- 24 Haziran 2010
- 480
- 362
- 103
- Konu Sahibi nemesis1903
-
Rahim filmi canimHsg ne ayol
Rahim filmi canim
Bnm değer 2000-3000 flndı kese görüldüğünde. Kese için daha erken bence 1-2 haftaya fln görülürBende ıkı gun önce test yaptırdm ve 323.1 cıktı keseyı goremedıler pazartesi tekrar gel dedıler deger nasıl yardımcıı olabılen varmi
Yok cnm test yaptm negatifti. Yani ndn adet olamdm onu bilmiorm bugunde kan tahlili yaptk ben internettn baktm 1.22 cikms sanrm gene negatif doktor yarin sonucuma gore sokturucu vereym dedi.doktorda anlamadi rahim duvarida kalinlasms dedi kist de yok dediYani en son 27 sinde adet olduysan şu an 8 haftalık fln hamile olman lazım kan testinin sonucu 1 saatte çıkıo aslında çıkmadı mı hemen sonuç?
Bnm değer 2000-3000 flndı kese görüldüğünde. Kese için daha erken bence 1-2 haftaya fln görülür
canım merhaba nasılsın son durumlar ne merak ettim seni giremedim uzun zamandırsize bir sorum olucaktı ben 8ay önce doğum yaptım kızım oldu 8 aylık emziriyorum ama ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu ve geçen ay eylülün 4üne ilk adetimi gördüm bu ekim ayının 2sine olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 2 sinden önce ve sonrasında eşimle ilişkiye girdik ve hiçbirşekilde korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim durum nedir
yanlış alıntıymış canım naptın gşiremedim uzun zamandır merak ettim durumlar neAyyy şükür olmadim daha ama sağ kasigim,bacagim adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı . Sanırım göreceğim kırmızıları
yanlış alıntıymış canım naptın gşiremedim uzun zamandır merak ettim durumlar ne
canım bende beklemedeyim gecen ay 4 gün erken oldum bugünde adet günümdü olmadım inşallah allah gönlüne göre verir canım emekleri.ni boşa çıkarmazBende ayni canım eskisi kadar aktif değilim ya vaktim yok ya hevesim :)
Kırmızıları gecikmeli de olsa gördüm çünkü. Tekrar klomen verdi dr. Bu ay da 2 yumurtam oluştu. Ve çatladı . 2 günde bir sürekli çalışma da oldu. İnsaAllah bu ay tutmustur deyip bekliyoruz gününu. Bakalım. Sen naptın canım. Sende sanırım görmüştün kirmizilari
super, test yaptın micanım bende beklemedeyim gecen ay 4 gün erken oldum bugünde adet günümdü olmadım inşallah allah gönlüne göre verir canım emekleri.ni boşa çıkarmaz
evety cnm yeni yaptım suan önümde duruyor kocaman bir tek çizgiYa iyi super
super, test yaptın mi
evety cnm yeni yaptım suan önümde duruyor kocaman bir tek çizgi
Duygularını çok iyi anlayabiliyorum 3 kere tek çizgiyi gördüm 4. de çift çizgiyi gördüm ama sevincim pek sürmedi düşük yaptım.evety cnm yeni yaptım suan önümde duruyor kocaman bir tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?