Zamaninda eski esten ayrilma karari aldim.. ayrildigimin 4 5 ay sonrasi ve henuz bosanma davasi acilmadan, baska kizlarla olan muhabettini yakalamistim.. hep derdim bu insandan hersey beklenir.. megerse ahlaksiz baska birinden cocuk peydahlayip hakimin karsisina oyle gecmis.. benim saf avukatta olayi iki sene sonra farketmis.. yine olan bana oldu.. haklarimi hic bir sekilde alamiyorum karsi taraftan, avukat kayip..
Size kinamiyorum, yargilamiyorum, ama ne kadar meraklisiniz ya evli adamlarla, bosanma asamasinda olan adamlarla birlikte olmaya.. derdiniz ne sizin ???? O karninizdaki cocugun hakkini nasil odeyeceksiniz ? Edep yahuuuu ...hala sevgilim diyorsun utanmadan.. derdiniz neee yaaa ? Yuva dagitmak bu kdr NET.. o adam'da, sende ahlaksizsiniz, topluma hic bir faydaniz yok, kotu ornek oluyorsunuz.. peki o karsindaki kadin sizin namuzssuzlugunuz bedelini odemek zorundami ?? Yani soyunuz ne zaman tukenecek cok merak ediyorum, birde seks yapiyorsun, korunmuyorsun, belkide numara yaptin sirf hamile kalabilmek icin.. Allah ikinizide islah etsin.. bagri git insanlik namina kadininda haberi olsun.. ayrica her ikinizede tazminat davasi acabilir.. gerci tazminat davasi sizin yapmis oldugunuz kotulukleri asla silmez..