Canım okumadın herlde bir senedn fazla beraber yaşıyoruz ve aynı eve yerleşmeden önce imam nikahmzı yptrp geçtik. Nikahımız içinde okulun bitmesini bekliyorduk ki olmadı. Zatn dini inancım olmasa bunları göze almaz kürtaj olur hayatıma devam ederdim. Nikahı küçümsemediğim için alalacele evlenp geçiştirmek istemedim
Canım okumadın herlde bir senedn fazla beraber yaşıyoruz ve aynı eve yerleşmeden önce imam nikahmzı yptrp geçtik. Nikahımız içinde okulun bitmesini bekliyorduk ki olmadı. Zatn dini inancım olmasa bunları göze almaz kürtaj olur hayatıma devam ederdim. Nikahı küçümsemediğim için alalacele evlenp geçiştirmek istemedim
Yapman gereken, okulu dondurup sevgilinle evlenmen. Bebek 4 aylik olmus bile, daha da gec kalma. Gerekirse annenin rizasi olmadan evlenmelisin, hem mecbursun, hem zaten istiyorsunuz sen de sevgilin de, degil mi? Okulu da iki yillik dondur ki hem bebeginle ilgilen, hem sinif arkadaslarinin sorularindan uzak kal. Umarim sevgilin cok iyi bir aile babasi olur ve mutlu bir hayat surersiniz.
resmi nikahtan önce yapılan ve gizli saklı nikah daha açık söylemek gerekirse rahat rahat sevişebilmek için yapılan nikah geçersizdir git kime sorarsan sor.kılıf arıyorsun taptıklarına yazık o günahsiz sabiye dini kullanmayın yaptıklarını örtmek için
İkimzin aileside birlikte yaşadığımızı dni nkhmzn oldğnu bilyr gizlisaklı oldğnu nrdn çıkrdn zatn yazmştm bilyrlar diye
evet biz istiyoruz problem yok ben sadece ağlaya ağlaya değilde annemi ikna etmek istemiştim çünkü o benim herşeyim gerçi artık düşünmem gereken bir ailem var. İyi dileklerin için çok teşekkürederim. Asşında yaşadığımız hayat zorlukları ve başka başka nedenlerle çok sağlam bir aile geçmişim yoktu ama bu hamileliğinde etkisi olsa gerek çok fazla duygusallştım düşünmeden üzülmeden bir dk aklımdan atamıyorum anneme çok düştüm
valla yapılan yorumların çogunu okumaya çalıştımda,
siz evli deyilsiniz ama imam nikahlısınız
imam nikahı ile hamile kalıyosunuz ama resmi nikah şuan düşünmüyosunuz
inaclı biri oldugnuz için çocuk aldırmyosunuz ama evlenmeden hamile kalıyosunuz
herkezin haberi var aileniz falan gizli hiç bişey yok ama evlenmiyosunuz...
yanlışım varsa düzeltin çünkü bende hamileligimin son günlerindeyim,yanlışmı anladım bütün bunları:26:
yada biri bana anlatsın bukadar çelişkileri.....
ha birde nasıl bir yardım bekliyosun yani neden konu açtın,biz ne yapabiliriz.......
resmi nikah düşünmüyorum değil annemn tepksni söyledm. çünkü bebek oldu nikah olacak ve işler resmi olck fakat bunlar olmadan önce o zatn biteceğine inanıyordu ve beklediği gibi olmadı işler şimdi karşı çıkıyor. Resmi nikahmz olmassa çocuğu üstmze almıcaz ve onun istediği gibi olcak bebek bizde kalmck. Bende bir anne adayı olarak her ne kadar annem bnm üzüldüğüm bnm için yanlş olduğunu düşündüğüm kararlar versede annemi üzmek istemiyorum çünkü ben ne kadar üzülüorsam o da zülüyor. Ben annemi kırmak istemiyorum ama bebeğimide tabiki svglmn ailesine vermek istemiyorum bu çok saçma. annemide üzmeyip okul bitene kadar nikah yapmayıp okul bitnce nikh yapıp çocuğu öyle mi üstüme almalym yoksa annem ne derse desin beni üzsede svglmi ailesni üzsede bnle konşmasada onu dinlmyp bir an önce nkmı mı yapmlym. Sonçta iki yolda da aynı kapıya çıksa da bn iki arada çok kalıyrm her saniye farklı düşnyrm çnkü sonçta annm ne kadr yanlşta olsa itirz edemyrm ve hamllgnde etksle duyglrmı çok yoğun yaşıyrm. Sadece sizlerde anne ve evlatlar olarak olaya bakablrsnz en andan şuan bnm yapamadğm mantğı kullanark. Çelişkyi nerde buldn burda anlmdm hrşy gayt açk açk anlattm
resmi nikah düşünmüyorum değil annemn tepksni söyledm. çünkü bebek oldu nikah olacak ve işler resmi olck fakat bunlar olmadan önce o zatn biteceğine inanıyordu ve beklediği gibi olmadı işler şimdi karşı çıkıyor. Resmi nikahmz olmassa çocuğu üstmze almıcaz ve onun istediği gibi olcak bebek bizde kalmck. Bende bir anne adayı olarak her ne kadar annem bnm üzüldüğüm bnm için yanlş olduğunu düşündüğüm kararlar versede annemi üzmek istemiyorum çünkü ben ne kadar üzülüorsam o da zülüyor. Ben annemi kırmak istemiyorum ama bebeğimide tabiki svglmn ailesine vermek istemiyorum bu çok saçma. annemide üzmeyip okul bitene kadar nikah yapmayıp okul bitnce nikh yapıp çocuğu öyle mi üstüme almalym yoksa annem ne derse desin beni üzsede svglmi ailesni üzsede bnle konşmasada onu dinlmyp bir an önce nkmı mı yapmlym. Sonçta iki yolda da aynı kapıya çıksa da bn iki arada çok kalıyrm her saniye farklı düşnyrm çnkü sonçta annm ne kadr yanlşta olsa itirz edemyrm ve hamllgnde etksle duyglrmı çok yoğun yaşıyrm. Sadece sizlerde anne ve evlatlar olarak olaya bakablrsnz en andan şuan bnm yapamadğm mantğı kullanark. Çelişkyi nerde buldn burda anlmdm hrşy gayt açk açk anlattm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?