- 15 Şubat 2015
- 13.355
- 47.113
- 798
- Konu Sahibi Butterflywoman
-
Başka talibin var mı? Yani hemen evlenebilecegin biri.? Çocuğunu kabul edebilecek biri yani.
Ehhhh be kuzum 18 yaşında ne diye evli bir adamla birlikte oldun. Yani daha çocuk yaşlar bunlar.
Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın.
Erkek arkadaşım
Bencede "aldirmanin artısı eksisi şu veya aldirmamanin artısı eksisi diye fikir vermedigimiz sürece susmaniz daha mantıklı, çünkü anladığım kadarıyla kızın istediği sadece bu. Evet doğru olmayabilir yaptığı ama o zaten yeterince kınanmıştir bir de size gerek yok bence
Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu
esi de hamileymis.
Kabullenip bosanmamayi tercih etti
Yav size yalan borcum mu var benim haberi var diyorum anlamıyor musunuz ? Ya yeter gerçekten yeter.
Bide adamın karısı nasıl kabul etmiş anlamadım.
Nasıl kafalar bunlar nasıl mideler noluyoo yaa
Şöyle bir ayrıntı var okudunuz mu bilmiyorum ama karısının herşeyden haberi varmış ve kabullenmiş
Yardır toprağımmmmmmmmmbence adamın karısının hiçbir şeyden haberi yok.
konu sahibesi kendi kendine yazıp oynuyor.
yok adam boşanacaktı da yok karısı herşeyi bile bile boşanmıyor da..
hikaye bunlar kardeşim.. yok öyle birşey!
adam evde karısına prensesler gibi davranıyor.
şimdi bi'de hamile ya oooo değme keyfine ayaklarını bile yıkıyordur eminim...
sen konu sahibesi üyelik iptali yaptırdın ama eminim ziyaretçi statüsünde girip okuyorsun yorumları...
iyi oku bak!
18 yaşında zavallı anneciğinin koynundan çıkıp elin evli heriflerinin koynuna BİLE BİLE girersen dayak ve hakaret görürsün ancak ve hala başkasının kocasını "sevdim" yalanının arkasına sığınarak bırakmazsan sülük gibi, böyle küme düşersin orda kalırsın, senin yerin o çünkü!
ama inan bana "sevgilinin"gül gibi karısına prensesler gibi davranılıyor, onun da yeri o
anlatabilmişimdir umarım
Kim beni şikayet ettiyse allah bildiği gibi yapsındoğruyu duymak zorunu dürttü he mi?
Kız he bnde kötü bişi demedim kiAynen ya daha banım şu dk kalktıBenim tek kelimem vardı ama halbuki daha kötü şeyler söyleyenler banlanmadı (çevrimdışı takip ettim ). Ben de mi şikayet etsem ne
konu sahibine değil de yoruma şok oldum.. elf gözlerim "seni alacak bir talibin var mı hemen" gibisinden bir şey okudu.. eh, öh, yuh artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?