Olsun cnm bnm esin çok sevinecekBiliyorsunuz bundan bir hafta önce çocuk istemiyorum 30 yaşından önce ama eşim çok istiyor diye konu açmıştım.Ve bu konuyu açtığımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Dünden beri ne yapacağımı bilmiyorum.Şimdilik eşime söylesem mi söylemesem mi çok kararsızım.Bebekle ne yapıcağımı bilemiyorum.Önceki mesajlarımı okumayanlar için özet geçmek istiyorum 25 yaşındayım eşim 32 yaşında ve çocuk delisi.Ben en az 4 yıl daha anne olmayı düşünmüyordum.
Geri cekilmeyle mi iliski yasiyorsunuz?
İsteyerek olmadı zaten.Doğum kontrol hapı kullanmama ve korunmamıza rağmen oldum.4 yıl daha istemiyordunuz madem yapmasaydınız.
Öyle bir yorumu mu vardı ben görmedim de
Hiçbir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz koruma sağlamıyormuş demek ki.İstemiyordunuz nasıl hamile kaldınız ki?
İster babamın evinden getiririm ister getirmem sanane ki bundan? Zaten oldukça gerginim şuanda senin salak saçma yorumlarını da çekemiycem kusura bakma5 sene sonra eşin 37 yaşında oluyo, peki sen 30 yaşında tamam hazırım diyeceğine garanti verebilir miydin, hayır, korunma konusunda başarılı olamamışsın demek ki, hayırlı olsun bebeğin, ayrıca tabiki eşine söyle babanın evinden getirmedin çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?