Hamileyimm :)) ama ne zaman hamile kaldım anlamadım yardım :/

HAdi ya bende erken oldum kuzum uzulme takipte olalim gelecek ay insallah beraber hamis oluruz. :) uzulme bide bana bak gelmeyen kirmizi 4 gun erken geldi

Hayır benim gelmek de bilmiyor kırmızı:) gelip geçse de napicagima baksam bende. Ne geliyo, ne pozitif var. Belirsizlik :/

• Beğen
Reactions: grc
Yaa deme öyle gelmez insaAllah . :KK43:
size bir sorum olucaktı ben 8ay önce doğum yaptım kızım oldu 8 aylık emziriyorum ama ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu ve geçen ay eylülün 4üne ilk adetimi gördüm bu ekim ayının 2sine olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 2 sinden önce ve sonrasında eşimle ilişkiye girdik ve hiçbirşekilde korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim durum nedir

size bir sorum olucaktı ben 8ay önce doğum yaptım kızım oldu 8 aylık emziriyorum ama ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu ve geçen ay eylülün 4üne ilk adetimi gördüm bu ekim ayının 2sine olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 2 sinden önce ve sonrasında eşimle ilişkiye girdik ve hiçbirşekilde korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim durum nedir

Valla bende henüz tecrübe edememiş olsam da tabi ki ihtimal var. Korunmuyoruz diyorsunuz. Sut koruyo meselesine de genel olarak inanılmıyor. Emzirirken hamile kalan çok kişi var. Hamile olabilirsiniz . Ya da gecikme de olabilir. En iyisi test yapın. Haber verin bizede

Valla bende henüz tecrübe edememiş olsam da tabi ki ihtimal var. Korunmuyoruz diyorsunuz. Sut koruyo meselesine de genel olarak inanılmıyor. Emzirirken hamile kalan çok kişi var. Hamile olabilirsiniz . Ya da gecikme de olabilir. En iyisi test yapın. Haber verin bizede
Tabi kide ilginiz için teşekkürler

Hangi marka acaba test
Canım amerikaya gitmiştik geçen ay ordan eczaneden almıştım ismini hatırlamıyorum ama resmini yüklüyorum adetime 5 gün kala nasıl çizgi böyleydi.

Bence daha düEne de oturmamış olabilir aylardan sonra ilk adet hemn düzenli başlaması zor bence

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 86
Hayırlısı olsun canım artık kısmet ne zamansa o zamana olur inşaallah ben bu 2.yi istiyorum ama

Arkadaslar mrb yardmlarnza daha dogrusu fikirlernze ihtyacm var ne.olur bana yardim edin.kafam karma.karisik

Ben pcos hastaym gecen sene ekim 11 de.bos.gebelikten kurtaj olmak.zorunda.kaldim bu senenin basindan beri tedavi goruyrum dr degstrmstm 2.asilama.oldum olmsz eski dr geri dondum gecen ay ve bana gonolf basladi tekrar yumrta takibi falan dedim.ve cok.gec de olsa.yumrtam buyudu 2 tane ayi 28 de.dr yumrtnin birtanesinin 14 mm digerininde 10 mm oldgunu soyledi 30 da tekrar cagrdi ama 30 eylulde 14 mm.olan yumrtam.ortada yoktu yani kendilginden catlamsti 29 eyluldede beraberlik olmstu rahim.kalinlgm 8mm olms kalinlasmaya baslams demsti dr.um sonra diger yumrtyide ayin 2 de ekmde yani 20 mm yaptik ve catlatma.ignemi oldum progestan tb basldi dun sabahtan.itibaren rahimde 5 10 dk suren biraz siddetli bir agri var gelip gecyr ama belimde falan degl tam.karnimin alt noktasnda.rahimde yani bugun yine oldu 3 5 dk.surup gecyr ne.lekelenmem.var nede adet oldm bir.fikrinz.var mi beta.hcg ndn.baktrmyorsn dersenz daha.cok.erken ve catlatma.ignesi yapali 14 gunu gecmedgi icin belki benm gbi bunlari yasayn vardir dusuncelrnizi beklyrm.simdiden teskkrler iyi aksmlr

Back
X