Hamileyim...Ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

Olmuş bi kere . Allah analı babalı büyütsün :) hem ne kadar erken o kadar iyi bence

eminim vardır bir hayır.bence eşinizle paylaşmalısınız.çok istiyormuş madem sevinsin.sizde sevinin ne güzel evlat sahibi olacaksınız.

Ya ne kadar acimasizca elestiriyorsunuz ayiptir ,evlat hasretiyle yanan birsuru kadin var tamam da bununla ne alakasi var?sanki bir cocuk havuzu var onunde kuyruga girmisiz de biri aldi digeri alamadi olacak

Ya ne kadar acimasizca elestiriyorsunuz ayiptir ,evlat hasretiyle yanan birsuru kadin var tamam da bununla ne alakasi var?sanki bir cocuk havuzu var onunde kuyruga girmisiz de biri aldi digeri alamadi olacak
Acımasızca diyorsunuzda arkadaşım hadi herseyi geçtim hamile kalmak isteyipte kalamayan insanları falan bu dünyada özgürlük hak hukuk yok mu ee bu kendini hazır hissetmeyipte çocuğunu aldiranlar daha çocuğu doğmadan haklarını ellerinden almış olmuyorlar mi ? Peki bu acımasızlik değil mi hak hukuk nereye gitti ona hakkı soruldu mu yaşamak istiyor musun denildi mi yok Hayır sözde anne baba olacak kişiler karar verdimi yeterli ne güzel dimi

Deli oluyorum bu şımarıklığa
Koskoca yetişkin insan, evlenmeyi biliyorsun, birlikte olmayı biliyorsun
Bu evlilikte çocuk isteneceğini de biliyorsun
Adamın yaşı gelmiş, alırken yaşını da biliyordun
Şimdi yok ben istemem, söylesem mi söylemesem mi bilmem ne
Söyleme desek çocuğu aldırıp, adamdan saklayacaksın yani pesss
Tabi herkes mecbur kapris çekmeye
Korunurken hamile kalan şanssız %1 diliminde olmak da var vah vah
Şımarıksınız arkadaş şımarık bir de üzerine bencil
Sitede asla bu tür yorumlar yapmadım şimdiye dek ama zıvanadan çıkıyorum, bu nedir yahu
Çocuk oyuncağımı bu, olmuş bebeğe şimdi istemiyorum, hazır olunca gelirsin mi denecek nedir yani
Olmadan önlem almayı planlamayı vs.. anlarım ama olmuş artık var mı yapacak bir şey, öldürecek misin, kürtaja destek mi arıyorsun nedir ? O destek buradan gelmez inan bana

Bebek babaya hamile olduğunu söylemediğinde geri giden bişi değil ki, söylesem mi ne demek? kürtaj mı düşünüyosun? operasyona nasıl gideceksin bildiğim kadarıyla 1 hafta ilişki yasak oluyo kürtajdan sonra ne diyeceksin başım ağrıyo mu?

Tamam da olaya iki anne adayi arasindan bakmiyorsunuz ki,sizin cocuk sahibi olmanizla bir baska kadinin cocuk sahibi olamamasi arasinda bir baglanti yok ki,benim cocugum oldu diye mi sizinki olmayacak sanki?
Dunya uzerindeki hak hukuka hic girmeyelim isterseniz,kimseye yasamak istiyor musun diye sorulmuyor,kimse anne babasini secme hakkina sahip degil

Doğuracağım tabii ki. Eşime yarın söyledikten sonra onun sevincini görüp ben de ortak olmayı ve hazır olmayı umuyorum.. Çünkü artık olan oldu, mutlu bir anne olmak istiyorum.
Canm suan şaşkın olman çok normal bunu atlatacaksin ama eşine söylersen inan sana da iyi gelecek onun heyecanı etkileyecek seni. Seni anlayabiliyorum ama atlat bi an once çünkü stres iyi gelmez bebeğe bence alış biran önce keyfini çıkar inan ben geçen hafta ilk kalp atisini duyduğumda aşık oldum bebegime ve sukrediyorum ki olmuş o kadar isteyipte olmayan varki umarım bian önce atlatirsin

yoksa korunurken mı hamıle kaldınız yaaa 1.5 yıl amuda kalktım hamıle kalacam dıye olmadı olmadı

ınsallah bebegımı kucagıma alınca korunacam bakalım hakkaten korunurken hamıle kalınıyo muymusss

Cok sacma bir yorum olmus

tecrübelerime dayanarak aldırma derim. Hem de eşin çocuk delisiymiş. Daha ne istiyorsun. Geç yaşta anne olmak zor. Genç anne olursun...sonra zorlanırsın...

ne güzel hamilesiniz. başkaları istiyorda olmuyor. sakın aldırmayın. sonra çok pişman olursunuz

çocuk istememene saygı duyuyorum ama olan olmuş bence eşine söyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. bir daha da dikkat edersin.

Hanfendi haddinizi, sınırınızı bilin.
Size kim kendinizle aynı düşünmeyene saldırıp çemkirme hakkı veriyor? Yasalar bile 10 haftaya kadar kürtaja izin verirken siz kim oluyorsunuz? Sizin gibi aileler, akrabalar yüzünden milet zorla çocuk doğuruyor. Sonra rezil olmuş kadınlar ve çocuklarını görüyoruz. Toplum baskısı denilen şeyin ta kendisisiniz. Sizin olmayan çocuğunuzun sebebi buradakiler değil. Çocuğunuz olmuyor diye her çocuk istemeyene saldırma hakkını kimse vermiyor size.

Ben 2 yıldır hazırım da o gelmiyor
Canım ben onu demek istemedim. Evli kadınlarda 'hazır olmam Lazım' gibi bir düşünce var ya ona atıfta bulundum. Yoksa bekleyip kavuşamayanlara değil sözüm Allah tez zamanda kucağını doldurur inşallah. Ben de bir yıl bekledim hamile kalabilmek için. Allah da seni ve senin gibi bekleyenlerin dermanını çabucak verir inşallah.

Aminn anladım canm benm doğru hazır olmayı beklemek kişiye göre değişiyor tabi bizde maddi anlamda hazır olmak gerek diye düşündük hep ama öyle bir zaman hiç olmadı hep yeni borçlar sorunlar sıkıntılar..
Amin canm Rabbim isteyen bekleyen evlat hasreti çeken herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Sen haddini bil önce kim oluyorsun yoksa konu sahibi gitti yerine avukatları mi geldi evet ben kürtaja katillik olarak bakıyorum buda kesin ve net kim ne derse desin He yasalar cinayete izin veriyor diye hayat ne güzel dimi 10 haftalik olunca insan olmuyor mu baskı demişsin ben konu sahibini zorla hamile bırakmadım gelmiş kaç yaşına adam gibi korunmayı bilsin o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…