Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Allah aşkına kızın yaptığını normalmiş gibi göstermeye çalışanlar iyi misiniz? Adam ş.. zin önde gideni tamam net..! Ama lütfen 18 yaşındaki bir kızı bu ladat saf temiz iyi niyetli falan diye savunmayın Allah aşkına ya.. Bu iğrenç ilişkide adam suçlu metresliği kabul eden suçsuz mu? Siz kendinizi adamın karısının yerine koyun bir bakalım bu kadar sağ duyulu olabiliyor musunuz? Eğer olabiliyorsanız epey bir genişsiniz.. 2 yıl sürdürmüş ilişkiyi koskoca iki yıl! Yetmemiş bile bile çocuk yapmış.. Eğer o çocuğu bilerek sıef adam karısından boşanmak zorunda kalsın diye yapmadıysa ben de insan değilim.. Oh ne güzel yaaa.. İnşallah adam evliliğine devam eder de sen de öyle kalırsın ortada..! Terbiyesiz..! Çocuğu da aldır.. Adamın karısı hamile sana bakmaz daha o... Yorum da yaparım sert de konuşurum.. Kendimi o kadının yerine koyuyorum ve diyorum ki lanet olsun sizin gibilere..

+1000
Aklıma hülya avşar örneği geldi kendisini zaten hic sevmem bir de eski esi açık seçik aldatirken erkektir yapar doner döner eve gelir kürkçü dükkanı benim minvalinde zibilyon tane açıklama yaptı
Magazincilerden birisi sonra su açıklamayı yaptı eskiden ünlü erkekler karısını aldatıyor olmaktan daha bir çekinir bize yakalanmaktan korkarlardi hulyanin aciklamalarindan sonra daha bir fütursuz oldular diyordu
Buyrun bu aciklamalarla toplumun geldiği hali eskiden bir adam karısını aldatsa toplumdan daha fazla dislanirdi hele bir metres falan olduysa sokağa çıkamazdı şimdikiler sevdsim napim diyor

Valla kinayan da olabilir yargilayan da.
Evli adamla ne isin var, bekarlarin suyu mu cikti
Ayrica bu sitenin kurallarinda konu acanlara olumsuz yorum yapmayin diye madde var da biz mi bilmiyoruz
Sen onu yazinca insanlarin yorumlarini kisitlayacagini mi saniyorsun.
Konuyu geç, sirf o bastaki sozun bile saçma

Doğur yada doğurma o sizin sorununuz,Yüce yaradana siz hesap vereceksiniz de !!
Anlamadığım ANNENİZ VE BABANIZA bu durumu nasıl açıklayacaksınız !!!!!!

tabiki hayir. yaptığın hatayı birde bir çocuğa mı ödettireceksin. herif manyak anlatsana. kurtul ondan.

Madem olumsuz yorum istemiyorsun ,evli bir keresteyle birlikte olup hatta başından beri karısını bosamayacagini bildiğin birinden ,20 yaşında hamile kalıp ( sanki bekarların soyu tükendi) buraya konu açmayacaksın. . Birilerinin güzel yuvası ,senin gibiler yüzünden dağılıyor ..anneler ağlıyor, bebekler boynu bükük kalıyor ..kahrolsun evli erkek avcıları ,kahrolsun av olan çük beyinli pervasizlar

Kız suçsuz demiyorum.
temiz, masum da demiyorum ama saf, yani kandırılabilirlik anlamında saf yetişkin kadınlara göre.
Ama suçu adamınkinin yanında hiç birşey.
Ben zannetmiyorum ki 18 yaşında bir kız gitsin evli barklı adamı ayartsın.
Bu hikayede olay belli, baba sevgisinden yoksun büyüyen bir kız var ve onun sevgisizlik, ilgisizlik zaaflarından faydalanıp kendisine cinsel anlamda faydalanabileceği oyuncak yapmış bir adam var.
Kendimi adamın karısının yerine koyduğumda durum değişmez, ihanet eden koca denen ş.refsiz olur bu hikayede.
Kıza gelene kadar adamı paralarım. Hayatını mahvederim.
Kız en son düşüneceğim şey olur.
Zaten gururlu bir kadının yapması budur.
Ahh saf kocişimi kahpeler kandırmış, pislikler yellozlar diyip günahını mı görmezden gelmeli yani?

Ya kızım bi git işine ya gidiyosun utanmadan evli adamın yatağına giriyosun sonra yargılamayın mı diyosun. Az terbiye tamam mı senin yüzünden o adamın yuvası bozuldu senin gibi biri asla anne olamaz düzenli bir hayatın yok. Asla mutlu olamıcaksın ve Allahtan en büyük dileğim sizin gibi kadınları ömür boyu mutlu etmesin. Utanmadın mı onun bir karısı var erkek mi kalmadı sizin gibi arsızlar olduğu sürece yuvalar çok bozulur.

Ah saf kocişimi kahpeler kandırmış diyip yoluma devam edecek kadar da midesiz değilim.. Bama göre adi ikisi de eşit değerde.. O kız o çocuğu adamdan peydahlayıp karısından boşatmayı da düşünebilecek kadar kurnaz emin olun.. Ben sadece aldatılanın yanındayım tabi ki siz de öylesiniz ama bakış açımız biraz değişik birbirimizden.. Sonuç olarak bana göre ikisi de iğrenç insnalar..

Konu sahibine adamı ifşa et dedim. Niye etmiyor.!
niye etsin ki? adam "hamile" ve "nikahlı" karısını boşar da bunu alır belki diye umutlandı zaar.
müstakbel kocişine zarar vermeyelim diye ifşa edemiyor..

Adam aynı anda hem sizi hem karısını hamile bırakmış

Çok üzüldüm okuyunca ..
Bu kızlara neler oluyor böyle.
Kınamak yakışmaz ama aklını başına al.
Adam seni 2 yıl kandırmış.
Ömrünü bu şekilde mi geçirmek istiyorsun?
Kendine bunu neden yapiyorsun?
Aldir ve bağlarını kopar o adamdan.
Bir daha da kimseye inanma.
Guvenme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…