Hamileyim ve olumsuz düşüncelerden çıkamıyorum, fikir verir misiniz?

sevgitek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
1.534
795
25
Eşime ağlıyor benle degil halfteacher la konuş yada ben konusturayim sizi diyince hemen geri vites, oglum ben sen araya gir diye demedim, aman sizin araniz bozulmasin. O zaman niye adama agliyosun boyle sacmalik olur mu ya.
Benle halletmesini söylüyor ama o esime agliyor hala
Haklı olsa paşa paşa çıkar karşına konuşur. Haksız demek ki. Bana kalırsa gitmelerinizi azaltın. Araya soğukluk girince o da size gelmeyi kesecektir. Eşiniz de dimdik yanınızda durursa süper
 

Masallardiyarii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
1.403
1.668
😐 İşte bunu biz eşimle biliyoruz ama baskalari bilmediği icin, bilseler aninda yayarlar sacma sapan hastaneye gitti geldi normal olmadi vs ki gercekten normal yolla ovulasyonla gebelik oldu nasil aciklicaksin asla anlamazlar ki, ki tedaviyle de olmus olabilir Allah bilir, sorun onlarin yaklasimlari. Biz kiymetini biliyoruz her gun sukrediyoruz ama onlarla bu durum aşırı zor
Zaten kimsenin bilmesine gerek yok benim sürecimi de bir rabbimle eşimle benim aramda özel mahrem bir durum bu kimsenin bilmesine gerek yok demek istediğim böyle bir zorluk yaşadınız o yüzden eşiniz daha çok anlayışlı olur size karşı stres konusunda özellikle bilinçli olur anlamında demek istemiştim
 

orionnn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
187
345
26
Ben size bişey danışmak istiyorum bu konuda eminim yardımcı olursunuz diye düşünüyorum benim adetim gecikti 8 gün daha sonra geceleri ayak yanması bacak kaslarinin ağrıması uykuya dalıp uyanınca aşırı iştahlı yemek yemem göğüs etrafında kabarcıklar sivilceye benziyor ama değil sıktım çünkü baktım sivilce değil pütür pütür damarim aşırı belirgin üstü de beyaz pütür daha sonra bende bı kramp oldu lavaboya ciktim kan geldi durdu akışkan sürekli devam eden bı durum değildi acaba hamile olabilir miyim düzenli adet görüyorum bu arada.
Olasılık çok yüksek ben hamile kaldığımda göğüsüm full damar olmuştu ve hassaslaşmıştı kasık ağrısıda oluyo ben de 1 hafta gecikmiştim ama kasıklarım ağrıyo gelecek heralde diye önemsemedim sonra şeytan dürttü test yaptım hamileydim. :KK70:
 

MC06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
1.107
1.626
Eve gelmeden once arayip sorun evde myz degil myz müsait miyiz diye dediğim için bile zirt pirt evimize gelemiyorlar diye laf eden insanlar. Ben ömrümde boyle garip bisey gormedim 50 yasinda kadina daha ne dym ki?
Benimki hala aynı. Hatta bir kez bebeği yıkoyoruz annemle banyoda bu yine habersiz gelmiş kapyı çalmış telefonla aramış vs duymamışız su sesinden.Sonra zili duydum su kapanınca kapıyı açtım nerdesin sen yarım saattir kapıdayım dedi.Banyodayız dedim duymamışız.Nasıl duymazsınız dedi.Baktım saate geleli yarım saat olmamış 7 dk olmuş dedim bende gülerek.Evden çıktığı gibi eşimi aramış ben geldim kapıyı açmadılar annesiyle beraber diye.Eşim eve geldi nasıl duymazsın dedi vs.Allah niyetleri kadar iflah etsin hepsini de.Şu an hamileyim bebeğim var aynı zamanda ağır bir grip atlatıyorum kv ve kp ikisi de anneme bize gelmiyorlar diye şikayet etmiş gittiğim yemeğe vs çağırdığım halde.Allah a havale ediyorum artık.
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 10-06-2022

Hamileliğimin 20. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 142 gün kaldı.

Önümüzdeki üç gün içinde Verniks kazeoza bebeğinizin cildi üzerinde iyice belirginleşecektir. 12. haftadan 20. haftaya kadar plasentanın ağırlığı, bebeğin ağırlığı kadardır. (daha fazla değil). Plesanta besinlerin metobolik işlenmeleri için gereklidir zira bebeğinizin organları henüz gıda işleyecek olgunluğa erişmemişlerdir. Anneler dinlenirken veya otururken oluşacak şişliklere karşı ayaklarını ve bacaklarını yüksekte tutmalıdırlar.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 320 gr. - Yaklaşık boyu : 16.4 cm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Spagetti bolonez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.612
3.290
Benimki hala aynı. Hatta bir kez bebeği yıkoyoruz annemle banyoda bu yine habersiz gelmiş kapyı çalmış telefonla aramış vs duymamışız su sesinden.Sonra zili duydum su kapanınca kapıyı açtım nerdesin sen yarım saattir kapıdayım dedi.Banyodayız dedim duymamışız.Nasıl duymazsınız dedi.Baktım saate geleli yarım saat olmamış 7 dk olmuş dedim bende gülerek.Evden çıktığı gibi eşimi aramış ben geldim kapıyı açmadılar annesiyle beraber diye.Eşim eve geldi nasıl duymazsın dedi vs.Allah niyetleri kadar iflah etsin hepsini de.Şu an hamileyim bebeğim var aynı zamanda ağır bir grip atlatıyorum kv ve kp ikisi de anneme bize gelmiyorlar diye şikayet etmiş gittiğim yemeğe vs çağırdığım halde.Allah a havale ediyorum artık.
Yemin ederim okurken gerildim😬 bi kere geliyoruz su dunyaya ugrastigimiz seye bak ya, böyle böyle nolcak inan bilmiyorum. İcimizde kotuluk olsa en azindan hak ettik dicem ama oda yok. En cok koyan da bu ya zaten, asla hak etmeden bunları yaşamak.. sabır diliyorum bize 🙏
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 31-03-2022

Hamileliğimin 30. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 71 gün kaldı.

