hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

kızlar benım adet az cok gecıkırdı zaten ama bu sefer 18 gun gecikti.... ay ınşallah vardır cok heyecanlıyım ben regl olacam zannedıyordum bel ve kasık ağrılarım vardı kızlar 1 haftadır halada devam edıyor normalmı bılmıyorum

Baya da gecmiş günün canım dr ne dedi kasik karin ağrıları benimde devam ediyor hala bi süre böyle devam edermiş diye duydum ben

Baya da gecmiş günün canım dr ne dedi kasik karin ağrıları benimde devam ediyor hala bi süre böyle devam edermiş diye duydum ben
doktora gidemedim daha ilçede oturuyorum bugun bi kaç hastane aradım bı hafta sonra gel fılan dedıler.... gebelık varsa kese görünürmüki bi haftada değerlerim okadarda yuksek değil sankı ınternetten az araştırdım herkes 1000 lerden bahsedıyor benım daha yenı sanırım :) 40....120 gdıo :) hemen kese gorunmez gbıme gelıo bı haftada

Evet canım gorunmeyebilir daha gec döllenme fln olmuş olabilir belki o yüzden değer düşüktür daha çünkü sat a gore daha büyük olMasi gerekir bebeğinin hadi biran önce dr a git de haberdar et bizi de :)

Evet canım gorunmeyebilir daha gec döllenme fln olmuş olabilir belki o yüzden değer düşüktür daha çünkü sat a gore daha büyük olMasi gerekir bebeğinin hadi biran önce dr a git de haberdar et bizi de :)
ay ınşallah haber ederım canım haftaya giderim dayanamayıp cok teşekkürler aydınlattınız benı opuyorum ıyı akşamlar

Aramıza yeni katılan canlarım sizleri tebrik ediyorum hep beraber yavrularımızı saglikla kucagimiza alırız inşallah
Ve gelelim bana keseyi gördük çoook şükür çok mutluyum kızlar

Aramıza yeni katılan canlarım sizleri tebrik ediyorum hep beraber yavrularımızı saglikla kucagimiza alırız inşallah
ayyy süper hoşbulduk :) hayırlı olsun darısı bebeğide çaucak görmeye o keseciğin içinde inşallah :)

canım ya hcg kaçtı da gördün keseyı bana doktorlar 1 hafta sonra gel kese için dedı sabredemıyorum

Ayy Lavinyaaa çok sevindim canimcimee p.tesi gitcektin hani :)

Ayy betan kaçtı :)) benim p.tesi 1687 ydi bugün 6800 fln olmuştur artık görünür drmi ben haftaya cuma gitmeyi dusunuyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…