- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
eşim değişir düzelir diye elimden gelen sabrı gösterdim
ben doğum sonrasını beklemem mevzunun bir benzeri evliliğimin ilk dönemleri ve hamileliğimde başıma geldi.iki kere tartıştık üçüncüde çok ciddi bir adım attım o gün bugündür bakıyorum yok..Çok teşekkür ederim hepinize cevaplarınız beni olumlu - olumsuz olsa da rahatlattı. Görüşmediğine eminim çünkü o iş yerndeyken evden günlerce whatsaptan takip ettim onu. Sadece rehberine kaydediyor resmine bakıp siliyor tekrar. İlk gördüğüm zaman uygun bir dille söyledim sinirlendi inkar etti. İkinci de tekrar söyledim bu kez tartıştık tekrar inkar etti renkten renge girdi yüzü. Tüm arkadaşlarına baktığını söyledi ama kızdan başka kimsenin numarasını ezbere bilmediğini söylediğimde sustu. Şimdi doğumuma az bi zaman kaldı konuyu açarsam kendime hakim olamayacağım biliyorum tartışacağım o bunu bildiğimi bilerken eskisi gibi davranamayacağım çantamı alıp annemlere de gidemeyeceğim bu süreçte. Aynı evin içinde kavgalı olduğum bi adamla bulunduğum durum bebeğimi etkileyecek. Başka şeylerle uğraşıyorum unutmaya çalışıyorum şimdilik ama bu yaptığını Allah nasip ederse doğum sonrası onun yanına bırakmayacağım çünkü hamilelik sürecimde bunu yaşatmaya hakkı yoktu
İşi direk cinselliğe bağlamamak lazım tabi ama hamile eşine yaptığı yenilir yutulur cinsten değil . Kesinlikle size bunu yapması çok yanlış ciddi bir konuşma yapma zamanınız gelmiş de geçiyor bile .. Bu içinizdeki kuşkunun sizi daha fazla yıpratmasına izin vermeyin konuşmaktan ,sormaktan çekinmeyin çekinmesi gereken biri varsa oda eşiniz .eşin cinsellik peşinde sanırım. sen de hamilesin malum. cinselliği en koly yaşayaibleceği kişi kim, zamanında kendisinin peşinde koşmuş rahat tavırlı kız. bunu anlamak için alim olmaya gerek yok.
İşi direk cinselliğe bağlamamak lazım tabi ama hamile eşine yaptığı yenilir yutulur cinsten değil . Kesinlikle size bunu yapması çok yanlış ciddi bir konuşma yapma zamanınız gelmiş de geçiyor bile .. Bu içinizdeki kuşkunun sizi daha fazla yıpratmasına izin vermeyin konuşmaktan ,sormaktan çekinmeyin çekinmesi gereken biri varsa oda eşiniz .
iş direk cinsellikle alakalı zaten. zamanında adam bu kadını seviyor olsaydı onla olurdu zaten ama beraberlik düşünmemiş. bunca zamandır da kendisini geri çekiyormuş. tam da eşinin hamileliği döneminde durduk yere bu kızın aklına düşmesinin başka nasıl bir açıklaması olacak ki?
hem eşine Hemde doğmamış çocuğuna düşkün olan bir Ada'm yuvasını böyle bir uçuruma sürüklemez diye düşünüyorum . Hem hamile insanlarda cinsel hayatlarını belli bir zamana ve belli bir şekilde sürdürebiliyor . Konu sahibinin özeli olacak ama cinsel anlamda kocasının bir arayış içinde olduğunu düşünüyor mu ?iş direk cinsellikle alakalı zaten. zamanında adam bu kadını seviyor olsaydı onla olurdu zaten ama beraberlik düşünmemiş. bunca zamandır da kendisini geri çekiyormuş. tam da eşinin hamileliği döneminde durduk yere bu kızın aklına düşmesinin başka nasıl bir açıklaması olacak ki?
yanlıs bır dusunce tamamıyle. yoldaslık ıcın cocuk yapılmaz.Çocuk yaptığıma hiçbir zaman pişman olmadım aksine şimdiden o bana yoldaş oldu her ağladığımda kendini hissettirmesiyle beni rahatlattı. Onun için güçlü durmaya çalıştım. Her seferinde eşim değişir düzelir diye elimden gelen sabrı gösterdim ama olmuyor değişmiyor ne zamana kadar böyle gizliden kadını takip edecek aklımda bir sürü soru var kafam çok karışık derdimi kimseye anlatamıyorum kendime yediremiyorum bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?