Artık lanugonun (geçici tüyler) sırt ve omuzlar dışında kalan büyük bir kısmı yok oldu. Bununla beraber bebeğinizin başındaki beyaz pigmentlenmemiş (renklenmemiş) saçları iyice gelişiyor. Gevşeme ve rahatlama egzersizleri yapmak için bugünler uygundur. Doktorunuza sezeryan doğumuna ihtiyacınız olup olmadığı konusunda danışınız.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1400 gr. - Yaklaşık boyu : 39.9 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Mavisaclikadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
1.032
1.139
İlk defa buraya yazıyorum, öncelikle merhabalar hanımlar. 2.5 yıllık evliyim, eşim tek erkek, köy yaşantısıyla büyümüş ve hala eskinin köyü şimdinin mahallesi bi yerde oturuyorlar, istanbulun göbeğinde 🙄 evlerimiz cok yakın ailesiyle. İlk zamanlar çok mutluydum bu durumdan, gayet samimiydik. Gebelik için kontrollere ve hastaneye gitmeye başladım kimsenin haberi yok,hala da yoktur, kv nin sürekli içten içe beni takip ettiğini anladim. Ariyor dışardayim diyorum bi kac gun sonra baska bosey icin ben evlerine gideck oluyorum ariyorum soylemiyor ne zaman gelecek nerde, sen soylemedin ya bende söylemiyorum artık diyor. Bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ben böyle seyleri anlamam, diyaloga negatiflige kavgaya gelmem ama öyle zoruma gitti ki ben neyin derdindeyim sen neyin derdindesin. Neyse ben kendiligimden karantinada hamile kaldim, ailem ara ara gelmeye basladi yanima yalovadan. Ailemin geleceği hafta kendi şehir dışına çıkıp görümceyi de bende yatili olarak kaldirmayi akil etmis, bana sora beni dusunen evin halini soran yok tabiki. Ama ailem gelecek diyince de ilk defa bas bas bagirmaya başladı. Şok oldum, asla agzimi acmadim. O gun esimde orda. Ertesi gun eşime ağlayıp ben size gelmeye cekiniyorum, evinize bile giremiyorum bisey dersiniz diye. Ben bu kizi(26) kime birakayim tek kalamaz vs vs aglayip doldurup bana yollamış. Akli olan insanlariz allahtan ki oturduk konustuk eşimle ama hamile bi kadinin kocasini doldurup ona yollamak nedir? Ev sahibine sormadan eve yatili gelmek nedir? Ha noldu geldi iki gun kaldi diger gunler kendi evine gitti gorumcem tek kaldi ailesine bizde kaldigini demis.
Cocuk olacak, hamileliğim değil ama sonrasi icin cok korkuyorum. Sürekli gelecekler, bisey desem yine bi köşede aglayacak eşime diye sürekli bunu düşünüyorum. Eskisi gibi ne gidiyorum ne yuzune gülüyorum ne de plan program yapıp birlikte biseyler yapıyoruz, içim almiyor artık.
Lütfen bana bir fikir verin ben olumlu düşünmeyi, bunlari takmamayi nasil becericem. Psikolojik yardim alayim diyorum ama eşime direk bunlarin hepsini anlatmadim, o zaman anlatmam gerekir, neden gideceksin ki der.
Ne yapmalıyım 🙏
Uzun oldu okudugunuz için teşekkür ederim, hakkınızı helal edin
Şimdilik bebeğiniz doğana dek hamileliğinizin keyfini çıkarın. Bebek doğduktan sonra baktınız hala anlaşamıyorsunuz o zaman bir yolunu düşünürsünüz. Şimdiden dert edinmeyin kendinize, eşiniz anlayışlı biriyse annesinin saçmalıklarına düşmez zaten
 

Spagetti bolonez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.612
3.290
Şimdilik bebeğiniz doğana dek hamileliğinizin keyfini çıkarın. Bebek doğduktan sonra baktınız hala anlaşamıyorsunuz o zaman bir yolunu düşünürsünüz. Şimdiden dert edinmeyin kendinize, eşiniz anlayışlı biriyse annesinin saçmalıklarına düşmez zaten
Cevap vermek aciklama yapmak sohbet etmek sohbeti devam ettirmek vs vs yapmıyorum artık ki bunu bunu dedi ima etti vs demesin. Sadece tavirlarimla belli ediyorum(bence) ona da bisey derse yanlis anlamis der geçerim. En temiz yolu bu sekilde buldum🤷
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 31-03-2022

Hamileliğimin 30. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 71 gün kaldı.

Artık lanugonun (geçici tüyler) sırt ve omuzlar dışında kalan büyük bir kısmı yok oldu. Bununla beraber bebeğinizin başındaki beyaz pigmentlenmemiş (renklenmemiş) saçları iyice gelişiyor. Gevşeme ve rahatlama egzersizleri yapmak için bugünler uygundur. Doktorunuza sezeryan doğumuna ihtiyacınız olup olmadığı konusunda danışınız.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1400 gr. - Yaklaşık boyu : 39.9 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın