Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herseyim kasiniyo tatlı tatlı ve uyuyamıyorum delircemNasıl bi kaşıntı, gerilmeden dolayı mı yoksabir şey mi döküyor vucudunuz acaba
Anladım. Bence doktorunuza danışın. Kaşıntı küçümsenecek bi belirti değildir
Kaç gündür kaşıntıniz var ?
Mantar, havasızlık, kirli deri, şeker, alerji belki de uyuz:) Allah korusun bir milyon tane sebebi olabilir. Tatlı tatlıya aldanmayın oranızı buranızı parçalamayın sonra hahahaha
E doktora gtmediniz mi bu kadar surede? Ya da arayıp sorsaydiniz Keske. Kaşıntı arada bende de oluyor ama sizinki kadar değilBi kaç haftadır ama son 4 günde çoğaldı deli gibi bide tatlı tatlı kaşınıyo
E doktora gtmediniz mi bu kadar surede? Ya da arayıp sorsaydiniz Keske. Kaşıntı arada bende de oluyor ama sizinki kadar değil
Allah sifa versin canım. Bi dus al nemlendir vücudunu kuruluktan kasiniyor belki deÇarşamba günü gidicem diye ugrasmadim ama yatakta uyuz gibiyim normaldi benimde birden çoğaldı uykumdan uyandırıyor
Allah sifa versin canım. Bi dus al nemlendir vücudunu kuruluktan kasiniyor belki de
Dr a gitmeniz lazım ben en son krize giriyordum kaşinmaktan şimdi ilac kullanıyorum ama sen hamilesin biz sana yardımcı olamayız