hamileyim ve sinir krizi geçiriyorum

Canım ev b
Bir yerde maddi sıkıntıdan dolayi kayinvalideyle oturdugunuzu yazmışsınız baska bir yerde ev bizim kayinvalidemin evinde sorun oldu yanimiza aldik demissiniz. Simdi ev sizinse ve kayinvalide sizde kaliyorsa topu esinize atacaksiniz, kardesiyle bu kadar uzun kalmamasi konusunda konusacak. Yok eger kayinvalidenin evine gelin geldiyseniz o evde gorumcenizin en az sizin kadar hakki var, isterse yerlesir hicbir sey diyemezsiniz.
Canım ev bize ait kv bizle beraber biz bi ev daha almak için birikim yapıyorduk ama halloldu çok şükür. Eşimle konuştuk. Oda anladı. Ev bakocaz bakalım. :)

Kızlar hepinize teşekkürler. Eşimle konuştuk dün gece. Anlattım herşeyi. Sakince. Hak verdi. Çunku daha önceleride oluyodu ama ben pek dile dökmemiştim sanırım hatamda bu olmuş. Şuan yeni bir ev arayışına giriyor eşim. Evdekilerle de konuştu. Hani artık bi çocuk da olucak bu ev dar falan diye kalp kırmadan. Görümce biraz laf etti tabi ama eşim dinlemedi Allahtan. Neymiş ben hamileymişim tek başıma kalmam iyi değilmiş. Aman kimseyi istemiyorum yeter ki kafam rahat olsun.

Canım hiç kafana takma böyle şeyleri iyi barı esinle aranda bozulmamış hadi bebisi dogurda gel zayıflamaya bekliyoz seni:P
Kızlar hepinize teşekkürler. Eşimle konuştuk dün gece. Anlattım herşeyi. Sakince. Hak verdi. Çunku daha önceleride oluyodu ama ben pek dile dökmemiştim sanırım hatamda bu olmuş. Şuan yeni bir ev arayışına giriyor eşim. Evdekilerle de konuştu. Hani artık bi çocuk da olucak bu ev dar falan diye kalp kırmadan. Görümce biraz laf etti tabi ama eşim dinlemedi Allahtan. Neymiş ben hamileymişim tek başıma kalmam iyi değilmiş. Aman kimseyi istemiyorum yeter ki kafam rahat olsun.

herkes ayri ev demiste,cikamiyoruz ayri eve napalim.o kadar kavga ettim birakmadilar pesimizi.bizimle birlikte kiraya ciktilar.neymis torunlarindan hic ayri kalamazlarmis.neymis sevgili kv m oglu ise giderken bile yuregi ciz ediyormus.oglundan ayri yapamazmis.bende de iki gundur gorumcelerim vardi.evleride yakin halbuki biri 2,biri 4 cocukla yatili kaldilar.ev cumbur cemaat.evde ne varsa silip supurduler.ben napiyim esimi sevmesem bi dk katlanmam ama o adama cok asigim.banada cok iyi
davraniyor.off of ne zormus hayat.en kucuk oglanla evlenmenin zararlari :-(
bide kv hazirlaniyor simdiden torunu oyle bi buyutecekmiski hic simarik olmayacakmis,otur desen oturacakmis.sinirden deliriyorum bende hergun napiyimm
Katlanacaksin.

Kovsaydın mı?? Pardon anlayamadım da. Şimdi bahsettiği kişi görümce. Yani onun anne ve babasının evi dolayısıyla da kendi evi. Konu sahibi ne hakla kovabilir görümcesini? Böyle bir hakkı asla olamaz. Hattâ görümce evimizi işgal ediyosunuz çıkın kendinize ev arayın deme hakkına sahip. Misafir olan tek kişi konu sahibi burada görümce değil. Beğenmiyorsa ve kadını fazlalık görüyorsa gitsin ayrı eve çıksın. Zaten kadın geline değil anasına babasına geliyor ve kendi evi. Konuyu açan bayana düşmez onu kovmak. Kendi evinden seni biri kovsa hoşuna gidermiydi??? Hakkı mı yani?? ( pardon şu küçük eklemeyi de yapmak istiyorum. Beni anamın babamın evinden kovacak insanın gelin melin bakmam alnını karışlarım. Gönderirim anasının evine. Bakalım orda rahat edebilecek mi??)
Senin annenin babanin eviyse kadinin da kocasisin annesinin babasinin evi. Gorumcenin de haddine degil bu evden gidin demek. Ev kiminse o der bunu. Ayrica bana ailenin evine git diyen gorumcenin de agzini burnunu kirarim herkes haddini bilecek.

Hayırlı olsun Canım Allah pişman etmesin
Eşinin iyi karşılamasına sevindim
Kv arada kalmış gibi galiba tepki verememis, görümcenin rahatlığına da maşallah iyi rolü yapıyor bi de. Yeni eve çıkacan diye çatladı mi ne?

cok sevindim senin adina insallah bigun bende gorurum boyle birgun

Hayırlı olsun Canım Allah pişman etmesin
Eşinin iyi karşılamasına sevindim
Kv arada kalmış gibi galiba tepki verememis, görümcenin rahatlığına da maşallah iyi rolü yapıyor bi de. Yeni eve çıkacan diye çatladı mi ne?
Sanırım birazcık öyle oldu canım. Kv bişi demedi zaten onla bi sorunum yoktu. Bakalım inşallah hayırlısıyla sonuçlanır bu konu.

