama cinsel anlamda kocasının bir arayış içinde olduğunu düşünüyor mu ?

yanlıs bır dusunce tamamıyle. yoldaslık ıcın cocuk yapılmaz.

Eşinle konuşmalısın.

'İçimde bir sıkıntı var. Seninle ilgili şöyle bir durum olduğunu düşünüyorum. Ve hamileliğimin son zamanlarında bunları düşünmek beni cok üzüyor' de.

Birşeylerin farkında olduğunu bilsin, kimseyi de SAF sanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…