hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Arkadaşlar bi sorum daha olacak ilk kan degerini verdigim de doktor gebelik var 4-5 gün sonra tekrar kan ver dedi ama herkes iki gün sonra vermen gerekli diyo siz nasıl yaptınız

Arkadaşlar bi sorum daha olacak ilk kan degerini verdigim de doktor gebelik var 4-5 gün sonra tekrar kan ver dedi ama herkes iki gün sonra vermen gerekli diyo siz nasıl yaptınız

Canım bende dr.a gittiğimde 4 gun sonra çağırmişti ama.h.sonuna giriyorduk bence o yüzden demişti sonra ben başka dr a sordum 2 gunde bir 2 katına cıkması lazım tekrar etti dedi ben tekrar ettirdim

Yaa canım çok merak ediyorum kafam karışık :) yarın sabahta devlet hastanesine gideyim bari aç karnına falan gitmem fark eder mi

Yaa canım çok merak ediyorum kafam karışık :) yarın sabahta devlet hastanesine gideyim bari aç karnına falan gitmem fark eder mi

Canım çok iyi anlıyorum seni bende meraktan nerdeyse hergün dr a gidecektim zor tutuyordum kendimi :) ama bence 2 gunde 1 tekrar ettir ya artışını görmek moral veriyor insana :) ve ac tok fark etmiyor bi de bazi yerlerde sadece sabahtan kan alınıyor ona göre erken gitmekte yarar var :)

kızlarr aşk olsun size bana niye haber vermiyorsuunuz bihayaldi sana da aşkolsun. ben sizi çağırıyorum siz beni çağırmıyorsunuz
Canimmm çok haklısın ya kusura bakma lütfen ama sen geldin çokta iyi yaptın hoş geldin kuzummm nasıl gidiyor hamilelik en önemli soruyu sorayım keseyi gördünmü

Canimmm çok haklısın ya kusura bakma lütfen ama sen geldin çokta iyi yaptın hoş geldin kuzummm nasıl gidiyor hamilelik en önemli soruyu sorayım keseyi gördünmü

daha gitmedim doktora . inşallah cumartesi 12 de randevum var. ben öksürükle uğraşıyorum. sabahlara kadar dolanıyorum evde öksürmekten. kurum doktorum rapor veridi çarşambadan itibaren 3 gün. dinleniyorum bende. sen ne yaptın ?

kızlarr aşk olsun size bana niye haber vermiyorsuunuz bihayaldi sana da aşkolsun. ben sizi çağırıyorum siz beni çağırmıyorsunuz

Canııım çok haklısın ya k.bakma :/// cok uzgunum gercekten ayip ettik bende çok hastayım raporluyum evde yatıyorum p.tesi ye randevu almıştım ama cumaya erteleyecegim galiba sen. Nasılsın kuzum nasıl oldu hastalığın ??

Son düzenleme:
kızlar banada yardım

merhabalar öncelikle...Umarım kısa sürede yanıt alabilirim sizden.
Ben 24.11.2015 de evde idrarla gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silikde olsa cıktı...Sonra hemen hastaneye gidip (tok karınaydım) kan testi verdim. Değer:43.74 çıkmış...
bugün aç gittim 26.11.2015 değerim: 123.2

bu değerlere göre gebelik varmıdır kızlar
Beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler

evet cnm tebrikler. bat ne zamandı

Merhaba canım öncelikle tebrik ederim hamilesin ins :))) değerin 2 gunde 2 katından bile fazla çıkmış bu iyiye işaret :) 3 günde bir tekrarlamaya çalış tekrarlarsa sorun yok ve bETA için aç tok farketmez merak etme

kızlar benım adet az cok gecıkırdı zaten ama bu sefer 18 gun gecikti.... ay ınşallah vardır cok heyecanlıyım ben regl olacam zannedıyordum bel ve kasık ağrılarım vardı kızlar 1 haftadır halada devam edıyor normalmı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…