hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

ayyy süper hoşbulduk :) hayırlı olsun darısı bebeğide çaucak görmeye o keseciğin içinde inşallah :)
İnşallah canım hepimizin için insallah
canım ya hcg kaçtı da gördün keseyı bana doktorlar 1 hafta sonra gel kese için dedı sabredemıyorum
Canım hcg daha çıkmadı ben dayanamadım bugün devlet hastanesine gittim normalde pazartesi randevum Dr um özelde. . Sonucum çıksın yazarın canım
Allah saglık la kucagına almayı nasip etsin canım darısı başıma bende bi görsem meraktan ölcem :)
İnşallah canım Rabbim sizlerede bir an önce görmeyi nasip etsin
Ayy Lavinyaaa çok sevindim canimcimee p.tesi gitcektin hani :)
Evet canım pazartesi gidecektim ama artık dayanamadım bugün devlet hastanesine gittim hatta Dr daha erken görünmez dedi ama göründü çok şükür
Ayy betan kaçtı :)) benim p.tesi 1687 ydi bugün 6800 fln olmuştur artık görünür drmi ben haftaya cuma gitmeyi dusunuyordum:)
Canım bi aksilik oldu beta sonucum çıkmadı daha bende sonucu beklemedim Dr daha belli olmaz yeni dedi başından savmak istedi ısrar ettim bakti vee göründü sonuç belli olsun haber verecem canım size :)
Ama pazartesi 800 dü

kızlar nasıl oluyor hanı 800 1600 vs yazıyorsunuz ya bnm hastanenın değerleri nıe noktalı vırgullu kafam karışıo :)

tm ozamn bnnm bebiş daha nokta gbı bişi sizin değerler bayaı yuksek :))))
Senin de yükselir canım. Benim adete 2 gün varken 148 di.. 2 gün sonra yani adet günü 305 , 2 gün sonrada yani pazartesi günü 800 bugün de kaç bilmiyorum keseyi gördüm

Kizlar mrb bisey soracaktim bugun benim adet gunum ve btcg tahlili yaptrdim sonucum 134 cikti bu donemde cinsel ilişkiye girilebilir mi doktorum girebilirsiniz dedi fakat ben yinede sizede sormak istedim

Kizlar mrb bisey soracaktim bugun benim adet gunum ve btcg tahlili yaptrdim sonucum 134 cikti bu donemde cinsel ilişkiye girilebilir mi doktorum girebilirsiniz dedi fakat ben yinede sizede sormak istedim
ben duvar ördüm öğreneli iki gun oldu değer 123 diye bence az bekle derim ben

Canım bu konu hassas biraz çok bi bilgim yok sakıncalı diyen de var bisry olmaz diyen de ama açıkçası ben cesaret edemiyorum mesela brnim bi arkadaşım in gebeliği xok güzel giderken bi gün birliktelik olmuş ve sabahında kanaması başlamış dr hemen progestan başlamak zorunda kalmış hersey iyi giderken düşük riski oluşmuş anlayacağın o yüzden riske atMamak gerekir diye düşünüyorum ben

Ben bi kere girdim zaten pisman oldum b daha girmem korku sardi beni
ben bayağı araştırdım şimdi netten aslında tek sıkıntı kasılmalarmış cinsel munasebet sırasında bizde meydana gelen oda bebişimiz daha cok cok yenı oldugu için rahımdekı kasılmalar düşüğe sebep olabılır dıye okudum .... bişe olmaz ama sanmıorum bo cok kişi var 2-3 aylıkken ogrenen ama biz tedbirli olalım

Kızlar ya bende bişey sorcam size
2 gundur hastayim farenjit olmuşum yatıyorum evde ama bugün atesim çıkmaya başladı dr parol kullanabilirsin ateş bebeğe zarar verebilir dedi .hiç ilaç kullanmak istemiyorum ama kullanmak zorunda kalacağım galibs bu konuda fikri olan var mı ya bi zararı olur mu sizce

Suanda bende zaten progestron kullaniyorum doktorum bi sorun olmaz dedi ama ben gene yapmaycm pisman oldumm ama ben daha yeni evliyimmm

gebelikte tek zararı olmayan ılaç parol tatlım bn doktora sormştum hanı gebelik düşünüyoruz dediğimde bıle hangı rahatsızlıgın olursa olsun parol iç bebeğe tek zararı olmayan ilça demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…