- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi esereklikoala
O kadar hazıra alıştırıyorsunuz ki adamları,hasta olsaniz, ölüm döşeğinde olsanız bile sizden hep beklerler hizmet. Yapmayın yahu yapmayın. Sende çalışıyorsun,oda çalışıyor üstelik hamilesin en zor dönemler bu dönemler.
Annemin bi lafi vardi Yaptigin banaysa ogrendigin sana diye 
Bi sure sonra benim esim yemek yapmaya alismisti. Zevk alir hale geldi. Ben yemek yaparken yanima gelip izliyordu. Sunu nasil kattin bunu hasladin mi falan diye sorularla darliyordu artik :) bi gun telefondaki notlar bolumune not tuttugunu gordum :) nohutu suya birak ertesi gun hasla pisir yazmis 
Asla beceremiyorum. Ben de sanirim on kere falan supururum silerim ama utu yapamam 
hersey kabullenmekle baslar.. benimki duzenliydi allahtan o kisimda sorun olmadi bardagini tabagini camasirini toparliyodu hep ama temizlik kisminda zaten ev temiz diyodu hadi sunu yapalim falan deyince.. ben de biraz titiz sifatina uyuyorum heralde ki sinirim bozuluyodu..yani ben rahatsiz oldugum icin ben yapmak zorundaymisim gibiydi.. baktim bu iyce serdi supurgeyi eline bile almadi hic falan,baktimki hep o isteyken ben kosturuyorm surekli, baktim bu isler benim ustume kalicak dedim arkadasim orda dur..bu evin bi rutini olucak ve biz onu beraber yapicaz.. yani o vardiyali calisiyo haftanin 3 gunu 22.30 da eve geliyo..ben her gun 18.30 evdeyim diye isler bana yikiliyo.. gec geldigi gun haliyle gec gidiyo oglen 1 e kadar uyuma da kalk evi temizle dedim.. mesai saatlerimiz farkli olabilir ama gunluk calisma suremiz ayni sonucta.. o zaman ben de aksam gelip yatip uyuyim sen gelene kadar dimi yani