Ev sizinse kv sizin yanınızda kalıyorsa dolayısıyla görümcek sizin eve 3 ay kalmaya geliyor. O yüzden illa annesini görmek istiyorsa alsın kendi evine görürsün siz de kafa dinleyin eşinle.. Orası kv evi olsaydı yorumum başka olurdu. Bence eşin ya seni acilen o evden kurtarmalı ya da evi onlardan kurtarmalı. Yani şimdi karı koca sizde de suç var düğün zor yapılmış ayrı oturulacak ev yok birikim yapacağız diyorsun şimdi de bebek geliyor. Allah yardımcın olsun

Ayip etmissin nu kadar basit.gorumcen annesinde istedigi kadar kalir sen nasil kaliyorsun hic gitmeden? Rahatsiz oldugun seyleri guzellikle hallet ya da ayri eve cik .

Ayip etmissin nu kadar basit.gorumcen annesinde istedigi kadar kalir sen nasil kaliyorsun hic gitmeden? Rahatsiz oldugun seyleri guzellikle hallet ya da ayri eve cik .
Konunun başında belirtmediğim için sürekli sıkıntı oldu ama burası bizim evimiz. Kv sonradan geldi. Kendi eviyle ilgili sıkıntıları olduğu için. Ve evimizi ayırmaya karar verdik. Yani şöyle soyliyim sırf bu kargaşa yüzünden yani kalabalık stres vs kendi evimizden çıkıp yeni bir eve geçicez

merak ettigim buna sebep olan gorumce hala ordami.
Olay orda zaten. Ev bakıyoruz henüz yani daha yeni karar verildi ve ha deyince olmıyacağı açık. Ama bayrama kadar hallederiz diyoruz ve görümcemin bu seferki kalma mazereti bana yardım etmek. Bilmiyorum belki içtenlikle söylemiştir ama emin olamadım. Evi toparlamama yardım edicekmiş kendisi. Zaten eşyanın çoğu kalıcak. Bildiğin yeniden evleniyomuş gibi ev kurucaz yaptığımız birikimle. Artık neye yardım edecekse

Konunun başında belirtmediğim için sürekli sıkıntı oldu ama burası bizim evimiz. Kv sonradan geldi. Kendi eviyle ilgili sıkıntıları olduğu için. Ve evimizi ayırmaya karar verdik. Yani şöyle soyliyim sırf bu kargaşa yüzünden yani kalabalık stres vs kendi evimizden çıkıp yeni bir eve geçicez
O zaman isler degisir.ayip eden onlar demek olur.kusura bakma oyle oldugunu tahmin edemedim.siz cikmak zorunda kalsaniz da duzeninizi kurmaniz en guzeli

Kovsaydın mı?? Pardon anlayamadım da. Şimdi bahsettiği kişi görümce. Yani onun anne ve babasının evi dolayısıyla da kendi evi. Konu sahibi ne hakla kovabilir görümcesini? Böyle bir hakkı asla olamaz. Hattâ görümce evimizi işgal ediyosunuz çıkın kendinize ev arayın deme hakkına sahip. Misafir olan tek kişi konu sahibi burada görümce değil. Beğenmiyorsa ve kadını fazlalık görüyorsa gitsin ayrı eve çıksın. Zaten kadın geline değil anasına babasına geliyor ve kendi evi. Konuyu açan bayana düşmez onu kovmak. Kendi evinden seni biri kovsa hoşuna gidermiydi??? Hakkı mı yani?? ( pardon şu küçük eklemeyi de yapmak istiyorum. Beni anamın babamın evinden kovacak insanın gelin melin bakmam alnını karışlarım. Gönderirim anasının evine. Bakalım orda rahat edebilecek mi??)
Düşünce ve bakış açilarimiz çok farklı o yüzden konuşmak iştemiyorum seninle ayrıca ben sana yazmadım konu sahibine yazdım seni ilgilendirmiyo benim ne düşünüp ne yazdığım tamam seni kovan olursa karislarsin alnini ama geLipte burda bana bulaşma muhatabım degilsin muhattabim konu sahibi

Genel olarak muhattaplarımız konu sahibi ama bu aramızda medenice tartışabilileceğimiz bir ortam. Ve ben zaten sonuna kadar hak veriyorum.

Burda tek şuçlu eşi. Madem ev kayınvalidenin değil usulunce söylicek kardeşine yada annesine. Çok görmek istiyorsan arada kızına git bizde kafamızı dinleyelim dicek. Ortadaki tek yüzsüz kayınvalide. Yeni evlilerin evine eklenti olup aylarca misafir çağıran o. Misafirde kabahat yok, o evin o düzenin kime ait olduğunu hatırlatmayanlar artık çekinmeden söylemeli!!
Haklisin evet

Back
X