- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
kızlar benım adet az cok gecıkırdı zaten ama bu sefer 18 gun gecikti.... ay ınşallah vardır cok heyecanlıyım ben regl olacam zannedıyordum bel ve kasık ağrılarım vardı kızlar 1 haftadır halada devam edıyor normalmı bılmıyorumMerhaba canım öncelikle tebrik ederim hamilesin ins :))) değerin 2 gunde 2 katından bile fazla çıkmış bu iyiye işaret :) 3 günde bir tekrarlamaya çalış tekrarlarsa sorun yok ve bETA için aç tok farketmez merak etme
kızlar benım adet az cok gecıkırdı zaten ama bu sefer 18 gun gecikti.... ay ınşallah vardır cok heyecanlıyım ben regl olacam zannedıyordum bel ve kasık ağrılarım vardı kızlar 1 haftadır halada devam edıyor normalmı bılmıyorum
doktora gidemedim daha ilçede oturuyorum bugun bi kaç hastane aradım bı hafta sonra gel fılan dedıler.... gebelık varsa kese görünürmüki bi haftada değerlerim okadarda yuksek değil sankı ınternetten az araştırdım herkes 1000 lerden bahsedıyor benım daha yenı sanırım :) 40....120 gdıo :) hemen kese gorunmez gbıme gelıo bı haftadaBaya da gecmiş günün canım dr ne dedi kasik karin ağrıları benimde devam ediyor hala bi süre böyle devam edermiş diye duydum ben
doktora gidemedim daha ilçede oturuyorum bugun bi kaç hastane aradım bı hafta sonra gel fılan dedıler.... gebelık varsa kese görünürmüki bi haftada değerlerim okadarda yuksek değil sankı ınternetten az araştırdım herkes 1000 lerden bahsedıyor benım daha yenı sanırım :) 40....120 gdıo :) hemen kese gorunmez gbıme gelıo bı haftada
ay ınşallah haber ederım canım haftaya giderim dayanamayıp cok teşekkürler aydınlattınız benı opuyorum ıyı akşamlarEvet canım gorunmeyebilir daha gec döllenme fln olmuş olabilir belki o yüzden değer düşüktür daha çünkü sat a gore daha büyük olMasi gerekir bebeğinin hadi biran önce dr a git de haberdar et bizi de :)
Canım önce sana söylemek istedim dün çok ilgilendin bu gün tekrar kan verdim 242 den 605 e yükselişimbihayaldi :)
hayırlı olsun darısı bana inşallah cok sevındım canım :)Canım önce sana söylemek istedim dün çok ilgilendin bu gün tekrar kan verdim 242 den 605 e yükselişimbihayaldi :)
Çok saol canım inşallah allah sanada nasip etsin :)hayırlı olsun darısı bana inşallah cok sevındım canım :)
Yaa ama kaç haftalık bişey söylemedi doktor canımAyy canım beniim harika bi yükseliş gözün aydın cook çok sevindim
soylemıyorlar daha cok erken oldugu için bnmde 40 dan 123 e yukseldı kaç hafatlık dedım dur daha dur dedı :)Çok saol canım inşallah allah sanada nasip etsin :)
ayyy süper hoşbulduk :) hayırlı olsun darısı bebeğide çaucak görmeye o keseciğin içinde inşallah :)Aramıza yeni katılan canlarım sizleri tebrik ediyorum hep beraber yavrularımızı saglikla kucagimiza alırız inşallah
Ve gelelim bana keseyi gördük çoook şükür çok mutluyum kızlar
Haftaya tekrar gitcem canım çok merak ediyorum keşke görsem yaa 9 ay nasıl geçecek :)soylemıyorlar daha cok erken oldugu için bnmde 40 dan 123 e yukseldı kaç hafatlık dedım dur daha dur dedı :)
canım ya hcg kaçtı da gördün keseyı bana doktorlar 1 hafta sonra gel kese için dedı sabredemıyorumAramıza yeni katılan canlarım sizleri tebrik ediyorum hep beraber yavrularımızı saglikla kucagimiza alırız inşallah
Allah saglık la kucagına almayı nasip etsin canım darısı başıma bende bi görsem meraktan ölcem :)Aramıza yeni katılan canlarım sizleri tebrik ediyorum hep beraber yavrularımızı saglikla kucagimiza alırız inşallah
ay bır hafta geçmıo kese gorcez yok bebek göreceğiz derken meraktan gideceğiz :)Haftaya tekrar gitcem canım çok merak ediyorum keşke görsem yaa 9 ay nasıl geçecek :)
Yaa ama kaç haftalık bişey söylemedi doktor canım
Aramıza yeni katılan canlarım sizleri tebrik ediyorum hep beraber yavrularımızı saglikla kucagimiza alırız inşallah
Aramıza yeni katılan canlarım sizleri tebrik ediyorum hep beraber yavrularımızı saglikla kucagimiza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?