Hamileyim ve eşimle anlaşamıyorum lütfen yardım ;(

Ben kadınlar kulübünü kadınların dertleşip, beraber çözümler bulduğu bir yer olarak biliyordum.Evet konuyu açtığımda bende ergen seviyesi tavırlarla benimle dalga geçen seks hayatımı merak edip bu konuda da dalga geçen insanlar gördüm.hiçbirini muhatap almadım ama Sizin bu cevabınız üzerine bende fikrimi söylemek istedim.dalga geçip beğeni alınca egonuz tavan yapıyorsa eğer b ir beğeni de benden gelsi n o şişmiş egolarinıza ve katı yüreklerinıze.ayreten hamile bir kadını üzmekten çekinmeyecek utanmayacak kadar da kalpsizsiniz..

Yani size hem uzuldum hem kızdım anlasamiyorsunuz mutsuzsunuz korunun hamilelik kendi kendine olmuyor ya ...

Evlenmeden önce biliyo muydunuz ailenin maddi geçimini eşinizin sağlayacağını?
Neden hepsi sürekli istanbul a geliyor.

Bu arada sizin mesleğiniz var mı çalışıyor musunuz?aileniz arkanızda mi?
Yanı sahipsiz mı sandılar nasıl olsa gidemez diye onu anlamaya calisiyorum

Böyle Bi ortama nasıl Bi hamilelik pes ya ben burfa görüyorum evlilik oturmadan hamile kalanları..

[/QUOTE]
Hayı r bilmiyordum hatta eşim ve ailesi iştanbulda evimiz var demişlerdi bana.ama evleri dolandırıcıya kaptırdıklarını kimse bilmiyor. Eşimin annesi şeker hastası istanbul un havası ona iy i geliyormuş istanbul da dedikodu yokmuş o yüzden kalıyorlarmis.durumları da çok iy i aylık gelirleri 6 binden fazla .

Hayır bende büyük bir hata yaparak evlendim ama çocuk yapmak aklımdan geçmedi ya ne kadar rahatsınız .

eşinize bebek doğmadan biran önce bir çözüm bul yoksa artık ben dayanamayacağım bu şekilde yaşamaya diyin , hemen boşanma olayına girmeyin fakat kararlı olduğunuzu gösterin

Hayır bende büyük bir hata yaparak evlendim ama çocuk yapmak aklımdan geçmedi ya ne kadar rahatsınız .
Rahat falan değilim.eşimin tıbbı anlamda sorunları vardı .bebek olmasına engel bir durumu vardı ben gene de hap atıyordum.zaten tıbben çok zor hap atamadığım bir zamanda da bebek olmaz diy e düşünüp bir hata yaptım.ama Allah nasip etti oldu imkansız gibi görünen bir şey oldu .Bebegim benim mucizem.

Bastan kabul etmissiniz fare deligi kadar evde bilmem kac kisi yasamayi. En buyuk hataniz bu olmus. Bastan resti cekseniz bu duruma gelmezdi.
Hepsini gectim ayri eve cikana kadar hamile kalmasaydiniz bari.

Hayı r bilmiyordum hatta eşim ve ailesi iştanbulda evimiz var demişlerdi bana.ama evleri dolandırıcıya kaptırdıklarını kimse bilmiyor. Eşimin annesi şeker hastası istanbul un havası ona iy i geliyormuş istanbul da dedikodu yokmuş o yüzden kalıyorlarmis.durumları da çok iy i aylık gelirleri 6 binden fazla .
[/QUOTE]

Anladım.inanin üzüldüm resmen kandırmışlar sizi.bunlar en baştan konusulmaliydi.
Ben de hiç sevmem böyle iç içe yaşamayı

Ama bazı erkek aileleri çok meraklı nedense.bi sal da oğlun gelinin rahat etsin ama yookk

Çok iyi ve erdemli bir insan,sözünün eri bir adam...

Çok iyi, çok sözü senet bir koca oldu da...

Tek eksik iyi bir baba olacağı he mi canım.

Bak halen daha inanıyorsun. Farkında mısın?

Senin gibi bir safı kim bulsa kandırır.
Kanma.

Anladım.inanin üzüldüm resmen kandırmışlar sizi.bunlar en baştan konusulmaliydi.
Ben de hiç sevmem böyle iç içe yaşamayı

Ama bazı erkek aileleri çok meraklı nedense.bi sal da oğlun gelinin rahat etsin ama yookk
[/QUOTE]
Teşekkür ederim beni güzel bir şekilde dinleyip derdime ortak olduğunuz için .çok haklısınız beni kaldırmışlar. Çocukluktan beri zaten her söylenene herşeye inanan ben kolay kandırılırdım.Ama akıllanıyorum artık çoğu insan yalanı cok kolay söyler hale gelmiş insanları kandırmak çok kolay olmuş. Böyle bir dünyada hep tetikte olmak lazımmış. Acaba yı elden bırakmamak gerekmiş. Geç oldu ama anladım.

Offff.. Çok kötü bir durum. Allah sabır versin. Tam tavrınızı koyun. Eşinizle ciddi ciddi konuşun ve ayrı eve çıktığınızda sakın ailesininden bir kişiyi bile kabul etmeyin.

Evlenecek kızlar dikkatli okuyun bu gibi konuları. Sakın erkeklerin evlendikten sonra böyle yaparız vb. vaatlerine inanmayın. Çoğu bu konularda yalan söylüyor ve sizi kandırıyorlar...

Amin inşaallah.Evet evlenecek kızlar iyi okusun ders alsın .inanmasınlar.

Yargiladigim için sormuyorum , lütfen sözlerimi doğru algılayan ;

Olan olmuş evet ama gerçekten anlamak için soruyorum.

1 yıllık evlilikte 50 lik evde onca kalabalıkta , evliliğimiz oturmamisken , eşinizin size saygısı yokken, hirpalarken neden hamile kaldınız ?

Üniversite mezunusunuz , neden calismadiniz ?

Esinizi bu denli vazgeçilmez yapan ne , böyle bir hayatı neden kendinize reva gördünüz ?

Onlarca soru geçiyor aklımdan bu şekilde.

Siz ve sizin gibi kişilerin seçtikleri bu hayatlar, evlilik oturmadan , sonu karanlık görünen evliliklerde neden çocuk sahibi olunuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…