hamileyim ve sinir krizi geçiriyorum

Bende sinir krizi geçirirdim sanırım bu durumda. En kısa zamanda kendi evinize çıkın işiniz çok zor böyle. Çocuk onlarda laftan anlamaz ki anne sus dese daha cok bagirirlar .

Ayıp degilki çocuklara "çocuklar biraz sessiz olun diyip televizyonun sesini sen kis kimsede bisey demez diyemez... derse kocana soyle

Valla ortalık sakin şuan herkes özür diledi. görümceme söyledim abla durum böyle diye kimseyi kırmak istemiyorum ama kalabalık beni çok yordu o yüzden böyle oldu diye. Oda anlayışla karşıladı ama bakalım inşallah çözüm olur

Konustuktan sonra hala ordalar mi yani ??

Tatlım derin nefesler al
Duygularını eşine anlat
Olayı eşine ilk anlatan haklı olur
Eşine durumdan mesajla da olsa ilk sen haber ver, bu önemli

Hamile olduğun için filmlerdeki gibi özel ilgi göreceğini sandığını ama gerçekte böyle olmadığını anlayınca hayal kırıklığına uğradığını söyle

Hani aileni bırakıp geldin ya eşin de ailesini bırakıcak sandığını ama ataerkil toplumda olduğumuzun farkına vardığını, bunu şimdilik kaldıramadığını zamanla kabullenebilecegini söyle

Çocuğun doğduğunda yalnız büyütemeyip sinirden deliren kadınlardan olmak istemediğin için kayinvalide ile beraber kalmaya devam etmek istediğini söyle

Şimdi seslerine katlanamasam da çocuğum olunca yeğenlerin çocuğumuzu avutacak de

Hazır düzenimi kabullenip sükretmek varken niye düzenimi bozup kalp kırıp belalari üstüme çekeyim de

Birikimlerimi bebeğimiz büyüyünce daha kolay bakılır hale gelince büyük eve dönüştürelim de..

Kimseyi kırmak istemedim biraz şımarıklık ettim ama onlar da biraz tatlı gelsinler
Yüzlerini eskitmesinler de

Herkes evine eşine sahip olsun
Annen bir kişi
Onlar 4kişi
biraz da annen orda kalsın de..

Aynen öyle beni delirten dw bu pişkinlik zaten. Yoksa misafir sevmeyen ankayışsız biri gerçekten değilim. Akşam eşim gelsin anlatıcam durumu sakince. Yani borç ödenir biz sadece daha rahat oluruz birikim çok olunca diye burdayız ama huzurumuz yok. Oda bi fayda etmiyor. Çıkalım gidelim en azından huzurumuz olsun

Aynen öyle beni delirten dw bu pişkinlik zaten. Yoksa misafir sevmeyen ankayışsız biri gerçekten değilim. Akşam eşim gelsin anlatıcam durumu sakince. Yani borç ödenir biz sadece daha rahat oluruz birikim çok olunca diye burdayız ama huzurumuz yok. Oda bi fayda etmiyor. Çıkalım gidelim en azından huzurumuz olsun

Sinir krizi geçirip konusunu gorumcenizle. İnsan bir utanıyorum da evine gider.
Bence de eşinle mutlaka konuş canim. Huzur herseyden daha onemli.

Iyi yapmissiniz da ben bebise uzuldum yazik o da etkilenir stresten
Kiyamam
Cikip gitseniz keske
Ayri ev lazim size huzur lazim

herkes ayri ev demiste,cikamiyoruz ayri eve napalim.o kadar kavga ettim birakmadilar pesimizi.bizimle birlikte kiraya ciktilar.neymis torunlarindan hic ayri kalamazlarmis.neymis sevgili kv m oglu ise giderken bile yuregi ciz ediyormus.oglundan ayri yapamazmis.bende de iki gundur gorumcelerim vardi.evleride yakin halbuki biri 2,biri 4 cocukla yatili kaldilar.ev cumbur cemaat.evde ne varsa silip supurduler.ben napiyim esimi sevmesem bi dk katlanmam ama o adama cok asigim.banada cok iyi
davraniyor.off of ne zormus hayat.en kucuk oglanla evlenmenin zararlari :-(
bide kv hazirlaniyor simdiden torunu oyle bi buyutecekmiski hic simarik olmayacakmis,otur desen oturacakmis.sinirden deliriyorum bende hergun napiyimm

Öyle olur canım
Onlar kendini evin sahibi görüyor
Dünkü gelin o derler belki de
Ben kaç yıllık kardesiyim der

Ablamdan biliyorum o da öyle 3 çocuklu
Her hafta kalir annemde

Ben de 3 çocukluyum kalamam bi yerde
Öğleden sonra gider ikindin dönerim

Öyle olur canım
Onlar kendini evin sahibi görüyor
Dünkü gelin o derler belki de
Ben kaç yıllık kardesiyim der

