Hamileyim...Ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

Ben ne dersem diyeyim sizin işinize geleni söylemedikçe haklı bulmayacaksaniz ama benim anne babamı seçme hakkım yine onları seçerdim bu kadar dert ettiğine göre galiba sen memnun değilsin annen baban dan He müslümansan eğer hep dünyalık yaşayıp dünyalık düşünmeyin bunun diğer tarafıda var o sabinin canına kiyacaksin o diğer tarafta hakkını sormayacak mı ?

Aahaa şak şakçilar buraya gelmiş Alkış aferin size işinize gelmeyince saçma kürtaj yaptır desem ama benden iyisi olmaz dimi
lütfen canınızı sıkmayın bunları yazanlar sıze kızanlar ne evlat hasretı cekmıs ne evlat acısı konusyorlar oyle stres yapıp kendınızı uzup hormonlarınızı dengesızlstırmeyın rıca edıyorum ben cok stres yaptım 5 yıldır 4 dusuk yaptım koca koca hem de yetmedı bır bucuk sene hamıle kalamadım artık ufurukculere muska yazdırma boyutuna geldım o yuzden rıca edıyorum sızden cevap verıp sınırlerınızı bozmayıon herkesın dusuncesı kendıne

Eşinin haberi olmadan zaten kürtaj yaptıramaz diye biliyorum. Yorumların büyük bir kısmına baktım hepsine bakamasamda. Ben kızımı kucağıma aldığımda 25 yaşındaydım. Eşim bebek istiyordu ben pek niyetli değildim. Korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım,zorlu bir hamilelikti hazır değildim, bebeğim doğdu 40 gün zorluk çektim ama eşim çok yardımcı oldu. Şuan kızım 4 yaşını bitirmek üzere ve iyiki doğmuş iyiki her gün şükrediyorum. Anne olmak büyük bir sorumluluk ve sanmıyorum ki kucağına almadan bakmaya başlamadan kimse hazır olamaz. Yıllarca bebek isteyen ama bebek sahibi olduğunda depresyon yaşayan çok insan da gördüm çevremde. Demek istediğim ne mutlu ki hamile kalmışsınız yaşınız ufak değil. Kucağınıza almadan hiçbir zaman hazır olamazsınız. Ama aranızdaki bağı hissettiğinizde hiç kopamayacağınıza emin olun.

Konu sahibesi,
konunuzu çıkan Tartışmalar sebebiyle kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…