annesi erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşmasına ikna olmuşta nikahamı ikna olmuyormuş...annesinin çocuğu kabul etmiceğini bile bile niye yapmış o zman..o kız annesinide takmıyor bence ..benim vicdanım merhametim böyle konularda tecavüze ugrayanlaradır..ama oda şu şekilde erkek arkadaşının evine falan gidipte tecavüze uğradım diyenlere oh iyi olmuş derim ben ..arkadaşım sen kızsın edepli ve ahlaklı olmak zorundasın..olmazsanda çevrenden böyle tepki alırsın..bu yüzden iyi kız kötü kız diye bir kavram var...
iyi bide açta lut kavminin neden helak olduğunu oku güzel kardeşim..herkez nikahsız bir şekilde sevgilisiyle zina yapsaydı bizde taş kesilirdik..
annesi erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşmasına ikna olmuşta nikahamı ikna olmuyormuş...annesinin çocuğu kabul etmiceğini bile bile niye yapmış o zman..o kız annesinide takmıyor bence ..benim vicdanım merhametim böyle konularda tecavüze ugrayanlaradır..ama oda şu şekilde erkek arkadaşının evine falan gidipte tecavüze uğradım diyenlere oh iyi olmuş derim ben ..arkadaşım sen kızsın edepli ve ahlaklı olmak zorundasın..olmazsanda çevrenden böyle tepki alırsın..bu yüzden iyi kız kötü kız diye bir kavram var...
şu zihniyetteki biri için üzülürüm ben.başka cevabım yok..iyi insan kötü insan diye bir kavram vardır,bu da namusla değil kalp ve düşünce temizliği ile ölçülür..
Nurcuğum ;
(Gıybet zinadan da büyük günahtır. Zinadan tevbe edeni Allahü teâlâ affeder. Gıybet edilen, gıybet edeni affetmedikçe, affolmazGıybet eden,kalp kıran rıza almadıkça hak yemiştir.) [Taberani]
Direk alıntıladım sana ki yanlış birşey düşünmeyesin diye.
Ben nikahsız yaşanmasını savunmuyorum.Savunsam kendim gibip 7 yıl biri ile çıkıp evlenmezdim,birlikte yaşardım.Ama ben savunmuyorum,yanlış buluyorum diye bu şekilde düşünenleri yadırgayamam diyorum.Saygı duyuyorum altını çiziyorum doğru bulmuyorum fakat bir insan olarak anlıyor ve saygı duyuyorum.
Sen de bilirsin ki Allah ile kul arasında olanları kimse bilemez.Bir duaya bin günah af olur. O en büyük ola,n bizi yaradan kulunu eleştirmiyor,her hali ile affediyorken biz onun kulları iken,bu kadar günahkar iken nasıl eleştiririz diyorum.
yaşananlar bize ters diye birinin kalbini kırmak doğru değil bence.Ben yardımcı olmak adına fikrimi beyan ederim; ister uygular, ister uygulamaz ama ben vebal almak istemem.Zaten birsürü günaha batıyoruz bir de hiç tanımadığım bir kızın vebalini eklemek istemem içine.
hiç bir kız yada kadın tecavüzü haketmez...tecavüz bu ya.... isteyerekmi uğruyor o kadınlar.bunu yaşayanın çektiği acıyı biliyormusunuz.. biz kadınlar buna ohh iyi olmuş dersek her erkek bunu rahat rahat yapar...ve tecavüzler artar... sokakta bile yürüyemez duruma geliriz..
Korkulur sizin gibi insanlardan valla, içini dökmek için iki satır birşey yazmış kız, tavsiye bile beklemiyor muhtemelen, sadece iç sıkıntısını gidermek için yazmış, tutmuş aa ne ayıp nasıl insanlar var, bakın ben nasıl ahlaklıyım nasıl bir inci tanesiyime getirmişsiniz.
vicdanım merhametim demeyin, sizin merhametiniz yok sizin erkek egemen hegemonya tarafından yaratılmıs putlarınız var... erkek arkadasının tecavuzune ugrayana uzulmemeye devam edin, cunku sizin gibiler kadar hak a, adalate ve kanunlara inanan güvenen kadınlar da var...
siz erkek egemen dunyanın en namuslusu olarak yasamaya devam edin, aferin size...
bu arada namusun cinsiyeti yoktur hanımefendi bunu hiç unutmayın olur mu...
namus beyindeymiş hahaha namus ne kalpte ne beyinde namus yaptıklarında davranışlarınızdadır..lütfen işinize geldiği gibi yorumlamayın olayları..
namus beyindeymiş hahaha namus ne kalpte ne beyinde namus yaptıklarında davranışlarınızdadır..lütfen işinize geldiği gibi yorumlamayın olayları..
aynen öyle o yüzden bazı mesajlarımı geri sildim...onun tek çaresi evlenmek ama o hala vay okulumu bitirince çocuğumu üstüme alayım falan filan sinirimi bozdu..yazık günah o bebeğe onun adına kötü sürmmeye ne hakkı var yap nikahını çocuk alsın babasının soyadını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?