Ablamdan biliyorum o da öyle 3 çocuklu
Her hafta kalir annemde

Ben de 3 çocukluyum kalamam bi yerde
Öğleden sonra gider ikindin dönerim

Ama ev zaten konu sahibiyle esininmis.
Hayır insan ailesinin yanında kalır en beteri 1 hafta kalir. 3 ay kalınır mi ?? Üstelik konu sahibi hamileymis. Biraz anlayış göstermesi gerekir gorumcenin ve kv nin.

herkes ayri ev demiste,cikamiyoruz ayri eve napalim.o kadar kavga ettim birakmadilar pesimizi.bizimle birlikte kiraya ciktilar.neymis torunlarindan hic ayri kalamazlarmis.neymis sevgili kv m oglu ise giderken bile yuregi ciz ediyormus.oglundan ayri yapamazmis.bende de iki gundur gorumcelerim vardi.evleride yakin halbuki biri 2,biri 4 cocukla yatili kaldilar.ev cumbur cemaat.evde ne varsa silip supurduler.ben napiyim esimi sevmesem bi dk katlanmam ama o adama cok asigim.banada cok iyi
davraniyor.off of ne zormus hayat.en kucuk oglanla evlenmenin zararlari :-(
bide kv hazirlaniyor simdiden torunu oyle bi buyutecekmiski hic simarik olmayacakmis,otur desen oturacakmis.sinirden deliriyorum bende hergun napiyimm

Eşiniz ne diyor bu duruma ? Biz artık aile olduk bi yakamizdan düşün demeli.

Sinir krizi gecirmekte haklıson tavrını bozma yoksa daha cok tepene cıkar
Eşine guzelce anlat durumu gorumcenin anlamasını saglasın
İnsan utanır biraz ya bizimde gelinimiz var yakın oldugumuz halde her hafta bile gitmiyoruz rahatsız olur diye
Bizim gelinde hamile 2 yasında da cocuk var

dedi ama annesi bayilma olme numaralari filan yapti.o da elimden bisey gelmiyor,onlar yaslilar nasil baksinlar kendilerine (halbuki daha 60 bile degiller)bizden ayrilmak istemiyorlar yazlari en azindan koye giderler dedi beni ikna etti ama koyede gitmiyorlar artik yerlestiler buraya.insan yaslaninca koye gider bunlar koylerinden bunca yillik evlerinden kaciyor.bide duzenleri var halbuki iki katli evleri bahceleri herseyleri var.

Ama ev zaten konu sahibiyle esininmis.
Hayır insan ailesinin yanında kalır en beteri 1 hafta kalir. 3 ay kalınır mi ?? Üstelik konu sahibi hamileymis. Biraz anlayış göstermesi gerekir gorumcenin ve kv nin.

Canım anlayana sivrisinek saz
Anlamayana davul zurna az demisler
Anlayış olsa gelmez zaten
Annem gelinle birbirine alışsın der

Benim ablam da öyle 35 yaşında
annem gelini daha çok sevecek diye ödü kopuyor
Yani abim ne derse desin ille gelir
Sallamaz

Ha bi de evi eşim yaptı diyor
Maddi katkıda bulunduğundan bahsetmemis.

Kabullenmesi gerekiyor
Durumu degismeyecekse boşuna ağzının tadını bozmasın
Sabretmesi lazım
Hem kvye ihtiyacı olacak bi süre
Bu sabırsızlıkla ve sinirle tek başına zor bakar çocuğa

Son düzenleme:
dedi ama annesi bayilma olme numaralari filan yapti.o da elimden bisey gelmiyor,onlar yaslilar nasil baksinlar kendilerine (halbuki daha 60 bile degiller)bizden ayrilmak istemiyorlar yazlari en azindan koye giderler dedi beni ikna etti ama koyede gitmiyorlar artik yerlestiler buraya.insan yaslaninca koye gider bunlar koylerinden bunca yillik evlerinden kaciyor.bide duzenleri var halbuki iki katli evleri bahceleri herseyleri var.

Anne Babalar neden böyle yapıyor anlamiyor. Şu evlatlariniza bir rahat huzur verin be kardesim.

canım hiç pişman olma sen cekkmişşsin Zaten baz biyaz birazda onlar ceksin. zaten sinir krizi elde olan birsey degil içine atmandan kendini anlatamamandan daha iyidir. sadece dikkat et karnındaki bebekte hisseder üzülüp sıkılmamamya calıs

canım hiç pişman olma sen cekkmişşsin Zaten baz biyaz birazda onlar ceksin. zaten sinir krizi elde olan birsey degil içine atmandan kendini anlatamamandan daha iyidir. sadece dikkat et karnındaki bebekte hisseder üzülüp sıkılmamamya calıs

Hissetmekle kalmaz canım
Beynine ani oksiken gitmemesi olursa
Kalıcı sakatlık bile olur
Kendini tutmasi getekiyor
Öfkesini kontrol etmeyi öğrenmeli
Derin nefesler almalı
3gebelik geçirdim neler neler yaşadım
Anlatmayim şimdi
Sabreden derviş muradina erermis

Sabrı kadar güçlüdür insan
şükrü kadar da olgun..

Back