- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
İster babamın evinden getiririm ister getirmem sanane ki bundan? Zaten oldukça gerginim şuanda senin salak saçma yorumlarını da çekemiycem kusura bakma
Gerginsen aklı selim hale geldiğinde konu aç hatun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İster babamın evinden getiririm ister getirmem sanane ki bundan? Zaten oldukça gerginim şuanda senin salak saçma yorumlarını da çekemiycem kusura bakma
Öyle bir yorumu mu vardı ben görmedim de
Ne zaman konu açıp açmıycağımı düşünmek sana mı kaldı? Ayrıca ben senin nerden hatunun oluyorum haddini bil.Gerginsen aklı selim hale geldiğinde konu aç hatun
nasıl ne yapıcam gizli gizli aldıracak mısınBiliyorsunuz bundan bir hafta önce çocuk istemiyorum 30 yaşından önce ama eşim çok istiyor diye konu açmıştım.Ve bu konuyu açtığımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Dünden beri ne yapacağımı bilmiyorum.Şimdilik eşime söylesem mi söylemesem mi çok kararsızım.Bebekle ne yapıcağımı bilemiyorum.Önceki mesajlarımı okumayanlar için özet geçmek istiyorum 25 yaşındayım eşim 32 yaşında ve çocuk delisi.Ben en az 4 yıl daha anne olmayı düşünmüyordum.
Demek ki o bana uğramamış. Bebek istedim hamile kaldım doğurdum korunuyorum ve korunurken hiç hamile kalmadım. NeyseHiçbir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz koruma sağlamıyormuş demek ki.
Düzgün oku bence.Ben şimdilik söylesem mi söylemesem mi dedim hiç söylemiycem demiyorum.Eşime söylesem mi demektir saçma olan, onun da çocuğu söylememek gibi bir seçenek olduğunu düşünmen bile bencillik
Ne zaman konu açıp açmıycağımı düşünmek sana mı kaldı? Ayrıca ben senin nerden hatunun oluyorum haddini bil.
Benim çocuğumun baba evinden getirilip getirilmediği sana kalmadı en baştan böyle bi cümle kurarak yanlışı sen yaptın zaten.Bana hakaret ediyorsan evet bana kaldı, ben şu an gerginim diyip istediğini yazamazsın ben seni alttan almak zorunda değilim
Benim çok yakın arkdaşım spiral taktırdığı halde hamile kalıp doktoru dava ettiHapla korunurken hamile kalinacağina inanmiyorum. Bir gün içmeyi unutmuş olabilirsiniz. Yine de korunurken hamile kaldiysaniz bu bebeğin dünyada nasibi varmiş demektir. Aldirmayi düşünüyorsaniz bile eşinize söylemeniz gerekiyor.
İyi de arkadaş kötü birşey demedi ki bir tabir kullandı sadece. Eşin de bilsin ortak çocuğunuz demeye getirdi lafı bu kadar celallinicek bir laf değil ki. Ben bilr eşime yeri geldiğinde seninde çocuğun babamın evinden getirmedim ya diyorum. Sakin ol biraz karnında çocuğun var stres iyi değildir.Benim çocuğumun baba evinden getirilip getirilmediği sana kalmadı en baştan böyle bi cümle kurarak yanlışı sen yaptın zaten.
Az önce bi bayana yazdığım yorumu size de yazıyım ben o zaman çok yakın arkadaşım spiral taktırdığı halde hamile kaldı ve doktoru dava etti.Demek ki o bana uğramamış. Bebek istedim hamile kaldım doğurdum korunuyorum ve korunurken hiç hamile kalmadım. Neyse
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim çocuğumun baba evinden getirilip getirilmediği sana kalmadı en baştan böyle bi cümle kurarak yanlışı sen yaptın zaten.
Evet haklısınız ama o arkadaşın tavrı ve üslubu bana çok itici geldi..İyi de arkadaş kötü birşey demedi ki bir tabir kullandı sadece. Eşin de bilsin ortak çocuğunuz demeye getirdi lafı bu kadar celallinicek bir laf değil ki. Ben bilr eşime yeri geldiğinde seninde çocuğun babamın evinden getirmedim ya diyorum. Sakin ol biraz karnında çocuğun var stres iyi değildir.
İyi de arkadaş kötü birşey demedi ki bir tabir kullandı sadece. Eşin de bilsin ortak çocuğunuz demeye getirdi lafı bu kadar celallinicek bir laf değil ki. Ben bilr eşime yeri geldiğinde seninde çocuğun babamın evinden getirmedim ya diyorum. Sakin ol biraz karnında çocuğun var stres iyi değildir.
Benim bildiklerim bana yeter merak etmeyin hanımefendi.bakın ben yinede seviyemi koruyorum,bu da herkesin yapabileceği bir şey değil işte ne yazık ki.Nesi var o ifadenin, hakaret mi ne yani, halk deyimidir bu, çocuk ikinizin manasında söylenmiş bir söz, ama anlarım herkes herseyi bilecek diye birşey yok