resmi nikah düşünmüyorum değil annemn tepksni söyledm. çünkü bebek oldu nikah olacak ve işler resmi olck fakat bunlar olmadan önce o zatn biteceğine inanıyordu ve beklediği gibi olmadı işler şimdi karşı çıkıyor. Resmi nikahmz olmassa çocuğu üstmze almıcaz ve onun istediği gibi olcak bebek bizde kalmck. Bende bir anne adayı olarak her ne kadar annem bnm üzüldüğüm bnm için yanlş olduğunu düşündüğüm kararlar versede annemi üzmek istemiyorum çünkü ben ne kadar üzülüorsam o da zülüyor. Ben annemi kırmak istemiyorum ama bebeğimide tabiki svglmn ailesine vermek istemiyorum bu çok saçma. annemide üzmeyip okul bitene kadar nikah yapmayıp okul bitnce nikh yapıp çocuğu öyle mi üstüme almalym yoksa annem ne derse desin beni üzsede svglmi ailesni üzsede bnle konşmasada onu dinlmyp bir an önce nkmı mı yapmlym. Sonçta iki yolda da aynı kapıya çıksa da bn iki arada çok kalıyrm her saniye farklı düşnyrm çnkü sonçta annm ne kadr yanlşta olsa itirz edemyrm ve hamllgnde etksle duyglrmı çok yoğun yaşıyrm. Sadece sizlerde anne ve evlatlar olarak olaya bakablrsnz en andan şuan bnm yapamadğm mantğı kullanark. Çelişkyi nerde buldn burda anlmdm hrşy gayt açk açk anlattm
herkes herşeyi çok kolay yargılayabilir ama genede büyük konuşmadan yorum yapmak lazım.. canım okulunu bikaç yıl erteleyebilirsin ama bebeğini diğil okulunu daha sonrada bitirebilirsin şimdi kendine ve o masuma bi hayat kurman lazım.. özelden konuşmak isterim ama mesaj atamıoyorum. msn adresimi vermem yasak mı burda versem eklesen konuşsak
Merhabalar. Ben ünv okyrm ikinci sınftym ve 4 aylk hamileyim. Annem çok tepki gösterdi kavga ediyoruz çok mutsuzum. Allah'tan eşim (evli değiliz ama evli çiftlerden tek farkmz nikahmzn olmaması) çok anlayışlı ve çok iyi. O evlenmemizi istiyor ama bn evlilk düşncek halde değilim annm istemiyr zatn ne bebeği ne eşimle evlenmemi. Zatn hamilelk beni aşırı duygusallaştırdı hem okul hem aile baskısıçok yıprandım hayattan çok korkar oldum napıcağımı bilemiyorum gözümden yaş eksik olmuyor artık Allah'ım kendime zarar vermekten korkuyorum
Bazı arkadşlar malesef hiç anlamaya çalşmadn doğru düzgn okumadn cvp veriyrlar. Dalga geçlck veya ne sorysn niye bu knyu açtn dicek bişey yok. Bnm için çok önemli bir konu ve konuşup dertleşmek paylaşmak istedim. içime at at kendikendime bütün gün düşünmekten kafayı yicem. iyi dileklerde bulunan dua eden bu kadr şye rağmn okrsn çocğnda baklbrsn hrşy düzlr diyp cesart vern dstk olan herksde elştren herksde ltfdip cvp veren hrkse çok tşkedrm. Mlaf artk çkcm hrkse iyi hayrlı gecelr
yazılanları okumadan size cevap yazmıştım, tek derdiniz bu değil, demiştim şimdi okudum bir iki yazıyı, haklıymışım, derdiniz nikah değilmiş...
nedense size özelden mesaj yazanlar olmuş, sanırım aklıma gelen şeyi yapacaksınız, bebeği birine verecekseniz size diyeceğim tek şey; yazıklar olsun ........
buradaki arkadaşlarda dikkat etsinler, öyle çocuk oyuncaBeğı değil bu işler, böyle pis bir işe hiç bulaşmayın bebeği illaki birine verecekseniz, gidin çocuk esirgemeye verin, en azından bebek emin ellerde olur
umarım bunlar sadece bir yanlış anlamadır, umarım bu bir çocuk istismarı değildir, umarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?