- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi muzeyyenmf
Bende sinir krizi geçirirdim sanırım bu durumda. En kısa zamanda kendi evinize çıkın işiniz çok zor böyle. Çocuk onlarda laftan anlamaz ki anne sus dese daha cok bagirirlar .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ara ara gidiyorum canım bakıyorum kafam kaldırmıyor bi iki gün gidiyorum. Ama aklım evimde de kalıyo haliyle
Valla ortalık sakin şuan herkes özür diledi. görümceme söyledim abla durum böyle diye kimseyi kırmak istemiyorum ama kalabalık beni çok yordu o yüzden böyle oldu diye. Oda anlayışla karşıladı ama bakalım inşallah çözüm olur
Aynen öyle beni delirten dw bu pişkinlik zaten. Yoksa misafir sevmeyen ankayışsız biri gerçekten değilim. Akşam eşim gelsin anlatıcam durumu sakince. Yani borç ödenir biz sadece daha rahat oluruz birikim çok olunca diye burdayız ama huzurumuz yok. Oda bi fayda etmiyor. Çıkalım gidelim en azından huzurumuz olsunKonustuktan sonra hala ordalar mi yani ??
İnşallah canımTabi canım sen de haklısın ev ne hale gelir
Inşallah konuşup çözüm bulursunuz
Aynen öyle beni delirten dw bu pişkinlik zaten. Yoksa misafir sevmeyen ankayışsız biri gerçekten değilim. Akşam eşim gelsin anlatıcam durumu sakince. Yani borç ödenir biz sadece daha rahat oluruz birikim çok olunca diye burdayız ama huzurumuz yok. Oda bi fayda etmiyor. Çıkalım gidelim en azından huzurumuz olsun
Konustuktan sonra hala ordalar mi yani ??
Öyle olur canım
Onlar kendini evin sahibi görüyor
Dünkü gelin o derler belki de
Ben kaç yıllık kardesiyim der
Ablamdan biliyorum o da öyle 3 çocuklu
Her hafta kalir annemde
Ben de 3 çocukluyum kalamam bi yerde
Öğleden sonra gider ikindin dönerim
herkes ayri ev demiste,cikamiyoruz ayri eve napalim.o kadar kavga ettim birakmadilar pesimizi.bizimle birlikte kiraya ciktilar.neymis torunlarindan hic ayri kalamazlarmis.neymis sevgili kv m oglu ise giderken bile yuregi ciz ediyormus.oglundan ayri yapamazmis.bende de iki gundur gorumcelerim vardi.evleride yakin halbuki biri 2,biri 4 cocukla yatili kaldilar.ev cumbur cemaat.evde ne varsa silip supurduler.ben napiyim esimi sevmesem bi dk katlanmam ama o adama cok asigim.banada cok iyi
davraniyor.off of ne zormus hayat.en kucuk oglanla evlenmenin zararlari :-(
bide kv hazirlaniyor simdiden torunu oyle bi buyutecekmiski hic simarik olmayacakmis,otur desen oturacakmis.sinirden deliriyorum bende hergun napiyimm
Eşiniz ne diyor bu duruma ? Biz artık aile olduk bi yakamizdan düşün demeli.
Ama ev zaten konu sahibiyle esininmis.
Hayır insan ailesinin yanında kalır en beteri 1 hafta kalir. 3 ay kalınır mi ?? Üstelik konu sahibi hamileymis. Biraz anlayış göstermesi gerekir gorumcenin ve kv nin.
Eşiniz ne diyor bu duruma ? Biz artık aile olduk bi yakamizdan düşün demeli.
dedi ama annesi bayilma olme numaralari filan yapti.o da elimden bisey gelmiyor,onlar yaslilar nasil baksinlar kendilerine (halbuki daha 60 bile degiller)bizden ayrilmak istemiyorlar yazlari en azindan koye giderler dedi beni ikna etti ama koyede gitmiyorlar artik yerlestiler buraya.insan yaslaninca koye gider bunlar koylerinden bunca yillik evlerinden kaciyor.bide duzenleri var halbuki iki katli evleri bahceleri herseyleri var.
canım hiç pişman olma sen cekkmişşsin Zaten baz biyaz birazda onlar ceksin. zaten sinir krizi elde olan birsey degil içine atmandan kendini anlatamamandan daha iyidir. sadece dikkat et karnındaki bebekte hisseder üzülüp sıkılmamamya calıs