hamileyim :(

ne yapmalıyım

• aldır

OY: 54 57,4%
  • doğur

OY: 40 42,6%

• Ankete Katılan
    94
Bu adam dürüst degilmis ki iliskiniz yalanmis.Hic mi anlamadınız evli oldugunu bu evli adamlar bekarlardan daha rahat gibiler aklım almıyor.Dogurcaksanızda çocuga ne olur yazık etmeyin güzel bir hayat sunun

yanlis anlamayin ama evlilik disi iliskileri bu yuzden kiniyorum.
eger hersey tahammullere uygun gerceklesseydi bu adamin evli oldugunu hamile kaldiktan sonra ogrenmezdin.

olana care yok dogurup dogurmaman sana kalmis
gunahida senin sevabida

Kendi günahın boynuna bizi ne alet ediyorsun .
Hayat da tercih de senin ...
Aldır doğur anketin güzelliğine gel.tovbe tovbe .
Sebze değil o can :kızgın:

altı once tanıstığım erkek arkadasımla evliliğe doğru ilerlediğini sandığım bir ilişkim vardı bunu hiç dillendirmese de o kadar mutluyduk ki beraber yaz tatiline gittik haftasonları yemekler yedik sinemaya gittik annesinin hasta oldugunu ve benimle kısıtlı zaman gecirebildiğini soyledi anlayıslı davrandım her zaman da telefonlarıma cevap verdi
gecen cuma günü test yapıp hamile oldugumu soyledim hemen benimle konusmak için bana geleceğini beklememi soyledi cok heyecanlı bana gelip ben evliyim eşimi sevmiyordum bu yuzden seninle gorusuyordum yataklarımız ayrı demeye basladı itiraf etti sonra eğer boyle bir sey varsa bosanıp benimle evleneceğini soyledi hem inandı hem inanmadı ama cok telas yaptı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemeden beni sok içinde bırakıp gitti karısından 3 tane cocugu var ben de boyle bir gunaha girmek istemiyorum ne yapacağım ben
Aldır.

Bir üye "Beraber olayım mı olmayayım mı?" diyor.
Konu sahibi "Doğurayım mı doğurmayayım mı?" diye soruyor. Yakındır pozisyonu soran biri çıkar!
Cinsel hayattan üremeye kadar KK üyeleri olarak karar verir olduk.

Bəndə kini yasadim. Aldirdim hemde 4 aylik falandi. Simdi evliyim kizim olmus yuzune bakinca vicdan azabi cekiyorum. Kurtasdan sonra gormusdum o bebegi parmaklari gozleri falan vardi. Gozumun onune geliyor. Omur boyu takib ediyor beni. Benim ne eksigim varsi bu bebekden dermis gibi. Simdiki aklim olsaydi dogururdum .cunki evlenecegin adam seni seviyorsa bebeginle kabul eder. Bebegini istemeyen de seni digil gencligini guzelligini istiyorsur yani oyle insanlar hasta kyatakda olsan kocan bile olsa seni terkeden tiplerdir. Yani bebek ileride evlenmene engel olmayacak dahada duzgun insan bulmana yardim olacak. Yalniz bebek buyutmek zor digil. Emzirirsen masraf olmaz. Hergun harcadiklarimizin farkinda digiliz o da o kadar masraf olur anca. Bi insan canina kiymak hicbirseye degmez. Dogur bence. Yuzunu gorursen hic birseye pisman olmayacaksin. Bunlari yasamis biri olarak soyluyorum

altı once tanıstığım erkek arkadasımla evliliğe doğru ilerlediğini sandığım bir ilişkim vardı bunu hiç dillendirmese de o kadar mutluyduk ki beraber yaz tatiline gittik haftasonları yemekler yedik sinemaya gittik annesinin hasta oldugunu ve benimle kısıtlı zaman gecirebildiğini soyledi anlayıslı davrandım her zaman da telefonlarıma cevap verdi
gecen cuma günü test yapıp hamile oldugumu soyledim hemen benimle konusmak için bana geleceğini beklememi soyledi cok heyecanlı bana gelip ben evliyim eşimi sevmiyordum bu yuzden seninle gorusuyordum yataklarımız ayrı demeye basladı itiraf etti sonra eğer boyle bir sey varsa bosanıp benimle evleneceğini soyledi hem inandı hem inanmadı ama cok telas yaptı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemeden beni sok içinde bırakıp gitti karısından 3 tane cocugu var ben de boyle bir gunaha girmek istemiyorum ne yapacağım ben
Geçmiş olsun. Bende benzer bir şey yaşadım tek farkla hamile kalmadım erkek arkadaism evli çıktı. Ben olsam aldırırdım sanırım:(

Analik bambaska..Gercekten o yolda çile cekmis insanlara sor sen onu.(Burda anket yaparak ana olup olmamaya karar verilmez.)Tabi sen onu kaldirabilir misin orasi muamma.

Nasıl evli olduğunu anlayamadıniz yargılama değil hani adam okadarmi normaldi iletişiminz filan ..
Ayrıca yatakları falan ayrı adam hikayelerine de inanayım demeyin ateşle barut aynı evde olmaz 3 çocuk yapmış karı-koca bunlar birbirlerini yeseelr de bir kıvılcım yetiyor bı defa olmazsa ikincisine illaki olur belki kadincagizda o karaktersiz eş diye görüyordur ona üzüldüm ben
Ve tabiki sizde kandirilmissiniz ve masum bı bebek aldır aldırma diye en siz hangisini yaparsanız daha mutlu olacaksınız onu yapın aile ve çevremizi görüşlerinizi karakterinizi bilmiyorum çünkü tek başınıza ayağa kalkabilecek misiniz iyi düşünün

Back
X