Hamileyim :(

Erken bunama mı var bende :44:
Ben dün bu konuyu okudum tecavüz filan yoktu sanki ?
Sadece nikah eksikmiş herşey gönüllüymüş bi tek evlilik düşünülmüyomuş, annesi de kızıyomuş torununu istemiyomuş diye biliyorum..

Tecavüzün anlamı; insanın rızası dışında yapılmış bir fiil olmasıdır, bir insan sokakta çırıl çıplak da gezse, kimsenin ona tecavüz etmeye hakkı yoktur. Tecavüze, sarkıntılığa davet olmaz. Bu zihniyet yüzünden vicdansız tecavüzcüler üç beş yıl yatıp çıkıyor. Nefse hakim olamayan tecavüzcüdür ve bunun ne haklı ne de hafifletici bir tarafı vardır.

yaram yok..evliyim,evlilik öncesi cinsellik yaşamadım..evlendikten 4 yıl sonra çocuğum oldu!! oldu mu,kriterlerinize uygun muyum?

yani gocunmuyorum-gocunmuyoruz..artık terbiye sınırını aşmayın!

Umarım Dünya gerçekten inandığınız gibi bir imtihan yeridir ve gerçekten cehennem 7 katlıdır. Çünkü kutsal kitaplarda sadece bir odada duran kadın-erkeğe vaat edilmez cehennem. Kalbini karartanlara, kibre sapanlara ve iftira atanlara da bir uyarıdır o kitaplar.

Bende aynı durumdayım konuyu takip etmekte zorlanıyorum:44::44:Kim kime tecavüz etmiş kim ne demiş konuyla alakası ne okumakta zor sayfaları:44:

Gidip kocişime yemek yapmalıyım aklımda burda kalıcak şimdi
Konu sahibi arkadaşım sevgiliye kociş deme keyfi pahabiçilemez.Nikah defteri ile gezdim ilk ay psikopatlar gibi ben Umarım bebişinle birlikte mutlu bir aile olursunuz:26:

ne demiş imam gazali...cahillerle tartışmaya girmeyin zira ben hiç galip gelmedim....herkes inandığı hayatı yaşasın arkadaşım ben kendi düşüncelerimi beyan ettim terbiyesizlik sınırınıda aşan ben değilim sensin sen ansıl fikrini söylüyorrsan bende söyledim ..

Merhameti bile nerde ,nasil, ne sekilde kullanmasini bilmeyen insanlarla iciceyiz! Sok oldum tecavuz yorumlari icin... yazik gercekten korkulur boyle hanimlardan.

Kızlar edepsiz işte napacaksın.. Erkeklere yalvarıyorlar bize tecavüz edin diye,evlerine gidiyorlar!! Ah bu ahlaksız kız milleti yok mu!!!

Senin gibi namuslu temiz inci tanesi olamıyorlar işte...

Not: Büyük lokma ye büyük söz söyleme demiş atalarımız..bakın hamileymişsiniz çocuğunuz olacak,büyüyecek,Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın.. Kınamanız başınıza gelmesin.. Yüreğinde Allah korkusu olan başkalarını kınamaya korkar ya...

kim tecavuze ugrami$ anlamadim ben ??:44:

Son düzenleme:
kızlar tartışılıyo ,konuşuluyo tammda konu sahibi giripde hiç bir soruya dogru düzgün cevaplar vermiyo

aman yaa size ne lkafı anlatmaya çaılışıyorumkii ben ...tuttumuşsunuz bir tecavüz konuyu oraya getiren ben değilim biri oyle yorum yapmış bende yazdım...ben kınamıyorum tecavüze uğramak tabikide bir bayan için incitici bir durum..ben tecavüze zemin hazırlayanlar için konuştum...yoksa hindistandaki kız için trabiki üzüldüm yada onun gibi gerçekten tecavüe uğrayanlarada üzülürüm...konuyu neden saptırıyorsunuzki işinize öyle geldiği içinmi...ayrıcada ben en namuslunuz benm gibi bir havalarda değilim...dengesiz yorumcuulardan biri ööyle yazmışta ben içlerinizden birinede sen namussuzsun diye yazmadım iyi okuyun fikir beyan etmek ayrı kendiini övmek ayrı....

herkes tepkisini bana yöneltmiş sanki tecavüzü onaylıyormuşum gibi....saçma sapan yorumlar yazılmış sırf yorum yazmak için saçmalamışsınız diyorum...iyi okuyunda yazın

Biz sana hangi istiridyenin incisisin diye sormamistik! KOnuyu oraya sen getirdin!

Tecavüze zemin hazırlamak?? Şu anda daha da netleşti ki sizinle konuşacak bir şeyimiz olamaz.. Boşuna ceza yemeyelim şimdi....

Bu nasıl bir yorumdur ? Nasıl bi bakış açısı nasıl bi dünya görüşü... Gerçekten korkulur sizden. Oh dermiş. Mini etek giyen tecavüzü haketmiş oluyor yani , tecavüzde gerçek tecavüz değil öyle mi ? Durdum durdum dayanamadım ama cehalet gerçekten iğrenç bir şey !

eee herkes işine geldiği gibi tabi..bende aynı şeyi düşünüyordum siinle tartışmaya girmekten daha önemli işlerim var...femşinistliğiniz tuttu anlaşılan...görüyorumki yorumlarımı anlamakta güçlük çekiyorsunu sataşmak istiyorsunuz ben cahillerle tartışmaya girmem tatlım sana cavpa vermeyeceğim..bunun yeri burası değil herkes birilerinin gözünde inci tanesidir eşinin ailesinin dostunun bende öyleyim ben dünyada tekim demedim..ama sen o mertebeye ulaşamadıysan bu benim suçum değil.başka yorum yazmıcam anlaşılan anlama güçlüğü çekiyorsun beynini yormayım daha fazla harf harf mealini anlatacakda değilim...hadi hayırlı akşamlar sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…