hamileyim ve sinir krizi geçiriyorum

Genel olarak muhattaplarımız konu sahibi ama bu aramızda medenice tartışabilileceğimiz bir ortam. Ve ben zaten sonuna kadar hak veriyorum.

Burda tek şuçlu eşi. Madem ev kayınvalidenin değil usulunce söylicek kardeşine yada annesine. Çok görmek istiyorsan arada kızına git bizde kafamızı dinleyelim dicek. Ortadaki tek yüzsüz kayınvalide. Yeni evlilerin evine eklenti olup aylarca misafir çağıran o. Misafirde kabahat yok, o evin o düzenin kime ait olduğunu hatırlatmayanlar artık çekinmeden söylemeli!!
Haklisin evet

Forum ne demek biliyor musunuz ?
Belirli bir konu olur onun altında o konuyla ilgili insanlar tartisir yorum yapar .
Forum bu demek .
Yani ben de illa nazarnurla konuşayım onu muhattap alayim diye ölmüyorum .
Bir de bu çıktı muhattabim konu sahibi :D hahaha o zaman Sözlükte filan yazar ol .forumun mantığına aykırı
Madem benimle konuşmak için ölmüyosun yazma bana cevap :D biri silah mi dayadi nazarnura cevap yaz diye

kv ile konuşsanız,
bu süreçte o gitse kızını görmeye özledikçe,
siz sinir krizi geçirecek kadar bunaldı iseniz, hamile olduğunuz da göz önüne alınarak, biraz sizin huyunuza gitsinler bu dönemde,
gerçekten de bebek etkilenebilir, sonra bunun hesabını kim verecek.

canım daha dur hamileliğin çok başındasın kendini şimdiden bu kadar yıpratma son ayların sıkıntısı, çocuk doğunca yaşayacakların,lohusalık vs... ikiniz için de sakinlik :KK66:

canım daha dur hamileliğin çok başındasın kendini şimdiden bu kadar yıpratma son ayların sıkıntısı, çocuk doğunca yaşayacakların,lohusalık vs... ikiniz için de sakinlik :KK66:
İnsanın elinde olmuyor canım. Nasıl bu hale geldim hala anlayamıyorum

Arkadaşınızın başına gelmiiş gibi, sürekli annesine giden hanım arkdaşınızın aldatıldığı hikayeleri anlatın görümcenize usulca.. Hayretler içinde kocaları yalnız bırakmamak gerektiğini vurgulayın! Sonrada cocukların babalarıyla yakın olması gerektıgınden dem vurursanız olduda bıttı maşallah..

Arkadaşınızın başına gelmiiş gibi, sürekli annesine giden hanım arkdaşınızın aldatıldığı hikayeleri anlatın görümcenize usulca.. Hayretler içinde kocaları yalnız bırakmamak gerektiğini vurgulayın! Sonrada cocukların babalarıyla yakın olması gerektıgınden dem vurursanız olduda bıttı maşallah..
Bu da iyi bir fikirmiş aslında :) ama eşimle konuştuk ve evimizi ayırıyoruz. Huzur istiyoruz artık ikimizdee

Migrenin varsa bu tepkilerin çok normal e üstüne hamilesin de hiç pişman olma numara değil sonuçta anlasınlar biraz saygı göstermeleri gerektiğini

On aylık evliyim ve maddi sıkıntı yaşadık. Eşim şuan oturduğumuz evi yeni yaptı ve sonra düğün falan sıkıntı oldu. Bizde birikim yapıyoruz. O yüzden beraberiz. Görümcem illaki gelicek evi biliyorum ama uç ay kalması ve böyle sorumsuz olması normalmi. Kocası kendi evinde. Bilemiyorum. Dediğim gibi bende nolduğunu anlamadan böyle bir kriz geçirdim

Stres bebeğinize zarar.Hele de sinir krizi.Birikim olmuş patlamışsınız.Şu durumda bebeğiniz hariç kimseyi umursamayın misafir falan dinlemeyin.Kayınvalide ile konuşun özellikle yatılı misafir almasın ..Torununun sağlığından önemli değil.Görüşmek isteyen başka yerde görüşsün.Stresli ortamda bulunmamaya çalışın.Hatta bir süre kafanızı dağıtmak için ailenizin yanına gidebilirsiniz .

Ayy gorumceler bir gun bile cekilmiyo benim de basimda var nefret ediyorum. Sabahlari odamiza gelip yatagimiza kadar giriyorlar esimin ustunde yatiyorlar sanirsiniz evliler off cekmek cok zor

Konu sahibi yerden göğe kadar hakli kendi evine KV yi almis ki her kadin bunu yapmaz görümce ne demeye uç ay gelip kaliyo bunun kocasi yokmu anasi ana olsa evine git kocani yuvani bil derdi

Back
X